Şimdi Ara

Metrobüs yoluna Cruze girdi ! (11.10.2016)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul D100 Sefaköy-Çobançeşme yönünde bir otomobilin metrobüs yoluna girmesi sonucu kaza meydana geldi. Meydana gelen olayda yaralıların olduğu öğrenildi. İBB yol durumunda verilen bilgiye göre 1 kişi hayatını kaybetti. Olay yerine ekipler sevk edildi. Kaza sonrası 2 şerit trafiğe kapanırken, metrobüs seferleri durdu.

https://twitter.com/KaikeishiNakata/status/785787465890226176

• Allah taksiratini affetsin
    Buda gosteriyor ki e5 te 80 km imit çok yerinde bir limit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekşi'de bir yorum dikkatimi çekmişti, 15 Milyonluk bir şehirin tüm toplu taşıma sistemi bu çağdışı taşıtlara bağlı diye.

Yazık pisi pisine ölene yazık. Allah rahmet eylesin.

• Bilincsizce arac surup metrobus yoluna giriyor bu kadar insanin hayatini zorlastirdi bugun neyseki caniyla odedi bedelini

Az once orda yan yoldan gectim arac trafigi muhtemelen beylikduzunde basliyoor suan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killer_Elite -- 11 Ekim 2016; 14:34:04 >
  • maddi manevi zarar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilmediğim için soruyorum, metrobüs yoluyla normal araçların yolu arasında kaldırım veya bariyer benzeri bir şey yok mu ?
  • Arkadaş nasıl giriyor o yola? Hangi cesaret! Bazı uyanıklarin girip metrobüs ile aynı hızda gittigini duydum ama bu kafa kafaya çarpmış...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mr.big kullanıcısına yanıt
    oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Hocam istanbullu degilsiniz sanirim yola sahsi aracla giris sadece kaza yaparak mumkun uyaniklik yaparak giremessiniz adami iceri atarlar

Demir kablolu bariyerler var hocam ama 80/100 le giden bi arac icin hic bisey o bariyerler

• quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

Hocam istanbullu degilsiniz sanirim yola sahsi aracla giris sadece kaza yaparak mumkun uyaniklik yaparak giremessiniz adami iceri atarlar

Demir kablolu bariyerler var hocam ama 80/100 le giden bi arac icin hic bisey o bariyerler

Anladım hocam teşekkürler bilgilendirdiğiniz için, Bursa'da yaşıyorum ondan mevzuya yabancıyım biraz :)
  • Bütün bunların sebebi it kovalar gibi araç sürmekten Allah tahsilatını affetsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

Allah taksiratini affetsin
    Buda gosteriyor ki e5 te 80 km imit çok yerinde bir limit

80 de çok az ama 100-110 iyidir orda
    o eleman da muhtemelen en az 140la gitmiştir, o telleri aşıp oraya girmesi öyle kolay değil
  • quote:

hocam adamı içeri falan atmıyorlar malesef. Ben türk insanının uygulanmayan cezayı takmadığından da eminim.
    eski istanbulluyum ve sık sık gider gelirim. edit: uçarak girmiş, şahitler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.big -- 12 Ekim 2016; 11:49:35 >
  • mr.big kullanıcısına yanıt
    Hocam bilmediginiz cok sey oldugu belli tartismayacam kazayi gozlerimle gordum dediginiz tarz kaza yasanmiyor malesef cunku oyle bisey yok sizi kandirmislar boyle mutluysaniz mutlu kalmaya devam edin

• quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

quote:

hocam adamı içeri falan atmıyorlar malesef. Ben türk insanının uygulanmayan cezayı takmadığından da eminim.
    eski istanbulluyum ve sık sık gider gelirim. bariyerlerin açık olduğu bir anda uyanıklık yapmış bunlar anlaşılan.

hocam o kadarını yapamazlar merak etmeyin bu adam sefaköyde hızını alamayıp bariyeri aşıp metrobüse girmiş
    zaten öyle bir uyanıklığın en ufak bir yolu olsa ve ucunda sadece para cezası olsa tüm lüks araçlar ordan gider emin olun

• quote:

Hocam bilmediginiz cok sey oldugu belli tartismayacam kazayi gozlerimle gordum dediginiz tarz kaza yasanmiyor malesef cunku oyle bisey yok sizi kandirmislar boyle mutluysaniz mutlu kalmaya devam edin

hayır şu mesajıma şu üslup ile cevabı nasıl bir kafayla veriyorsunuz anlamıyorum. "Sizi kandırmışlar, mutluysanız kalmaya devam edin, tartışmayacağım" falan? amaç nedir yani ? ben ne yazmışım, neye-kime böyle cevap yazıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut467

quote:

quote:

eski istanbulluyum ve sık sık gider gelirim. bariyerlerin açık olduğu bir anda uyanıklık yapmış bunlar anlaşılan.

hocam o kadarını yapamazlar merak etmeyin bu adam sefaköyde hızını alamayıp bariyeri aşıp metrobüse girmiş
    zaten öyle bir uyanıklığın en ufak bir yolu olsa ve ucunda sadece para cezası olsa tüm lüks araçlar ordan gider emin olun

teşekkür ediyorum cevabınız için.

• quote:

quote:

O yola sadece köprülerden girebilirsin obur turlu imkansız

• Bazı yerlerde sadece duba mevcut. Sanırım asfalt ve üst geçit çalışmalarından dolayı öyle. Bariyer de olsa kontrolden çıkan bi aracın oraya girmesi zor değil. Aynı civarda daha önce de böyle bi durum olmuştu sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Bilmediğim için soruyorum, metrobüs yoluyla normal araçların yolu arasında kaldırım veya bariyer benzeri bir şey yok mu ?

metrobüs yolunun geneli bu şekilde:

metrobüs'ün E5'e getirdiği en büyük handikap bence yolu daraltması oldu. E5 genellikle akıcı olduğu saatlerde bile yoğun sayıda aracın kullanmakta olduğu son dere işlek bir yol. önceden araçla seyretmek daha kolaydı, araya metrobüs sokacaz diye şeritleri daralttılar, bazı noktalarda şerit genişliği yeterli ama bazı noktalarda şeritle birden çok daralabiliyor. yolda araç sayısı az değilse bi anda frenleyip dar yola uyum sağlamak zorunda kalabiliyosunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 12 Ekim 2016; 12:52:48 >

• Metrobus ilk çıktığında aşşağıladığımızda işte bu sebeplerden dolayı aşşağılamıştık. Yoldan 2 şerit çalıyorsun ve potansiyel ağır kazalara açık bir sistem. Halbuki hava ray tarzı bişey olsa 4 4lük olurdu. Yoksa milleti götürüp getirmedimi götürdü ve getirdi yapandanda Allah razı olsun ama tek seferde adam gibi olanı yapılsaydı milletinde canı malı vergileri heba olmasaydı.

Şimdi havaraylı sisteme geçmeyi düşünüyorlarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 12 Ekim 2016; 13:29:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.