Şimdi Ara

Metro 2033 e basliyim mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tavsiye verir misiniz hangi yayinevi ve bu kitap sadece eğlenmek için mi yani içinde bilgisel şeyler yok mu yani bütün fantastik kitaplar sadece zevk için mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir sakin ol dostum. Özelden genele açılmışsın tek cümlede. Kitap için konuşuyorum; kıyamet sonrası döneme ilgin varsa okumanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No-One

Bir sakin ol dostum. Özelden genele açılmışsın tek cümlede. Kitap için konuşuyorum; kıyamet sonrası döneme ilgin varsa okumanı öneririm.

var ama kitabın bana faydası ne olucak ne bilgi vericek? benim merakım bu fantastik edebiyata başlamayı düşünüyorum ama fantastik edebiyatı ve neyi simgelediğini bilmiyorum....
  • Öncelikle bilimkurgu bir kitaptır 2033 . Fantastik değil . Kitabı okurken Rus kültürüne yönelik şeyler öğrenmen olası . Henüz okumadım , kitaplıkta yatıyor .

Fantastikte tabi ki birşeyler katar . Akla ilk gelen , herkesin söylediği , hayalgücün gelişir . Kelime haznen gelişir . Akıcı kitaplar olduğu için genelde film niyetine okursun . Diksiyonun gelişir . Yabancı kültürler ve az da olsa tarih bilgin artar . Mitolojiye ilgini arttırabilir ve az da olsa birşeyler öğrenebilirsin . Düşünce sistemin gelişir .

• Hocam en son okuyordunuz bu kitabı nasil gidiyor?

• isten dolayi kitaplari günde 20 sayfa falan okuyorum hocam. suan 60 küsür sayfadayim. ilk basta sikici gelmisti 20 sayfasi giris kismi.24 sayfayi 2 günde okudum :) sykycy geldi ilk ba?ta. suan için biraz heyecanlanmaya basladi kitap en azindan merak ediyorum neler olacagini bu tonda devam ederse kitap güzel okunabilir hocam. ama ilk basta ki tona dönerse kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantastik74 -- 18 Eylül 2014; 11:19:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastik74

isten dolayi kitaplari günde 20 sayfa falan okuyorum hocam. suan 60 küsür sayfadayim. ilk basta sikici gelmisti 20 sayfasi giris kismi.24 sayfayi 2 günde okudum :) sykycy geldi ilk ba?ta. suan için biraz heyecanlanmaya basladi kitap en azindan merak ediyorum neler olacagini bu tonda devam ederse kitap güzel okunabilir hocam. ama ilk basta ki tona dönerse kötü.

Kitaplardaki aksiyonda guzel oluyor. Bazi kitaplarin basi dediginiz gibi sikici olabiliyor. Bulursam inceleyecegim kitabi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Raptor..

quote:

isten dolayi kitaplari günde 20 sayfa falan okuyorum hocam. suan 60 küsür sayfadayim. ilk basta sikici gelmisti 20 sayfasi giris kismi.24 sayfayi 2 günde okudum :) sykycy geldi ilk ba?ta. suan için biraz heyecanlanmaya basladi kitap en azindan merak ediyorum neler olacagini bu tonda devam ederse kitap güzel okunabilir hocam. ama ilk basta ki tona dönerse kötü.

Kitaplardaki aksiyonda guzel oluyor. Bazi kitaplarin basi dediginiz gibi sikici olabiliyor. Bulursam inceleyecegim kitabi.

Alıntıları Göster
    şuan için birşey demem pek doğru olmaz ama akıcı olmaya başladı kitap. betimlemeler falan çok güzel o şehri gözünüzde canlandırıyorsunuz okunabilir bir kitap.

Kitapta tüm herşeyi gözümde canlandırıyorum hocam. sonrada oyununa bakıcam herşey tam yerine oturucak. dediğiniz gibi kitaptaki aksiyonlarda güzel oluyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantastik74 -- 18 Eylül 2014; 12:15:25 >

• quote:

şuan için birşey demem pek doğru olmaz ama akıcı olmaya başladı kitap. betimlemeler falan çok güzel o şehri gözünüzde canlandırıyorsunuz okunabilir bir kitap.

Kitapta tüm herşeyi gözümde canlandırıyorum hocam. sonrada oyununa bakıcam herşey tam yerine oturucak. dediğiniz gibi kitaptaki aksiyonlarda güzel oluyor :)
    çok pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bybursa

çok pahalı

Alıntıları Göster
    bursa bkm kitapevinde inceleme fırsatı buldum.kitap türdeşlerinden farklı değil ve değmez okumaya.
  • bybursa B kullanıcısına yanıt
    türdeşleri derken diğer kitapları bilmiyorum ama kitabın sağlam bir konusu var ki oyununu çıkarma gereği duymuşlar bence
  • quote:

türdeşleri derken diğer kitapları bilmiyorum ama kitabın sağlam bir konusu var ki oyununu çıkarma gereği duymuşlar bence

oyunu damı var bilmiyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bybursa

quote:

oyunu damı var bilmiyodum

Alıntıları Göster
    kitabın vermeye çalıştığı yan fikirleri mükemmel ama okumak biraz sıkıcı ne yalan söyleyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DündenBugüne

kitabın vermeye çalıştığı yan fikirleri mükemmel ama okumak biraz sıkıcı ne yalan söyleyeyim

Alıntıları Göster
    kesinlikle oku, sana birşey kazandırmasını bekliyorsan başka hobilere yönelebilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

kesinlikle oku, sana birşey kazandırmasını bekliyorsan başka hobilere yönelebilirsin...

Kitap okumak hobi değil yaşam tarzıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: Dragon45

quote:

Yaşamın çok sınırlı demekki
  • quote:

quote:

quote:

Yok, kitap okumak kitapların dünyasında yasamaktir herhalde sen o dünyaya tam adapte olamamışsın, kitap okumak hakkında yazdığın şu cümleye bak; bu kitaplara saygısizliktir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok, kitap okumak kitapların dünyasında yasamaktir herhalde sen o dünyaya tam adapte olamamışsın, kitap okumak hakkında yazdığın şu cümleye bak; bu kitaplara saygısizliktir.

Alıntıları Göster
    Açıkcası ilk 70-80 sayfadan bir şey bekleme çok durağan geçiyor ama yinede metro hakkında fikrin oluyor.Bende daha 100 e gelemedim yavaş yavaş macera başlıyor bu arada 2034 daha iyi diyorlar.

• Ben de tam tersi yorumlar gördüm yani 2034 ün kötü olduğu.
    metro 2033 1 yıldır kitaplığımda yatıyor iyi yorum da var kötü yorum da ama okumaya bir şey bulamazsam okumayı düşünüyorum ayrıca rusça isimlere aşina olmak gerekiyor kitabı alırken başlarına biraz bakmıştım kitapta çok fazla rusça yer ismi ve özel isim geçiyor bu da en başta kitabı alışmayı zorlaştırabilir.yine de en iyi yorumu kitabı okuduktan sonra yapabilirim.
  • 2033 ün ilk kısımları acayip sıkıcıdır. 40-50 sayfa sonra bırakabilme ihtimaliniz yüksek. Biraz sıkın devamı güzel.
    Ama 2034 tam bir facia. Param boşa gitti

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.