Şimdi Ara

Metin2 ye ne oldu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 1 yıl falan oldu bırakalı metin2 ye neler olmuş ya öyle ?

Yeni karakter gelmiş iyi hoş güzelde giriş ekranından tut başlama noktasına nesne markete kadar değişmiş pvp gibi olmuş sanki oyunun iyice bku çıkmış sanırım abudik gubidik zırhlar saçma sapan petler.

Oyun bence iyice oynanmaz hale geldi gibi, bi başlamaya yeltenecektim son o değişikleri görünce oyunun orjinalliğinin baya bozulduğunu gördüm.Ben sadece 2 dk göz attım sizce oyun canlanıyormu yoksa çöküyormu?

• Çökmeye doğru gidiyor hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun degisiklik aynen baya geldi yeni sv acildi kendiler biseyler yapmaya calisiolar

• Başka zamanda oyunda hiç bi yenilik yok o yok bu yok şu yok derdiniz şimdide değişimden dert yanıyonuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leopard2A6

Başka zamanda oyunda hiç bi yenilik yok o yok bu yok şu yok derdiniz şimdide değişimden dert yanıyonuz

Hocam değişiklik 8 yıllık karakter değiştirme ekranını değiştirmek değildir bu sadece oyundan soğutur ve farklı bir oyun yapar.
  • Degismeyen tek sey degisimin ta kendisidir . Her oyun kendini yeniler bence daha renk katti

• Giriş ekranı hariç, gene iyi etmişler oyunu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gene Ne Oldu İnternete?
    15 yıl önce açıldı
    TRGAMER E NE OLDU ??
    15 yıl önce açıldı
    WOW TÜRKİYE'YE NE ZAMAN GELECEK?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla çok kötü şeyler olmuş. en son girdiğimde bir arkadaşım büyü bozma taşı ve protein mi ne arıyordu bide pete yemek vercem falan diyodu. valla ben çok öncelerde oynadığım için hiç bir şey anlamadım büyü bozma taşı ? protein ? peti bi ara duydum da yemek verilmiyordu bir sonraki güncelleme ile peti gezmeye çıkarıcan sanırım çişini falan yaptırıcan. ben önceden at aldığımda seviniyordum işte o en son girdiğimde adamlar eejderhaya falan biniyordu. harbiden ne olmuş oyuna anlamadım.
  • Değişiklikten kastınız ne kardeşler daha çok ep almayı tetikleyecek yeni bir ırk,oyunun çakma kore oyunlarına benzemesine yolaçan karakter seçme ekranı ve yine oyuna gelen ve asıl ruhuna darbe indiren saçmalıklarsa evet baya uğraşıyolar diyebiliriz.
    Bilmem hiç takip ediyo musunuz world of warcraft ı , adamların ilk çıkardığı oyunun grafikleri ve yapısına bakın şimdi bakın, adamlar metin2 ile aynı yaşta olmasına rağmen hala bulundukları zamanın en iyi grafiklerine sahipler, çünkü sürekli iyileştirmeler yapıyorlar,hemde komple iyileştirmeler,metin2 ise azıcık bi netleştirme çalışmasıyla çok iyi grafik yakaladım sanıyor.
    İşin doğrusu onlar metin2 yi geliştirme derdinde değiller bence, olabildiğince ep aldırıp oyuncuları sonuna kadar sömürme derdindeler, oyunun ilk zamanları sadece saç için ep almaya bile çekinen nesil şimdi ep müptelası oldu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.