Şimdi Ara

Metin2 serveri açmayı planlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet. Gerçekten açmayı planlıyorum. Eski zamanları özledim, hiç bir oyun artık sarmıyor. Yazılımla uğraşırken fantezik amaçlarla dosyaları düzenlemeye başladım ve kendi kendime neden server açmıyorum ki dedim. Bakalım oyuncu olacak mı içerisindeMetin2 serveri açmayı planlıyorum 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ciddi bütçe lazım

• Kurmayı biliyorsan sanal sunucu sponsoru olayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi design.code -- 16 Ocak 2024; 2:30:54 >
  • bende knight için aynısını düşünüyorum ama reklam işi çok önemli piyasada rakip çok.

• telif olayını da düşün sonra yılan kaçması kötü olur kulağa

1-99 level hep en iyisi olarak kalacak.

en azından simyasız her şey.

• design.code kullanıcısına yanıt

ohooo bilmeyi bırak düzenlemeyi biliyorum hocam. her şey hazır şuanda, serveri de kendim aldım. özelden gönderiyorum siteyi, indirip kayıt olur girer test edersinizMetin2 serveri açmayı planlıyorum 

• Neduun N kullanıcısına yanıt

uğraşıcaklarını zannetmiyorum ya, binlerce kişi oynamayacak sonunda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tek kişi zor iş bir de reklam lazım , ödül lazım. Güzel bir denge lazım. Dahası devamlı ilgilenmen lazım, gmler milleti soymamalı, oyuna karışmamalı vs. Ama dh’den güzel bir server açılsa %51 oranında girerim kaç yıldır oynamıyorum da özlemedim de ortam için

• size özelden mesaj gönderdim hocam bi kontrol edersiniz

• Pvp serverler popülerken tanıtımını yapıyordum. Forumlarda konu açıyorum, paralı reklam alanları satanlardan fiyat alıyordum, pazarlık yapıyorduk adminlerle. O zaman için ucuzdu reklamlar özellikle indirim isteyince. PvpServer kurucularının güven sorunu vardı, bazıları tanıtmaya devam deyip bir yetki rütbe vermiyordu oyunda. Onlar da haklı. Böyle çok serveri batırdılar. Onbinlerin oynadığı serverde gm tarafından soyulduğum da oldu. Bir-iki tane eşya vererek serverin tüm zevkinin gittiğini de gördüm. Zaten oyun küçük bir oyun herkesin amacı hem birlikte kasılmak hem en iyisi olmak, birbirini yenecek kıvama gelmek. Bir kişi kesin yenilmez olduğu an oyun ölüyor. Banlasan da fark etmiyor. Başka bir çara item veriliyor.

Bu devirde tutar mı bilmem ama doğru zamana denk getirmek lazım. Diğer dolu serverleri incelemek lazım, oyuncuları ne istiyorlar serverden. Doğru tanıtım yapmak lazım. Ödül koymak lazım. Dengeli olması lazım. Hem itemlerde efsunlar da hem genel.

Forumexe eskiden burada çok aktiflik vardı. Sahibi de güzel insandı, kibardı, hastalıktan vefat etmişti diye hatırlıyorum. Allah rahmet eylesin.

Turkmmo daha uzun süre aktif kaldı. Oranın da ortamı filan iyiydi daha derli toplu ve daha kompleks bir site. Adminleri de iyi insanlardı.

Ya bu metin2 batağına bir arkadaşım sayesinde girdim kaç yıl harcadım. Bende takıntı var bir şeyi tuttum mu gidiyorum öyle. Arkadaşla o zaman türk oynardık çok zor gelirdi 45 maks geldiğim seviye. Sonra türk pvp server yoktu. Çin pvp serverlerine girerdik. Çinde bilmeden anlayıp kurup ilerliyorduk arkadaşımla. Bayağı da oynamıştık değişik serverlerde. Değişik zırhlar, birleşmiş milletler gibiydi. Avrupa da denedik ama pek sarmadı o taraf, cansız geliyor insana.

Lycan karakterini olmayan, dengeli, şehir merkezi bomboş sadece pazarların dolu olduğu pvpleri sevmiyorum. Yani pazar kuruyorsun otomatik olmuş her şey. Hele ki uzaktan eşya satın almalar. Eskiden pazarda etkileşim vardı. Muhabbet vardı çünkü zorunluydu. Ama günümüzde olan neyse onlar konulmalı, o zaman da eksik kalıyor. 2024 yılına yakışır hem zor hem de akıllı ve kolay her türlü gerekli şey olmalı. Zırt pırt ışınlanmak zevkli değil. Neyse bence tutması için bayağı güzel bir ekip lazım size. Tek kişi yapamaz. Güzel de bir isim koymak lazım ya antik kuntik isimler yanındaki metin2 kelimesine de uymuyor. Sitesi sade ve dolu olmalı. Her türlü istatistik paylaşılmalı. Ve bence tanıtıma geçmeden önce ilk site tasarımı halledilmeli. Çünkü görünüş çok önemli orada oyun tanıtılmalı resimlerle, yazılarla. Sonra tanıtım konuları açılmalı bir kaç hafta önceden. Çıkmadan evvel haftalarda paralı reklam verilebilir. En son oyun gerektiği gibi çıkmalı. 1-99 mantıklı olabilir ama eski kafa kalıyor. Eskiyle yeni birleşmeli. Dh’de bir reklam da yakışır :D

Bir bakayım dedim yine adamlar vermiş reklamı. Güzel bu cuma açılıyor. Bakılabilir.

Çıkış zamanı çok önemli öğrenciler gençler için bir de loncalar(artık ne kadar kaldıysa) yakın zamanda iyi çıkınca birini bırakmak durumunda kalıyor çoğu üye. Çünkü loncanın başları gidiyor hemen para nere onlar ora.

Metin2 serveri açmayı planlıyorum

Bu da güzel

Metin2 serveri açmayı planlıyorummetin2remastered.com
    Metin2 Remastered
    https://metin2remastered.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB9C04491 -- 16 Ocak 2024; 23:1:2 >

• Hocam ben yeni serverleri beğenmiyorum ya. garip garip tasarımları oluyor, eskiyle hiç uyuşmuyor. Kendi serverimi açmayı planladım bu yüzden. Adı ne olsa diye düşünüyorum günlerdir, test serveri açtım şimdilik, test ediyorum kendimce.. Dizayn aşamasında biraz acemiyim. Her ne kadar QoL ayarlamaları yapsam da tek kişiden bu kadar oluyor en fazla..

• Mmomt2 oynadım yıllarca .. çok keyif alırdım.. balık tutarak bile iyi para yapardın istersen. Sudak balığı mı ne çıkartırdım 1 m e satardım. Eğer istiridyeıkartırsan 3 m olurdu atıyorum. İnci çıkarırsan rengine göre 10 m 15 m 20 m falan olurdu. Baya da kalabalık olurdu. Gerçekten çok iyi bir serverdi. Benzerini yapsan tutar mı acaba?

• TeslanınKalfası kullanıcısına yanıt

Hocam çok fazla metin2 oyuncusu kalmadı. Oldschool denilen zor türden bir server tasarlıyorum ben

• açınca haber edin gelelim hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • baltalimanı seks ofisi kullanıcısına yanıt

Hocam test serveri açık, size özelden gönderiyorum linki. beğenmediğiniz kısımları söylerseniz memnun olurum..

• Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam bir göz atayım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Serverime havalı bir isim arıyorum arkadaşlar, önerilere açığım

• Evet, aranızdan deneyenler olmuş. Beğendiniz mi bakalım Metin2 serveri açmayı planlıyorum 

• Bu zamanda hiçbir metin2 serveri (official dahil) oynanmaz. Aeldra vardı onu da kapattılar. Benim için Aeldradan başkası yalandı o da yalan oldu. Metin2 benim için bitmiştir. Aeldra açarsa aynı kadroyla girer oynarım.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.