Metin2 serveri açmayı planlıyorum

-
-
Ciddi bütçe lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kurmayı biliyorsan sanal sunucu sponsoru olayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi design.code -- 16 Ocak 2024; 2:30:54 > -
bende knight için aynısını düşünüyorum ama reklam işi çok önemli piyasada rakip çok.
-
telif olayını da düşün sonra yılan kaçması kötü olur kulağa
1-99 level hep en iyisi olarak kalacak.
en azından simyasız her şey.
-
ohooo bilmeyi bırak düzenlemeyi biliyorum hocam. her şey hazır şuanda, serveri de kendim aldım. özelden gönderiyorum siteyi, indirip kayıt olur girer test edersiniz
uğraşıcaklarını zannetmiyorum ya, binlerce kişi oynamayacak sonunda
Tek kişi zor iş bir de reklam lazım , ödül lazım. Güzel bir denge lazım. Dahası devamlı ilgilenmen lazım, gmler milleti soymamalı, oyuna karışmamalı vs. Ama dh’den güzel bir server açılsa %51 oranında girerim kaç yıldır oynamıyorum da özlemedim de ortam için
size özelden mesaj gönderdim hocam bi kontrol edersiniz
-
-
Hocam ben yeni serverleri beğenmiyorum ya. garip garip tasarımları oluyor, eskiyle hiç uyuşmuyor. Kendi serverimi açmayı planladım bu yüzden. Adı ne olsa diye düşünüyorum günlerdir, test serveri açtım şimdilik, test ediyorum kendimce.. Dizayn aşamasında biraz acemiyim. Her ne kadar QoL ayarlamaları yapsam da tek kişiden bu kadar oluyor en fazla..
-
Mmomt2 oynadım yıllarca .. çok keyif alırdım.. balık tutarak bile iyi para yapardın istersen. Sudak balığı mı ne çıkartırdım 1 m e satardım. Eğer istiridyeıkartırsan 3 m olurdu atıyorum. İnci çıkarırsan rengine göre 10 m 15 m 20 m falan olurdu. Baya da kalabalık olurdu. Gerçekten çok iyi bir serverdi. Benzerini yapsan tutar mı acaba?
Hocam çok fazla metin2 oyuncusu kalmadı. Oldschool denilen zor türden bir server tasarlıyorum ben
-
açınca haber edin gelelim hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam test serveri açık, size özelden gönderiyorum linki. beğenmediğiniz kısımları söylerseniz memnun olurum..
-
eyvallah hocam bir göz atayım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Serverime havalı bir isim arıyorum arkadaşlar, önerilere açığım
Evet, aranızdan deneyenler olmuş. Beğendiniz mi bakalım
-
Bu zamanda hiçbir metin2 serveri (official dahil) oynanmaz. Aeldra vardı onu da kapattılar. Benim için Aeldradan başkası yalandı o da yalan oldu. Metin2 benim için bitmiştir. Aeldra açarsa aynı kadroyla girer oynarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- seks yapmak istiyorum
- psikolojik mide bulantısını atlatanlar
- pankart nasıl yapılır
- temizlenmiş balık buzlukta ne kadar saklanır
- boğazda kılçık batma hissi
- google çizim yap
- huawei boykot mu
- dc açıldı mı
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X