Şimdi Ara

Metro %50 indirim govego.com (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
4
Favori
32.630
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kenya64

    quote:

    Orijinalden alıntı: mahapurusha


    quote:

    Orijinalden alıntı: kenya64

    Az önce Yetenek Sizsiniz reklam arasında Acun govego reklamı yaptı, sağlam firma olsa gerek.

    Acun'un daha önce reklamını yaptığı bir firma vardı. Ucuza harddisk falan satmıştı ama en sonunda firma patlamıştı.

    :( kime güveneceğiz biz yahu.

    Acun'a parayı bastıran reklamını yaptırır. Daha önce de (mahapurusha nickli arkadaşın belirttiği gibi) tarihi bir fiyasko yaşanmıştı, piyasaya çıkmamış ürünleri dahi satışa "koydular" (ön ödemeli).

    Şimdi "çöp", "tırt" şeklinde mesaj yazıp sözde ekol yaratmaya çalışan yeni yetmeler o zaman neredeydi, çok merak ediyorum.

    Ekleme: Acun'un güvenirliği (!) ve de Metro'nun hizmet kalitesi (!) bir araya gelince çoook büyük bir beklentiye girmeyin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unsal07 -- 16 Şubat 2014; 22:39:50 >




  • %50 kupon aldım 2014 sonuna kdr geçerli diye ama not koymuşlar biletler 31 ocağa kdr alınmalıdır diye vermediler indirimimi. İndirimsiz bile en ucuz metroydu ama gittim 7 tl fazla verdim başka yerden aldım bileti. Kampanya diye insan kandırıyorlar ayıp ayıp.
  • bugun govegodan bilet alvaktim metro kredi kartim olmadigindan alanadim kredi karti olup yardim edermisiniz bende eft gecim size yardimci olablicek var mi bu konuda ??

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @crazy_mulo ılgılendıgı ıcın cok tesekurler hocam fırumda sızın gbılerını bulmak zor tekrar tesekur edıyorum ıı forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _DIESEL_

    Geçen ki groupon kampanyasından gidiş dönüş metrodan bilet almıştım tavsiyem odur ki rotanız 6 saatten uzun sürüyorsa metroyla gitmeyin,net

    Gidiş dönüş wireless olacak dendi ne gidiş ne dönüş wireless yoktu,lig tv var dendi yoktu,koltuk arkası tv lerde usb yok mp3 telefon şarj edemiyorsunuz,servisi çok zayıf kaptanları hödük

    Metro tamamen şans işi ben pişman oldum 14 saatlik bir yolculuktu,yani tamamen şans işi metro ile memnun yada pişman olmanız adamların standardı yok.

    6 saat bile fazla. hafta sonu bursa gidis donus yaptim; sabah 5 , hopadan gelen araca binekcetim, 4.45 de vardim ... araclari ariza yapmis, bileti aciga cevirdiler. Allahtan hemen o dakika Esadas in arabasi konya yolu uzerinde beklemede idi, ona yonlendirdiler. Donuste dolmus gibi her yere ugradi, yolcu aldi, yolcu indirdi, tabiiki her yere seferi olmasinin tek yolu bu, ayri ayri araba koymasinin yolu yok neticede. Servise gelince; bu kadar kotu servisi Kars firmalarina gordum simdiye kadar. Kisacasi uzun yol yapmayin tavsiyesini ben de yapiyorum, beklentinizi cok dusuk tutun, ikramlarinizi kendiniz alin :D muavinin goruntu ve sesini de kafanizda kisin, ki kendi basina irite edici olabiliyorlar.




  • bu size acunun sanırımhttp://whois.domaintools.com/govego.com whois bilgilerinde öyle yazıyor. Yanlız suanda siteye giriş yapmaıyorum hepmi böyleydi acılırmı bilet almam gerekiyor.
  • arkadaşlar nasıl güvenli midir
  • Arkadaşlar bugün tek yön bilet aldık sıkıntı olmadı fakat indirim oranı tam %50 olmuyor!! Yine de deneyin daha ucuza almış olacaksınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brak13

    Ahanda acunda çıktı reklamlarında site patlar yakında :)

    patlamış harbiden siteye erişim yok şu an adamlar yoğunluktan dolayı geçici bir süre erişim yok yazmışlar
  • metro pişmanlıktır
  • site mortingen olmuş
    neyseki 15 tl ye esk-izmit biletimi almıştım
  • Arkadaşlar nasıl site güvenilir mi ?Ben 2 haftada bir ist-sakarya gidip gelen biri olduğum için almayi düşünüyorumda ?
  • Arkadaşlar bende groupon sitesinden %50 indirim kuponu alarak biletimi aldım. Ama metro kadar kötü bir otobüs firması görmedim. Ucuza geldik diye seviniyordum Denizli'de indiğimde valizimin olmadığını görünce tepem attı. Şoför yazıhaneye yönlendirdi. Oradaki adamın bana verdiği cevap: "Arabaya 70 kişi indi-bindi yapmış. Ben yetmişini de arayamam. Birisi yanlış almıştır, geri döner zaten" dedi. Şu an 1 hafta oldu ve ortada valiz yok. Müşteri hizmetlerini aramıştık, onlarda 2 gün süre istedi. Bulamazsak parasını ödeyelim dediler. 4 gün oldu onlardan da ses yok. Yani ne kadar ucuz da olsa KESİNLİKLE METROYLA GİTMEYİN! Böyle bir firma görmedim ben hayatımda!
  • 30lira ucuza binicem diye çekeceğiniz sıkıntılara değmez.
    metro pişmanlıktır.
    UZAK DURUN
  • Jaycees kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba sakarya biletlerinde bazilari 23 bazilari 19 nedenini anlamadim ama kuponla alinca 19 tllik biletler 11 tl oluyor ist dan.sakaryaya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 sefer metro ile seyahat ettim. 2 sefer kaza yaptı. Metro firmasının adını duydukca yaşattıkları rezillikler aklıma geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gidiş dönüş alsam sadece gidişemi indirim yapıyor yoksa gelişedemi yapıyor
  • paylaşandan allah razı olsun 300km yola 40tl istiyorlar bu sayede 20ye alıyorum
  • govego tarzı başka ne yolculuk bileti alınabilen avantajlı siteler var acaba?

    yani en iyileri , burdakiler bilirler, hazır fırsat yakalamışken soriyim
  • Sabah 8 gibi girebildim siteye. Sagolsun site sayesinde 30tl cepte kaldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.