Bildirim
metin2 başlıcam ama
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
DH olarak Mt2 Singapur'a basladık gelmek istersen biraz da İng. varsa buyur gel:http://forum.donanimhaber.com/m_87585949/tm.htm -
quote:
Orijinalden alıntı: emre916
Beyler oynarsam para yuklucem netlerde ne kadara kaç m veriyorlar bide hala oyunda 2. Kõyde bot veya hileli dolumu?
Merhaba başlicaksanız şurdaki hesabı devir ediyorum..
http://forum.donanimhaber.com/m_92957589/f_//tm.htm#92957589 -
Saltanat mt2 oyna aslında bunu da oynama -
dostum parana yazık git sigara al iç daha iyi.
2 yıl geçecek sonunda ya birisi küfrettirecek yada sen oyunu bırakacaksın. yaşını bilmiyorum ama çoluk çocuk dolu. swler boşalmaya bitmeye başladımı, millet birbirine sarıyor...
çok acayip olaylar gördüm 5 ay oyunu bırakıp tekrar devam ettiğimde elimdeki kılıçları soran oldu ben bile unutmuştum özelliklerini adam diyor abi sattınmı ne oldu 5 efsun savaş tırpanı vardı diyor. :S özellikleri neydi diyorum 10 kiritk 10 delici 10 ork 10 ölümsüz 8 sersem diyor :S lan ben bile unuttum bu efsunları diyorum... envarterdeki itemlerini senden daha iyi biliyorlar.
elindeki iteme kadar biliyorlar akıllarında tutuyorlar... en ufak yalnışında hemen ss alıp tehdit ediyorlar... en ufak yanlış derken Zorla sinirlendirip küfrettirip. onuda yapamazlarsa genel penceresinde sen yazı yazdığın zaman dalga geçip küfrettirmeye çalışıyorlar...
ayrıca yönetim denen birşey yok. sslere 1 ayda bir bakılmadığı bile oluyor... hileli desen aynı devam ediyor her sw de dolu... vadide metinden düşenleri çalan mı ararsın 2 köyü bırak kulede bile botlar var...
pazar kurarken mahsus pmler atıp ucuza koymanı kafanın karışmasını sağlamaya çalışıyorlar...
ayrıca çoğu sw ye üye alımıda kapalı.
neye ve hangi oyuna para yatırdığını iyi düşün derim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntiSemSem -- 11 Haziran 2014; 2:10:19 >
-
Iyi oyun basla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hevesini kırmak istemem ama başlama :S -
sadece zamana kaybı başka bir şey değil -
Kesinlikle baslama bence ama atagame sitesine bak fiyatlar var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X