Şimdi Ara

Metin2 10 yıllık banım tam 1 yıl sonra bitiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • metin 2 tr ye 2006da geldi Bende 20007 de bir arkadaşın tavsiyesi üzerine oynadım 2008 de 65 level olmuştum (hile :d)
    Sonra 6 mayısta yine böyle oluldan çıkmışım 8. Sınıfım daha hemen eve gelip metin 2 ye girdim ve hesbınız engellendi ibaresiyle karşılatım süre ise 10 yıl yani 06.05.2018 diyordu yıkılmıştım

10 geçmez diyip bıraktım metin 2 yi sonradan tabi pvap ledde bolca oynadık

Ancak çarım 365 gün sonra açılıyor ilginç bir şekilde heyecanlandım çar alestadaydı nick xxdelidumrul gibi bişeydi ama unutmuşum kullanıcı adı ve şifrem hala aynı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sosyalfacia22 -- 6 Mayıs 2017; 14:39:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• heyecanını kırmış olacam ama serverlar birleşirken hesabını taşımayanların hesapları kapatıldı.engelli olanlar arada kaynadı

• Benimde hesaplar vardi banli 4.sinifta vardi banli hesaplarim şimdi 18 yasindayim ban kalkmişmidir ki :D

Gerci kullanici adlarinida unuttum :D

• benim daha 12 yıl var
  • Hocam gelecekten mi geliyorsunuz? 20007 yılında arkadaşınız size nasıl Metin 2'yi önerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 6 Mayıs 2017; 15:25:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C Y R E X

knight onlinede 9999 ban atarlardı bizde hesaplardık kaç yıla denk geliyor diye meğersem 9999 süresiz banmış

Her dc yiyişimde ödüm bokuma karışırdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeryazısınıEditleyenadam

Hocam gelecekten mi geliyorsunuz? 20007 yılında arkadaşınız size nasıl Metin 2'yi önerdi

2008de ise 65 olmuş. arkadaş zaman yolcusu anlaki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk başladığındaki ortam çok güzeldi hala hatırlıyorum ne günlerdi ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.