Şimdi Ara

Metro Market fırsatlar, Arzum Mano Ar1092 blender seti 159,9tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.696
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Metro Marketlerde 8-28 Ağustos tarihlerinde Arzum Mano Ar1092 1700Watt blender seti 159,9 tl. Bu fiyattan daha düşüğüne rastlamadım.
    Gördüğüm diğer fırsatlar;
    Orkide 1L ayçiçek yağı 5.99 tl (23-25 ağustos)
    Balküpü 1kg küp şeker 4,75 tl (23-25 ağustos)
    Karali tiryaki ve Karali filiz dökme çay 1kg 19,95tl (8-28 ağustos)
    Özellikle evimde karali filiz çay kullanıyorum bu fiyata kesinlikle tavsiye ederim. Yoğun bir dem ve tadı vardır ağır bir çaydır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiskinC -- 24 Ağustos 2019; 15:22:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arzumu tavsiye etmiyorum, çırbıcı gövdesinin dişilileri hemen kırılıyor ve garanti kapsamında değil, fiyatı ise 30tl.

İlk kez müşteri memnuniyet ayağına ücretsiz değiştiler, ama yine ilk kullanımda gövde içindeki dişli kırıldı ve dönmedi daha.

Şikayetvar a yazınca aradılar yollayın dediler. Bende ücretsiz merkeze yolladım. Daha haber yok, hadi değişdiler diyelim, bakalım bu ne kadar dayanacak.

Şimdi birileri çıkıp kullanıma bağlı demesin, arzumun daha eski modelini kullandım yıllarca. Bu modellerde sıkıntı var.
  • -OFLU- kullanıcısına yanıt
    Birazda şans işi bu. Bizim evde de genellikle arzum ve vestel tercih ediliyor.

• MiskinC kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: MiskinC

Birazda şans işi bu. Bizim evde de genellikle arzum ve vestel tercih ediliyor.
    Her modelini demiyorum, bu son çıkan modellerinde böyle, dedim ya daha önce 4-5 yıl kadar yine arzum kullandık, ondan dolayı arzum aldık ama o parça maalesef ilk kullanımda bozuldu, değiştiler, yine ilk kullanımda bozuldu. Bakalım bu değişirse bunu deneyeceğim, hata bir olur iki olur bir daha olursa o hata değil kusurdur.

Bakalım ne çıkcak bundan.
  • Metro'nun kendi markalı 200 gr labne peyniri 3 tl.
    Kilosu 15 tlye geliyor ki daha fazla gramajlı ürünlerden de ucuz. Ben dün 5 tane aldım.

• Metro ana konusu varmı hocalar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.