Şimdi Ara

Metin2'yi özleyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Metin2 konularını görünce duygulandım. 4 5 yıl önce oyun ne güzeldi be. Dostluk,hırsızlık,hırs,dayanışma kısacası dünyayı temsil ediyordu. Metin2'den çok şey öğrendim.Şimdi olsa gene okuldan kaçar gene oynarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Metin2yle kac sene oynadın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de silkroadı özledim başlığı görünce metin2 den kat kat daha iyi bence

• " 4 5 yıl önce oyun ne güzeldi be."

• hayatımın içine eden yıllardı. okuldan gelir gelmez üstümü değiştirmeden direk metin2. sbs'ye hesabı pazarda bırakarak gitmiştim. sınava 1 gün kala arkadaşlarla 8 saat aralıksız oynayarak sınav öncesi rekor kırmıştık.

keşke geri dönebilsek o günlere...

ve o efsane müzik;

bu da oynarken dinliyordum bonus olarak kalsın;

• 2008'de başlamıştım 2013'de banlandım. Aşagida biri dalga gecmis 4-5 yıl oncemi iyiydi diye ancak oyunda en iyi halim o zamanlarda olduğu için öyle yazdım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Odtuaski

2008'de başlamıştım 2013'de banlandım. Aşagida biri dalga gecmis 4-5 yıl oncemi iyiydi diye ancak oyunda en iyi halim o zamanlarda olduğu için öyle yazdım..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dün oyuna girabilenler bilir
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ağlattın

• 30 ortalamalı +9 dolunay satılır ch1 pm

• 2007 de başladım ciddi manada hayatımda gördüğüm en zevkli oyunlardan biriydi.oyunun güzel olması için grafiklere ihtiyaç duyulmadığını kanıtlayan bir oyun.sebebini bilmiyorum ben dahil birçok kişi severdi bu oyunu. 1.köy müziği dinleyince ilkokul zamanlarım geliyor aklıma evde kalkar kalkmaz kahvaltıdan önce otururdum vadide abi kas derdim okçu lazımmı derdim

• 4-5 yıl önce derken ? zaten o zaman oyun bırakılmaya başlandı 8-9 sene önce efsane zamanlarıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 29 Ocak 2017; 12:22:7 >
  • lol alır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2009 da tam anlamıyla bitmişti benim için 2008de bırakmıştım..

• Ortam çok güzeldi gerçekten. Şimdiki gibi oyun hırsı yoktu çoğumuzda. Büyük bir çoğunluk boş boş dolanır WS atar düğünlere falan giderdi. Bildiğiniz orda yaşardık resmen. Dolanırdık bir oraya bir buraya.

Aynı oyunun grafikleri güncellense ve ilk sade hali gibi olsa (saçma sapan itemler, hayvanlar, ek eşyalar kaldırılsa) yine tutar bence.

• edilee dönmüş

• Neden bu oyunu unutamiyoruz allah kahretsin beyler hakkinizi helal edin

Not: black desert diye bi oyun var turkiyeye ciksa o metin2nin yerini alabilirdi bence

• Biktirdiniz ya kac gündür metin2 Edilee bilmem ne.Anladık güzel oyundu ama 10yıl önceki oyundu bitirin artık

• Ortaokuldaydım sbsyi yakmıştı... Ergenekonda şamandım çok duygulandım eve gidince yeniden yükleyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: norvejli

Ortaokuldaydım sbsyi yakmıştı... Ergenekonda şamandım çok duygulandım eve gidince yeniden yükleyeyim

ergenekon mavi bayrak okçuydum bende

• Benim oynadığım zamanlar da ruh taşı 1T idi şu an 5m civarı. Hile falan da çok bu oyunda güçlü olmak için şu an 3-4 tane karakterini olacak ki işleri kolay yürütebilesiniz en son eylül ekim gibi oynadım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.