Şimdi Ara

Metin2'den aldığım zevki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karıdan bile almadım.O kadar büyük konuşuyorum

Önüme istediğim efsunlu çarı koysunlar Kate Upton mı, Metin 2 mi desinler, 3 kez düşünür 2si Metin 2, 1'i Barbara olur o da kusursuz güzelliği için.

Şimdi millet lol csgo yok şu yok bu diyor.Ulan onlarda oyun mu be...

Metin 2 oynamamış nesil eksik yaşamıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehmistan -- 30 Ağustos 2016; 1:05:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamsın.

• Şehmistaan çek yayı fırlat beni tarak gibi uzim karşıya.
  • neredeyse bütün mekanların topoğrafyası aklımda :(

balık tutarken muhabbet etmek, kafama metin düşmesi, tam hava basarken kılıç çıkarmak çok zevkliydi lan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55lycan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SvadyaDerebeyi

55lycan

saçmalık lycan olayı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun geçmişim (Bol SS'li)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birkaç sene önce eski zamanları anmak için oynayayım dedim. Oyunu tanıyamadım. Eski halinden eser kalmamış.

• zuhahaha asosyal veletler.

• efsane oyundu zamanında. şimdiki lol, dota, cs:go vb oyun bile sayılmaz yanında. knight, metin2 den daha eski bir oyun olmasına rağmen bile oynanış ve hikaye olarak metin2 nin yanına yaklaşamadı. Sanılanın aksine metin2nin tutmasının en büyük sebebi türkçe olması değildir, oynanış olarak çok rahat olmasıdır. Türkçe olmasının tanınmasına bir etkisi muhakkak vardır ama bu birinci derecede önem arz etmez.
  • Karakteri klavyeyle yonettigimiz sayili mmorpg lerden biriydi. Digerlerinin %90ı mouse ile tıklayarak ilerliyoduk. Ah bee

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kekeshi

Karakteri klavyeyle yonettigimiz sayili mmorpg lerden biriydi. Digerlerinin %90ı mouse ile tıklayarak ilerliyoduk. Ah bee

Haklısın müdür. Metin2de bir canavara saldırmak için tıklamanız gerekmez klavye ile saldırılabilir ve birden fazla slot çekip kesebilirsiniz. Ama knight ve piyasadaki %90 mmorpglerde durum böyle değil tap target sistemi var karakteri klavye ile kontrol edemiyorsunuz. Canavara tıklıyorsunuz ve o tıkladığınızdan baska canavara aynı anda vuramıyorsunuz ve sadece tıkladığınız canavarla mücadele etme şansınız var o slot size vuruyor siz ona vuruyorsunuz. İşte bu yüzden knighta 5 dk dayanamadan kapattım.
  • Kate Upton mı Metin 2 mi deseler cevabın Barbara mı olur anlamadım ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaTTidU*

Kate Upton mı Metin 2 mi deseler cevabın Barbara mı olur anlamadım ki

Aynen öyle 2 si metin2 biri barbara olur.

Kate uptonı gördükçe midem bulanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorter47

zuhahaha asosyal veletler.

kıskandın mı?

• Lan hırbo! sen çizilmemiş miydin?
  • KUM
  • Guest-EB0C67373 G kullanıcısına yanıt
    en son 2009 da falan oynamıştım hocam ben merak ettim ne olmuş ?
  • 2000'lerin başında ultima online oynardım sabahlara kadar. O zevki şimdi S serisi Mercedes verseler alamam.
  • ahh ulan vadide 4-5 kişi orklarda kasılırdık grupta hep okçu olurdu tüm slotları çeker kalanlar allah ne verdiyse dalardık ozamanda itemlerde şimdiki gibi sağlam değildi kdp dolu falan kolay kolay bulunmazdı millet +4 +5 tırmıkla,baltalı mızrakla geziyodu lvllerine göre orkları kesmek zordu bayağı max hp 800 dü şimdi ki gibi 2000 hp li itemler falanda yoktu güzel günlerdi be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdasdqwertyveyaalxyvance -- 19 Kasım 2016; 16:18:1 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.