Merhaba Arkadaşlar.Kendi geliştirmiş olduğum Metin2 balık tutma botunu sizlerle paylaşmak istedim. Kullanımı çok basit. Bilgisayarınızda NodeJS'nin kurulu olması gerekiyor. Botu indirmek için buraya tıklayın : Metin2 Balık Botu Botun Kullanımı:
İyi Oyunlar ve İyi Forumlar Dilerim.. |
Metin2 Balık Botu

-
-
merhaba öncelikle teşekkür ederim ama harfi harfine yaptığım halde hiç bir şey olmuyor.
-
Merhaba.
- Metin2'yi pencere modunda açın.
- Çözünürlüğü 1920x1080 olarak ayarlayın.
- Pencereyi ekranın sol üst köşesine yerleştirin.
- Oltayı donatın.
- Yemleri düğmeleri yerleştirin: 1, 2, 3 eşit bölünmüş şekilde örneğin 200, 200, 200
Bu kısımları doğru yaptığınızdan emin misiniz ? Ve bütün işlemleri yaptıktan sonra Metin2 penceresine tıklayın ve ne mousa nede klavyeye dokunmayın. Çünkü bot kendi kendine 1,2 ve 3 tuslarına basıyor. Bende sorunsuz çalışıyor ve bayadırda pc açık sorunsuz çalışıyor.
-
PvP'de çalışıyor mu, ban veya yakalanma riski, virüs taraması vb. hiç bir şey belirtilmemiş
-
Pvp sunucularında denemedim, sadece GF Metin2'de denedim. Siz isterseniz pvp sunucularında da deneyebilirsiniz.
Ban veya yakalanma olayı çok düşük çünkü klavye ve mouse girdileri yapıyor script.
Virus taramasına gerek duymadım çünkü direkt Github'da paylaştığım linki verdim. Github'da da açık kaynak kodlu. Ama tabi siz isterseniz atabilirsiniz virus taram programına.
-
Üstat kolay gelsin dediklerinizi yaptığımda cmd penceresinde bu hataları alıyorum.
-
Merhaba yukarıda verdiğim Github linkinden tüm dosyaları (4 dosya) eksiksiz indirdiniz mi ?
Şuan tekrar test ettim ve sorunsuz çalışıyor.
-
merhaba detaylı anlatım olabilir mi? laptop ekranındayım 1920x1080 yok ayarlarda dc kullanıyor musunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
size ulaşma şansımız varmı acaba discord'dan eklermisiniz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X