Şimdi Ara

Metro Market Worldpuan Kampanyasi - 25-50-100TL Puan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.850
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda goremedim, yeni bir kampanya yapmis World ve Metro.

quote:

Kampanya Koşulları
    15 - 29 Mart 2012 tarihleri arasında Worldcard ile Metro mağazalarından tek seferde yapılan 250 TL ve üzeri tek çekim alışverişlere 25 TL Worldpuan,500 TL ve üzeri tek çekim alışverişlere 50 TL,1000 TL ve üzeri tek çekim alışverişlere 100 TL Worldpuan hediye! Her müşteri kampanyadan kampanya süresince 1 kez faydalanabilecek olup peşin alışverişlerinden en yüksek tutarlı olanı üzerinden Worldpuan kazanacaktır. Kampanyaya tüm Yapı Kredi Kartları ve Albaraka,Teb ve Vakıfbank Worldcardlar dahildir.Kampanya kart bazında değil müşteri bazında geçerlidir. Kampanyaya Taksitli işlemler, Worldpuan ile yapılan alışverişler, toptan kontör, toptan tütün ve içki alışverişleri, iade işlemleri,Debit Kartlar ve World Business Kartlar dahil değildir. Kampanyada kazanılan puanlar 4 Nisan 2012 tarihinde kartlara yüklenecek olup, puanların son kullanım tarihi 16 Nisan 2012’dir.Kampanya katılımı için METRO yazıp kart numarasının son 6 hanesinin SMS ile 3160’a gönderilmesi gerekmektedir.Kampanya katılımı için SMS gönderim bedeli Turkcell hatlı numaralar için 0,65 TL, Avea hatlı numaralar için 0,5 TL ve Vodafone hatlı numaralar için 0,4 TL’dir. Vakıfbank Worldcard sahipleri 6635'e SMS göndermelidir.

Kampanyalar sadece World Üye İşyerleri'nde geçerlidir. Yapı Kredi tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Yazım hataları bağlayıcı değildir. World Üye İşyerleri'nin bildirdiği kampanya bilgilerinde meydana gelebilecek hatalardan Yapı Kredi sorumlu tutulamaz.

Link burada:http://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/metroda-worldu-tek-cekerim/s-4/c-804.aspx

• quote:

1000 TL ve üzeri alışverişe 1000 TL Worldpuan hediye!

yazmışlar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenflash

quote:

Ustte oyle ama, altta 100 TL diye duzeltmisler :)
  • quote:

quote:

zaten öyle birşey olsaydı adiosçular metroyu yıkardı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sporcu42

quote:

quote:

zaten öyle birşey olsaydı adiosçular metroyu yıkardı :)

Yıkmak ne kelime yapar yapar yıkardık sülalecek avrupa tatiline çıkardık
  • panasonic 42st 30 e fiyatı 1599 tl ayrıca 100 tl word indirimi var makul gibi tavsiye edermisiniz acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar,

Aynı zamanda 500 tl ve üzeri gıda alışverişlerine de 3 taksit var. Ama taksit yapılınca puan kazanılmaz herhalde değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodman_ist

panasonic 42st 30 e fiyatı 1599 tl ayrıca 100 tl word indirimi var makul gibi tavsiye edermisiniz acaba

bu televizyonu mağazda inceleme fırsatı buldum özellikleri fiyatına kıyasla fena değil gibi. Ayrıca iki farklı kişi adına kayıtlı Worldcard ile parçalı ödeme yaparsanız 150 TL civarı worldpuan kazanabilirsiniz.
  • alkollü ürünleri nasıl ayırıyorlar ki?
    mümkün mü gerçekten, sonuçta pos'tan geçen 250 lira olacak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: goodman_ist

panasonic 42st 30 e fiyatı 1599 tl ayrıca 100 tl word indirimi var makul gibi tavsiye edermisiniz acaba

bu televizyonu mağazda inceleme fırsatı buldum özellikleri fiyatına kıyasla fena değil gibi. Ayrıca iki farklı kişi adına kayıtlı Worldcard ile parçalı ödeme yaparsanız 150 TL civarı worldpuan kazanabilirsiniz.

bak bu aklıma hiç gelmemişti 1450 tl ye gelmiş olur adiosculara 150x3 = 450 toplamda 1150 tl ye geliyor bende inceledim almayada çok niyetli idim ama plazma biraz 200-300 saat ilgi istiyor resim yapışmadan dolayı bu bende soğukluk hissi verdi yoksa o kampanyayı hiç kaçırmazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: deblod

alkollü ürünleri nasıl ayırıyorlar ki?
    mümkün mü gerçekten, sonuçta pos'tan geçen 250 lira olacak.

ALKOL KASALARI AYRI OLUYOR....
    posları da ayrıdır ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bosphorus74

Arkadaşlar,

Aynı zamanda 500 tl ve üzeri gıda alışverişlerine de 3 taksit var. Ama taksit yapılınca puan kazanılmaz herhalde değil mi?

Puan tek çekime benim bildiğim.. o yuzden olmaz..eğer çok fazla olursa gıda dışı alımın da ayırabilirsin gıda - gıda dışı diye, öyle geçirebilirsin..
  • ya birde bu tip kampanyalarda verilen puanları belli bir süre içinde kullanmaz isen o zaman geri alıyorlar ne saçma iş, bu kampayada bu şekilde mi acaba
  • O şekilde..süresiz puanlar çok az artık..

kampanyadan kazanılan puanlar 4 Nisan 2012 tarihinde kartlara yüklenecek olup, puanların son kullanım tarihi 16 Nisan 2012’dir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.