Şimdi Ara

Metin2'den aldığım zevki (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biz silkroad oynardık. M2 yoktu o zamanlar. Bir gün youtube da reklamını görmüştüm ilk açıldığı zamanlar. Sadece alesta serverı vardı. Deneyip hemen silmiştim. SRO candır ya
  • 1m versene abi ışınlancam :D
    Unutulur mu bu oyun hey gibi günler hey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde internet yoktu anneme ısrar eder teyzemlere giderdik. 3-4 saat oynardım. Tek bilgisayar 3 çocuk, anca. Ama bir gece teyzemde kaldım kuzenim evde yoktu sabaha kadar oynamıştım. Multihack i açtım çatır çutur pervasızca kasılmıştım. O gece yatağa yattığımda mutluluktan karnıma kramp girmişti. Uyuyamadım tekrar açıp sabah 8-9 a kadar oynadım. En son teyzem gelip beni zorla yatırdı. Yok codmuş yok gta 5 miş yok wow muş falan fasa fiso, bana eski metin2 yi verin gerisini alın(pitayanın ilk açıldığı zamanlar).

• Kafede ne dalga geciyorduk metin 2 oynayan veletlerle yok dolunay falan baska bildigimiz bi sey yoktu zaten. Sanki biz uzayi kurtariyorduk yan masada eslantta boss kovaliyorduk. Hep bi asagilama araci olmustur ama o metin 2 :)

• metin 2 ne bilader ben ultima online ve knight oynamistim uzuuun yillar . knighti biraktigim zaman veletler metin2 oynuyodu sizin yasiniz 20 falan heralde daha ufaksiniz . ayrica knight online daki pk sistemi wow la.bile kapisir metin2 de 4 tane skill var benim bpde 30 tane skill kullaniyodum czde hb 8 kitap str üff parasit malice 2 at gec sende git metinde ac yesil kopek alfa beta kes.

• Şimdiki dota 2 vs lol gibi. Ayrıca m2 ne be. Bebe oyunu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: temür

quote:

Orijinalden alıntı: Kekeshi

Karakteri klavyeyle yonettigimiz sayili mmorpg lerden biriydi. Digerlerinin %90ı mouse ile tıklayarak ilerliyoduk. Ah bee

Haklısın müdür. Metin2de bir canavara saldırmak için tıklamanız gerekmez klavye ile saldırılabilir ve birden fazla slot çekip kesebilirsiniz. Ama knight ve piyasadaki %90 mmorpglerde durum böyle değil tap target sistemi var karakteri klavye ile kontrol edemiyorsunuz. Canavara tıklıyorsunuz ve o tıkladığınızdan baska canavara aynı anda vuramıyorsunuz ve sadece tıkladığınız canavarla mücadele etme şansınız var o slot size vuruyor siz ona vuruyorsunuz. İşte bu yüzden knighta 5 dk dayanamadan kapattım.

Sen şimdi pk nedir nasıl atılır onuda bilmiyosundur

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.