Şimdi Ara

Metin2 Turkey Ana Konu (Sohbet, Yardımlaşma, Bilgi, Destek) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
9.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hala oynayan var mi? Sari bayraktayim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metin 2 Turkey serverindeyim Manofwar nickim kırmızı bayrakta oynamak isteyen olursa beraber takılırız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • varda mavi bayrak
  • Şuanda Metin2 Turkey Serverinde oynuyorum 55 level bir şamanım var oyunun verdiği el bitti elimde 32 ort bi çan var itemlerim iyi değil.Paramda çok değil 15 m nasıl farm yapabilirim.Savaşcı açıp kasması da çok uzun sürecek gibi geliyor öyle hiç 1 günde 55 olanları anlamadım zaten.Farmlık bi şaman yapabilirmiyim yapabilirsem kaç w gerekir ve efsunlar nasıl olmalıdır.Hala oynayan varsa birlikte oynayabiliriz.
  • Hala servera başlamamizi tavsiye eder misiniz? Okey eventinden çok kâr ediliyor mu? Oyunda botlar çok mu? Kalabalik mi? Hafta içi 2-3 saatimi ayirabilicem bj benim hesabimin gelişmesi için yeterli bir sure mi? Ep konusunda sikintim olmayacak bu arada...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiye ederim ben 6 sene sonra başladım günde 2 saate yakın oynuyorum okeyden ben fazla kar edemedim oyuncuya göre değişir bu tabi botlar hala ve ve her zaman olacak bu artık illegal bir piyasa haline geldi ve bu piyasadan bu oyunu yönetenler dahil bir çok yönetici para kazanıyor buna Eminim eskisi gibi kalabalık değil benim gördüğüm yada maplardan kaynaklanıyor bilemiyorum pazarlar hariç ben pek fazla kalabalık göremedim karakterin gelişmesi çabuk gelişmesi için TL önemli bir unsur tabikide iyi oyunlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki nasıl kâr sağlayabiliriz? Benim aldiğim epe karşilik bir kâr sağlamam gerekiyor bunu hangi yöntemlerlenkapatabiliriz. Mesela efsun nesnesini ep hariç nerden else edebiliriz en basiti?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miyav Miyav kullanıcısına yanıt
    Epi yanga çevirerek iyi kar edebilirsin. Ep kuponu, yavrucuk sandığı, wayne sandığı vs geldiği zaman stok yapıp 2-3 hafta sonra iyi paralara satabilirsin. Bu biriktirdiğin paralarla ve ticaret camı kullanarak ucuza simya veya hızlı satılan, piyasada çok aranılan itemleri alıp normal fiyatına satarak iyi kar edebilirsin. Kısacası ticaret yapabilirsin
  • Evetsağol fakat oyun içinde nasil kâr yapariz?mesela okey eventinden bahsetmissin etpde buna örnek olabilir. bunum gibi oyun içinde bjrşeyler yaparak kasamazmiyiz? Mesela efsun yaparak kâr yapmaya çalissam efsun nesnesini ep hariç nerden elde edebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miyav Miyav kullanıcısına yanıt
    En iyi balık eventinden elde edersin. Onun dışında çırak sandıklarından da gayet iyi nesne veriyor. 5 efsun çöp item alıp efsun deneyip iyi paralara satabilirsin. ETP de iyi para var ama ben önermiyorum şahsen. Onun yerine biraz sermaye yapıp direk ucuza antika toplayıp satarak iyi paralar kazanabiliyordum. Ek olarak okeyden şöyle para kazandım. Atıyorum okey sandığı piyasası 20m. Ben 15-18mden tüm sandıkları çekip piyasada sandık bırakmıyordum ve 22mye koyuyordum. 1 gecede satılıyordu hepsi
  • Sıkıntıdan başlıcam bende ama daha önceden tecrübem yok. Yardımcı olmak isteyen varsa bekliyorum
  • Yine ticaret yaotın yani :)

    Efsun nesneleri ne kadara satiliyor peki çari oto ava birakip kassam yine efsun parasini çikartirim kasa kasa.Metinlerden eskisi gibi verim alinmiyor herhalde? Birde kaç levelde kalmam lazim hasilat çari için?



    En son olarakda bu okey eventinden bir kasa ypmak ortalama ne kadar suruyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hala oynayan var mı? Turkey serverının ilk zamanlarında oynayıp her şeyimi satıp oyunu bırakmıştım. Şimdi server ne durumda? Kendime iyi bir hasılat çarı yapıp hem 3-5 kazanmak hemde oyunu oynamak istiyorum. Tavsiye verebilecek var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 34Salvo

    Arkadaşlar hala oynayan var mı? Turkey serverının ilk zamanlarında oynayıp her şeyimi satıp oyunu bırakmıştım. Şimdi server ne durumda? Kendime iyi bir hasılat çarı yapıp hem 3-5 kazanmak hemde oyunu oynamak istiyorum. Tavsiye verebilecek var mı?
    Oyun eskisi kadar zor değil bence ayrıca itemler çok ucuzlamış CH 1 salı pazarı gibi herkeste item var sağlam yani senin para kazanma konusu şüpheli olabilir ama oyunu oynarım dersen dene bence ben bile 9 yıllık çarımı bırakamıyorum
  • Eretna varsa buyrun beraber oynayalım arkadaşlar
  • Arkadaşlar eski bir arkadaşımın ısrarı ve desteği sonucunda oyuna geri dönmüş bulunuyorum :) Elimdeki tüm hesaplarımı ve itemlerimi yok fiyata sattıktan sonra sıfırdan başlamak biraz koyuyor ama yapacak bir şey yok :) Gözlemlediğim kadarıyla oyunda ciddi anlamda oyuncu artışı olmuş ve piyasa oturmuş. Bu sefer büyülü silah oynuyorum, şu an 25 levelim. Gelişim süreciyle ve nasıl para kastığımla alakalı arada yazmayı planlıyorum. Başlamak isteyen arkadaşlar varsa bana ulaşabilirler
  • Cazoria kullanıcısına yanıt
    Ooo reis arafta kalmıştın uzun süre ama nihayet başlamışsın bir yere :) Büyülü silah seçtiğin iyi olmuş çünkü ben bu serverde derme çatma itemlerle birçok şeyi kesebiliyordum zorlanmadan. Dehşet m7-m8 olsa bile ağlatırsın oyunu. Benim şimdilik başlamaya niyetim yok ama buraya yazarsan seve seve takip ederim, hatta ayrı bi gelişim konusu da açabilirsin.

    Şu serverde okey oynamayı, Discordda arkadaşlarla sabahlamayı, dolunay kılıcına runik kılıcı yansıtıp 1.köyde artist artist afk kalmayı çok özledim yav :D Birçok yönünden şikayet ediyom trnin ama çarımı banlamasalar herhalde oynamaya devam ederdim.
  • Celay C kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğin gibi, event vakti büyülü silah hesabın varsa senden kralı yok Bir süre 61de kalmayı planlıyorum, en azından perfectleri açıp simyayı tamamlamadan +100 kasmam :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cazoria kullanıcısına yanıt
    Galiba benim boş çarda mavi efsun değişme, kutsama küresi falan vardı ama tam olarak neler var emin değilim. İhtiyacın olduğu zaman senin için çara girip ne var ne yok diye bakabilirim.
  • Cazoria kullanıcısına yanıt
    Yada boşver sana bi güzellik yapayım dostum. 55 level büyülü silahımı sana verebilirim karşılıksız olarak. m5-m4-m5 skilli, 29 günlük mamutu olan, birkaç tane karayağızı olan, birazcık simyası olan bir çar. Tabiki 1 tane bile item yok dizmesi sana kalmış. E-mail adresimden onaylatıp hesabı sana devrederim. Bana pmden telefon numaranı at oradan vereyim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.