Bildirim
Metrobüste koronavirüs kavgası!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kafayı yedik eldiven ne :D -
çanta mevzusu daha üzücü :Dquote:
Orijinalden alıntı: 9600_G_T
Eldiven takmak yanlış bir şey mi?quote:
Orijinalden alıntı: 9600_G_T
Kişisel önlem isteyen alan alsın ama başkasına müdahale etmeye hakkınız yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
havuz medyasının abartması -
medya değilde insanların abartması bence medya diğer ülkelerde daha baskınquote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDa
havuz medyasının abartması -
Turkiye`yi gerileten 2 sey oldu son 50 yilda.
1- muhafazakar islamci siyaset
2- bu islamci siyaseti benimseyip, bati illerini istila eden cahil zihniyet! -
Ni virüsü be ni vürüsü Girizekalı -
kadının davranışı çok gıcık edici .. tamam kendini savun ama böyle bağırmak hakaret etmek yanlış haklı olduğu halde böyle haksız duruma düştü işte birde saldırıcakmış gibi duruyorquote:
Orijinalden alıntı: Berlin93
Ni virüsü be ni vürüsü Girizekalı -
Muhabirin konuşma tarzı tek beni mi rahatsız etti
biraz heyecan yapmışquote:
Orijinalden alıntı: Moueson
Muhabirin konuşma tarzı tek beni mi rahatsız etti -
Şu tramvayda maske takan kıza manyak diyen amca büyük oyunu görenlerden bütün gün bedava İst kartla gezer, gezer dediğim beylikdüzünden bile kadıköye sadece ekmek almak için gidip gelebilir, üstüne işinde gücünde olan insanlardan yer ister verilmeyince sağa sola bakar trip atar vah bu gençlik felan zırvalar, virüs kendisini vurursa anyayı konyayı görür artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 13 Mart 2020; 22:29:40 >
Bu kadın bütün haberlerde böyle konuşuyor bende bu kadına ayar bir ben miyim diye düşünüyor dum
Herkes çok gergin, ortam çok fena.
Eldiven takmayı hep sevmişimdir. Kışa doğru ve baharın ilk ayı dışında takma bahanesi arardım hep hayatta. Ama böyle bahane olacaksa olmaz olsun.
Beyaz eldiven favori ve tavsiyemdir; beyazın temizliği zor olur ama kaliteli pamuktan olursa hem uzun gider, hem el terletmez. Mısır pamuğu da bulabilirseniz çok güzel hisse sahiptir. -
ablanın sinirler gerilmiş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim milletimiz kavga etmek için bahane arar.Gerçek bu.Çıkın sokağa herkes en ufak bir olayda birbirinin boğazına sarılacak gibidir.Son olarak maske taktığı için birisine 'manyak' diyen o yaşlı amcanın ben gelmişini geçmişini ......Sana ne amca?Sana ne?İsteyen eldiven giyer,isteyen maske takar,isteyen koruyucu elbise giyer,isteyen bunların hiçbirini yapmaz.Sana ne?Sana mı soracak?Şu yaşlılardaki cahil cesareti beni bitiriyor.Hem hiçbir .oktan anlamazlar,hem her şeyi bildiklerini sanırlar.Koca bir gençliğin hayatını bitiren de,mahveden de zaten bunlar değil mi? -
Risk kesinlikle var ama medya da bu işi çok uzattı. Her yerde o kadar çok şey söyleniyor ki insanların kafası karışmış durumda.
-
ortada ölüm falan yok ... 3 5 vaka görülmüş sadece ülkenin geldiği duruma bak . italya gibi her gün 300 400 kişi ölse demekki ülkede kaos olacak .. ben italya da iran da bile ki görmedim böyle haberler ölümler olmasına rağmen çinde bile toplu taşımada virüs kavgası görmedimquote:
Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca
Herkes çok gergin, ortam çok fena.
Turkiye`yi gerileten 2 sey oldu son 50 yilda.
1- muhafazakar islamci siyaset 2- bu islamci siyaseti benimseyip, bati illerini istila eden cahil zihniyet! |
Bizim milletimiz kavga etmek için bahane arar.Gerçek bu.Çıkın sokağa herkes en ufak bir olayda birbirinin boğazına sarılacak gibidir.Son olarak maske taktığı için birisine 'manyak' diyen o yaşlı amcanın ben gelmişini geçmişini ......Sana ne amca?Sana ne?İsteyen eldiven giyer,isteyen maske takar,isteyen koruyucu elbise giyer,isteyen bunların hiçbirini yapmaz.Sana ne?Sana mı soracak?Şu yaşlılardaki cahil cesareti beni bitiriyor.Hem hiçbir .oktan anlamazlar,hem her şeyi bildiklerini sanırlar.Koca bir gençliğin hayatını bitiren de,mahveden de zaten bunlar değil mi?
|
Ni virüsü be ni vürüsü Girizekalı
|
Şu tramvayda maske takan kıza manyak diyen amca büyük oyunu görenlerden bütün gün bedava İst kartla gezer, gezer dediğim beylikdüzünden bile kadıköye sadece ekmek almak için gidip gelebilir, üstüne işinde gücünde olan insanlardan yer ister verilmeyince sağa sola bakar trip atar vah bu gençlik felan zırvalar, virüs kendisini vurursa anyayı konyayı görür artık
|
O çok övdüğünüz sol siyaset işini doğru yapsaydı da muhafazakar siyasey başımıza gelmeseydi aslan
|
Eldiven takmak yanlış bir şey mi?
|
Muhabirin konuşma tarzı tek beni mi rahatsız etti
![]() |
1- Bu videodan, bu başlıktan nasıl böyle bir şey çıkardın?
2- Halk bu kadar "muhafazakarlaşıp" muhafazakar partileri desteklemeye başladıysa, hatta onlar için sokağa çıkıp canını verebiliyorsa (bkz. 15 Temmuz) muhalefet zamanında neyi yanlış yaptım diye düşünmeli + isminde halk lafı geçen partiler niye halkla bütünleşemeyip belli bir kitleyi aşamadı oturup düşünmeli. 3- Bu videolardaki olayların herhangi bir ideolojiyle alakası yok, bunlar hep eğitimsizlik ve tahammülsüzlükten. İki tarafta da bolca bulunan şeyler. |
İmamoğlu geldiğinden beri metrobüs kavgaları arttı
dememiş kimse. Hayret |
Benzer içerikler
- sezen aksu pkk
- kaçak elektrik cezası ödenmezse ne olur
- muhalif kanallar listesi
- 2002 ekmek fiyatı asgari ücret
- elif can yetim
- togg renkleri
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- gökbey helikopter
- pes 21 türkçe spiker
- disney plus üyelik paketleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X