Şimdi Ara

Metro 2033 mü ? Cehennem mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kitap alacağımda. Bu 2 kitap arasında kaldım. Malesef ikisine verecek param yok. Bir yandan Metro 2033'ü o yer altının gizemini merak ediyorum aynı zamanda bu türde ilk defa kitap okuyacağım içinde merak ediyorum. Bir yandan da Dan Brown'ı bilmidiğim için aksiyon meraklısı olduğum için ayrıcada İstanbul'da geçtiği için Cehennem'i istiyorum sizce hangisi alayım ?

• Dostum söylediğin iki kitap da var bende. Cehennemi okudum fakat metro'ya başlamıştım o sırada sınavlar falan derken bitiremedim yarım kaldı. Bu yüzden metro'yu bitiremediğim için bir şey diyemeyeceğim. Fakat metro serisini çok övenler var okumayı planlıyorum ben de. Cehennem'e gelince ben bir Dan Brown hayranı olduğum için adamın her kitabını çok beğeniyorum ama Cehennem'in yeri çok başka bende. Etkisi çok uzun sürmüştü. Dünya'ya bakışım değişmişti resmen ne anlamda olduğunu söylemeyeyim spoiler olur şimdi :) ama tek kelimeyle harika bir kitap kesinlikle öneririm. Ben seçim yapacak olsam sanırım yine Cehennem'i seçerim. Ama dediğim gibi yorumlarım seni aldatmasın ben bir Dan Brown hayranıyım. Diğer arkadaşların yorumlarını da dikkate al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtayd -- 8 Haziran 2014; 13:21:20 >
  • Metro görebileceğin en sağlam atmosfere sahip serilerden biridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Metro görebileceğin en sağlam atmosfere sahip serilerden biridir.

Bir o kadarda yavaş ilerler
    Düzenleme: Yazım yanlışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Betax -- 8 Haziran 2014; 14:20:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrem-

quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Metro görebileceğin en sağlam atmosfere sahip serilerden biridir.

Bir o kadarda yavaş iler

Sindire sindire diyelim
  • Metroda tam olarak ne oluyor.Zombi saldırısı falan mı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dinh

Metroda tam olarak ne oluyor.Zombi saldırısı falan mı.

Hayır kıyamet sonrası yeraltı yaşamı. En basit haliyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrem-

quote:

Hayır kıyamet sonrası yeraltı yaşamı. En basit haliyle.

Olsun o da iyidir elimdekiler bitince başlarım artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Dostum söylediğin iki kitap da var bende. Cehennemi okudum fakat metro'ya başlamıştım o sırada sınavlar falan derken bitiremedim yarım kaldı. Bu yüzden metro'yu bitiremediğim için bir şey diyemeyeceğim. Fakat metro serisini çok övenler var okumayı planlıyorum ben de. Cehennem'e gelince ben bir Dan Brown hayranı olduğum için adamın her kitabını çok beğeniyorum ama Cehennem'in yeri çok başka bende. Etkisi çok uzun sürmüştü. Dünya'ya bakışım değişmişti resmen ne anlamda olduğunu söylemeyeyim spoiler olur şimdi :) ama tek kelimeyle harika bir kitap kesinlikle öneririm. Ben seçim yapacak olsam sanırım yine Cehennem'i seçerim. Ama dediğim gibi yorumlarım seni aldatmasın ben bir Dan Brown hayranıyım. Diğer arkadaşların yorumlarını da dikkate al.

Spoiler butonuyla anlatabilirsin

• Kafa kafaya giderler ama Cehennem daha önde gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Wentor

Kafa kafaya giderler ama Cehennem daha önde gibi.

Okuyucu puanları metro 2033 diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Ben kendime göre dedim. Ayrıca okuyucu puanlarıyla kitabın iyi yada kötü olmasının fazla alakası yok. Yapılan reklam ve popülerlik ile alakalı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Ben kendime göre dedim. Ayrıca okuyucu puanlarıyla kitabın iyi yada kötü olmasının fazla alakası yok. Yapılan reklam ve popülerlik ile alakalı.

Belki. Ben de okduum ikisini karar vermek zor çünkü farklı türdeler. İkisi de fazlasıyla başarılı benim için Hatta metronun yeri ayrıdır

• Cehennem'i okumadım ama Metro 2033'ü KESİNLİKLE okumalısın
  • Metro 2033'de sıkılıp bitirimedim fakat Cehennem iyi...
  • Aslında bu karar sana bağlı ikisi de birbirinden farklı türler bu yüzden hangi türü okumak istediğini belirle. Zaten kitabını seçmiş olacaksın.

Ben Metro 2033 diyorum.

• quote:

Hocam bildigim kadarıyla bir nükleer savaş oluyor. Ülkeler birbirine nükleer Bomba falan atıyor. Dışarıdaki butun canlılar öluyor. Sadece yerin altında; dunyanin en buyuk metrosu olan Moskova metrosunda yaşam devam ediyor. Bir yandan siyasi olaylar, insanların çatışması diger yandan dışarıdaki bazı canlılar radyasyona uyum sağlıyor ve birer mutanta dönüşüyorlar..

Edit: bildigim kadarıyla boyle. Yanlışım varsa duzeltin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtayd -- 8 Haziran 2014; 21:15:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

quote:

Hocam bildigim kadarıyla bir nükleer savaş oluyor. Ülkeler birbirine nükleer Bomba falan atıyor. Dışarıdaki butun canlılar öluyor. Sadece yerin altında; dunyanin en buyuk metrosu olan Moskova metrosunda yaşam devam ediyor. Bir yandan siyasi olaylar, insanların çatışması diger yandan dışarıdaki bazı canlılar radyasyona uyum sağlıyor ve birer mutanta dönüşüyorlar..

Edit: bildigim kadarıyla boyle. Yanlışım varsa duzeltin lütfen.

İyiymiş.E kitabını buldum finallerden sonra okurum artık.

• Cehennem.
  • önce metroyu alırsın sonra da cehennemi kasmaya gerek yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.