Şimdi Ara

Metro 2033 (2010) [ANA KONU] (144. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.869
Cevap
4
Favori
175.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Oyunu iyi sonla bitirebilmek için oyunun başından sonuna kadar bazı şeyler yapmanız gerekli. Moral sistemi deniyor buna. Tabi bunları oyun size söylemiyor. Mesela insan düşmanları olabildiğince az öldürmek, çocuklara ve dilencilere para vermek, yardım ettiğiniz kişilerden gelen ödülleri geri çevirmek vs. Mesela küçük bir çocuk oyuncak ayısını kaybediyor, bunu atış poligonunda geri kazanıp çocuğa vermek gibi. Ayrıca oyunda gizli yerleri ve stash'leri bulduğunuzda ve npc diyaloglarının tamamını dinlediğinizde de bir puan kazanıyorsunuz. Bunları her yaptığınızda ekran anlık yanıp sönüyor ve çok kısa bir cingıl duyuluyor. Oyun sonuna kadar ne kadar çok bu moral puanlarından toplarsanız o kadar rahat görüyorsunuz iyi sonu. Yoksa kötü son açılıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • torkema61 kullanıcısına yanıt

    Karaderililer seninle iletişime geçmek istiyor, düşman değiller. Diğer yaratıklar saldırgan, düşmanın. Kütüphanecilerin de insandan mutantlaştığı düşünülüyor, gözlerinin içine bakınca seni anlıyorlar ve saldırmıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warchief46 -- 4 Haziran 2021; 12:47:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • warchief46 W kullanıcısına yanıt

    Ben karaderililerle yaratıkları bir tutmuştum. Şimdi bir şeyler oluşmaya başladı kafamda. Kitabını bitirirsem daha iyi anlarım heralde. Teşekkür ederim.

  • Hala guzel hala oynanasi...

  • Tekrardan başladım hala kaymak gibi görünüyor.  

  • Selam arkadaşlar, Metro 2033 Redux a steamde sahibim. Bu zamana kadar oynamak fırsat olmamıştı. Geçenlerde 3-4 saat oynadım, sonrasında bilgisayarı sıfırladım ve tekrar steamden oyunu kurdum fakat oyun baştan başladı. Steamden save kısmına baktım 100 mb cloud da sıfır kb kayıt görünüyor. Sonra fark ettimki oyun save dosyasını belgelere kayıt ediyormuş. Neden steam sistemine kayıt olmuyor diğer oyunlar gibi ? Mesela ben şimdi geforce now almayı düşünüyorum ve oradan kaldığım yerden devam etmek gibi bir şansım yok sanırım ? Bunun bir çözümü var mı ? Teşekkürler.

  • Oyunu dün bitirdim hikayesi muhteşemdi :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bayağı ilerledim, en son yanan ayılı bölümü geçtim ama artık sürekli mermim bitiyor ve izlediğim bazı videolarda adam olduğu yerde çantasını sanki masadaymış gibi açıp mermi ya da can üretebiliyor. bunu ben hiç yapamadım, bir seviyesi modu falan mı var bunun acaba ?


    Şu anda kayıkla metroda gidilien bölüme geldim tek başıma ilerliyorum ve mutant canvarlar yüzünden mermim bittiği içinn habire ölüyorum. Kayınpeder benim silahı al falan dedi giderken ama o da yok   hep laf  


    Hiç istemedem de hile bakınacağım artık. wemod a baktım o da paralıymış. Alternatifi ne var acaba.

  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

    En kolay moda alsaniz sorun kalmaz gibi : )

  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.