Şimdi Ara

Metro Exodus (2019) [ANA KONU] (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.803
Cevap
14
Favori
99.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rica ederim. İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

bu arada hem ana oyunu bitirdim hem dlc yi bitirdim ama anlamadığım bir nokta var?

şimdi biz ana oyunda artyom olarak harita bulup o haritayla nereye gideceğimize karar vermiyor muyduk? Dlc hikayesinde ise albay khimlikov olarak başka bir harita buluyoruz ve şimdiki zaman olup bizim albay miller khimlokuv'un cesedinin kollarından haritayı alıyor ve "bunun boşuna olduğuna düşünme, sen bizim hayatımızı kurtardın bu haritayla" diyor. kısacası bu kısmı anlamadım? Kaç tane harita var? biz zaten artyom'un bulduğu harita ile o güvenli yerlere gitmedik mi?
    Baykal'a o haritanın sayesinde gidiyorlar. Haritada radyasyon olmayan bölgeler işaretli

• Oyunu dün akşam itibariyle bitirdim.Öncelikle Türkçe yamada emeği geçen arkadaşlara teşekkürler...

Oyun efsane her türlü ortamı gösterdiler yeraltı kar buz yağmur çöl orman ne ararsan vardı.
    Hele çöl ortamı bildiğin Mad Max'den fırlamış gibiydi.Özellikle araçlar tam bir mad max

Bu açık dünya işi hem iyi hem kötü olmuş.İyi tarafı şu önceki oyunlardaki klostrofobik hava gitmiş oynarken benim bile nefesim daralıyordu psikolojik olarak biraz zorlanıyordum.Son oyun açık dünya da geçtiği önceki oyunlar kadar gerilmedim.
    Kötü tarafı ne derseniz oyunun doğasına uymadığını düşünüyorum.Tmm çöl haritası güzel ama metro oyunuyla çöl baya bir alakasız metro deyince aklımıza bolca radyasyon,kapalı tüneller,karanlık ve kış geliyor.Aynısı orman haritası içinde geçerli.Hatta yaratıklar için bile geçerli.
    Rusya'da gorilin ne işi var dedirtti.Başta karanlık adamlar geldi sandım ama gerçekten goril olduğunu görünce baya bir
    şaşırdım.

Yoğun Radyasyona maruz kalmaktan dolayımı gördük yoksa onlar gerçek gorilmi hala düşünüyorum

Craft sistemi güzel yanındaki çantada hava kiti mermi vs üretebilmek oyunu kolaylaştırmış.Silah çeşitliliği yeterli ister altıpatlara susturucu+6x dürbün takın uzaktan sessizce sniper takılın.İster pompalı ile kan gövdeyi götürsün.Klasik keleşte baya baya iş görüyor yaratıkların kafaya tek kurşun yada iki kurşun.Ok gayet kullanışlı.Millerin oyun sonundaki elektrikli bilye atar silahı harika olmuş gayet yeterli ve kullanışlı.

Maskemizi artık bantla tamir edebiliyoruz o güzel olmuş.Önceki oyunlarda maske kırılınca sıçtık durumu ortadan kalkmış.

Oyun maalesef kötü sonla bitti o kadar badire atlattıktan sonra Miller ve artyom öldü.Anna bi başına kaldı.Araştırdım iyi son için yardımcı 3 karakterden ikisini kurtarmamız lazımmış bende sadece sondaki eleman kurtuldu.Duke öldü diğer eleman çinli kızla çölde kaldı.Radyodan duyduğum kadarıyla çöldeki baronları bir yere toplayıp suikast düzenleyeceklerdi ancak başka bir kanalda da baronların durumdan şüphelendiği onlarında suikast yapmak istediklerini dinledim.Belkide o elemanda öldü.
    Bende düşündüm ki çocuk oyuncak ayı istemişti onu gittim aldım , sonra çinli kadın annesi ile olan fotoğrafını bulursan getir demişti gittim onuda buldum.İyi sonla bitirmek için bunun alakası yokmuş.

Sonuç olarak oyun güzel uzun zamandır şöyle beni masaya çivileyen bir oyun oynamamıştım.Türkçe yama ile birlikte oynanması tavsiye olunur...

• Arkadaşlar oyundaki kasma sorununu nasıl çözebiliriz herkes bu sorunu yaşamış en düşük ayarlara çekiyorum 1280x720 çözünürlükte bile drop oluyor yama vs varmı delirdim iyice bu kadar optimizasyon sorunu oyun görmedim Gta 4 bile bu kadar değildi =)
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    oyun hangi sürümde hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mystical23

oyun hangi sürümde hocam
    1.0 sürüm hocam , bununla ilgili yama vs ek paket ciktimi deli etti beni oyun en dusuk ayarlarda bile ansizin sacma sapan droplar kasmalar oluyor

• Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    hocam dediginiz sorunu bende 1.0.0 da yasıyordum
    1.0.2 sürümünde cok iyi sadece çöl bölgesi var orda biraz sorun oluyor bir bakın derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mystical23

hocam dediginiz sorunu bende 1.0.0 da yasıyordum
    1.0.2 sürümünde cok iyi sadece çöl bölgesi var orda biraz sorun oluyor bir bakın derim
    Link varsa ozelden atarmisin hocam indirip bakayim ins sendeki gibi olur bendede

• Umarım son paketi yaz aylarında çıkarırlar. Malum ilk 5-6 ay inanılmaz dolu.
  • Arkadaşlar bi bölümde takıldım.

Çöl haritasında şu işaretli yere gitmem gerek ama bi türlü o kısma geçemiyorum.

Metro Exodus (2019) [ANA KONU]

Videolarda mağaradan kayışla karşıya geçiyorlar ama benim mağarada kayış yok. Takıldım kaldım.

Görev bu.

• KARTALIZMA kullanıcısına yanıt
    Bu oyun ilk çıktığında yaşanan bir hata diye hatırlıyorum aslında oraya değilde trenin olduğu yere gitmeniz lazım aklımda yanlış kalmadıysa. Oyunu oynayalı baya oldu.
    xGarbettyoutube
    Metro Exodus - How to Return to Base Mission
    https://www.youtube.com/watch?v=UsEDFwcvD4E

• quote:

Orijinalden alıntı: Selimovskii

Bu oyun ilk çıktığında yaşanan bir hata diye hatırlıyorum aslında oraya değilde trenin olduğu yere gitmeniz lazım aklımda yanlış kalmadıysa. Oyunu oynayalı baya oldu.
    https://www.youtube.com/watch?v=UsEDFwcvD4E
    Evet aynen öyle dostum. Dediğin gibi yaptım hallettim. Çok sağol.
  • İndirim bekleyen, 100₺ altına düşmesini bekleyen varsa; 60₺ indirim kuponu ile birlikte Epic Games Store'da 64,5₺ (İndirim 01.01.2020 saat 19:00'da bitiyor)
    Epic Games Mağazası
    Metro Exodus - Metro Exodus
    https://www.epicgames.com/store/tr/product/metro-exodus/home

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RxCan -- 26 Aralık 2019; 4:30:59 >

• Volga bölümünde bandit camp temizledim etrafta kimse kalmadı herkesi öldürdüm ama haritada temizlemiş görünmüyorum ve kampı ev olarak kullanamıyorum. Bir çeşit bug mı yoksa.baska birşey mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: tayo3327

Volga bölümünde bandit camp temizledim etrafta kimse kalmadı herkesi öldürdüm ama haritada temizlemiş görünmüyorum ve kampı ev olarak kullanamıyorum. Bir çeşit bug mı yoksa.baska birşey mi?
    Ya bug mı var anlamadım volga nehrinde bigfish görevinde kayıkla bir türlü giriş yapamıyorum, kurtardığım tutsaklar anahtarı bana vermişti ama o lanet kapı bir türlü açık değil 3 saattir aynı yerde giriş aramaktan usandım. Şu videodaki hangar girişi kapalı işte.
    KingVladyoutube
    Metro Exodus - Volga Walkthrough - Hangar With A Big Fish
    https://www.youtube.com/watch?v=mo7LsKrj5XA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldie But Goodie -- 9 Ocak 2020; 21:36:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Oldie But Goodie

Ya bug mı var anlamadım volga nehrinde bigfish görevinde kayıkla bir türlü giriş yapamıyorum, kurtardığım tutsaklar anahtarı bana vermişti ama o lanet kapı bir türlü açık değil 3 saattir aynı yerde giriş aramaktan usandım. Şu videodaki hangar girişi kapalı işte.
    https://www.youtube.com/watch?v=mo7LsKrj5XA

Alıntıları Göster
    Orda trenin düzelmesi için kolu çektiğin yerin yanında o kapının olduğu kısma giriş için yarık var. İlla o anahtara gerek yok. Birde o kısımda birşey yok zaten bi gece görüş dürbünü var lazım değilse uğraşmana gerek yok. Oyunu 4 kere bitirdim harita olarak en karışık bu kısım. 50 kere oynasam 50 kere karıştırırım. Hatırladığım kadarıyla sol altta bir balçık alan var ve ord sürünerek boru içinden geçiyorsun. O arada büyük balık o sarı canavarları yiyor. Tren koluda hemen onun sonunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

Orda trenin düzelmesi için kolu çektiğin yerin yanında o kapının olduğu kısma giriş için yarık var. İlla o anahtara gerek yok. Birde o kısımda birşey yok zaten bi gece görüş dürbünü var lazım değilse uğraşmana gerek yok. Oyunu 4 kere bitirdim harita olarak en karışık bu kısım. 50 kere oynasam 50 kere karıştırırım. Hatırladığım kadarıyla sol altta bir balçık alan var ve ord sürünerek boru içinden geçiyorsun. O arada büyük balık o sarı canavarları yiyor. Tren koluda hemen onun sonunda.

Alıntıları Göster
    Çok teşekkür ederim.

• Arkadaşlar bu kapı nasıl açılır acaba

• Seri sürekli üzerine katarak devam ediyor hiç bitmesin istiyorum.
  • Sonu çok güzeldi. tabiki iyi sonla bitirdim :)

keşke baba ölmeseydi. iyi adamdı.

Çok başarılı bir oyun. Sadece sonlara doğru biraz saçmaladı fakat iyi toparladı yinede. 10/8

edit: bu arada dlc'ler nasıl arkadaşlar ? başlasam mı acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARTALIZMA -- 13 Ocak 2020; 10:52:52 >
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.