Şimdi Ara

Metanın op şampiyonları .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında her hafta konunun bir yenisi açılıyor ama meta değişiyor sürekli ayrıca böyle bir konu değilde şu şampiyon op nerf yesin şeklinde oluyor . O yüzden en azından birkaç hafta güncel kalabilecek bu konuyu açayım dedim . Yanlış yaptıysam konu şikayet edilsin yöneticiler tarafından silinsin .

Öncelikle ben yazayım fikirlerimi şu op bu op değilde örneğin çoğu kişinin op düşündüğü ama olmadığını düşündüğünüz şampiyonları yazın . Nerf yemesini beklediğiniz vs .

Çok fazla girmiyorum ama ne zaman nerf konusu görsem içinde gnar geçiyor . Bence gnar çok yerinde bir hero ama TEAM RANK tarzı oyunlarda çok etkili olacağı gerçeği var . Nerflense hiç seçilmiyecek duruma düşer bence.

Rek'Sai bu hero hakkında net bir yorum yapamıyorum çok fazla olmasada gözlemleme fırsatım oldu bazı oyuncuların elinde efsane iş yapıyor. Tank kasıpta iş yapanını görmedim cidden iyi oynayıp Ad kasıldığında durduramıyorsun . Offtankta iş yapıyor ama o kadar değil bence . Ad kasınca çok güçlü olduğunu kendimden biliyorum Top laneye pickleyip çok rahat domine ediyorum ve ciddi anlamda maçı tek başıma taşıyorum 18 oyunda %89 win rate 16-4-11 skor ortalamam var . Bence ultisinin 2 ve 3. seviyeleri için ve Q yeteneği için cd nerf şart .

Nami dile gelmesede bence çok güçlü bir support ADC'nin hasarını artırıyor , hızlandırıyor , can basıyor ,yavaşlatıyor ve iki tane alan etkili stunu var . Genel olarak skillerin verdiği hasardan ziyade skilleri op .

Lissandra Kaçış skilli , stunları , kendini koruyacak item ve ultiye sahip olabilme şansı ve inanılmaz yüksek hasar . Özet olarak late gamede inanılmaz güçlü oluyor kasmasa bile skillerini doğru kullanırsa istediği adamı çok zor durumda bırakabiliyor.

Pantheon özellikle ilk leveller inanılmaz hasarı ve kalkanı var early hasar onun önemli bir özelliği olabilir o yüzden hasarı değil ama Kalkanın pasif yeteneği ultiye taşınırsa rakiplerin biraz şansı olacaktır.

Her heronun kendine göre ve artısı eksisi var tabii ama şöyle bir göz gezdirdiğinde pantheon ile urgot karşılaştırılamaz

+10 olan yorumlar olursa bu yazının devamına eklemeyi düşünüyorum

• Eksiler burdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meta zaten op şampiyonlardan oluşuyor
  • Çöp konu iğrenç uğraştığına değmez

Bu yorum 10lanınca ekliyicen mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Elric.

Çöp konu iğrenç uğraştığına değmez

Bu yorum 10lanınca ekliyicen mi
    quote:

Orijinalden alinti: Abinos41

Çöp konu igrenç ugrastigina degmez

Bu yorum 10laninca ekliyicen mi

önce güldüm sonra bastym +'yy
  • nami ve 2 tane alan etkili stun ha
  • Leblanc baya vuruyo. Çoğu assasinle sadece ad ap teklersiniz ama leblanc bildigin tanklara da tek atıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Ryze Komboları?
    9 yıl önce açıldı
    shyvana mı trundle mı
    11 yıl önce açıldı
    Riot Championship riven Veriyor..!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • La adam kendi çapında iyi kotu bişeyler hazırlamış yardımcı olmaya çalışmış hayır anlamıyorum ki nedir derdiniz.

• Şampiyonda bir şey yok iyi oynayan player her türlü iyi oynar.

Bu arada ismin zed ama rengar avatarın var ve main karakter rengar gözüküyor
  • -zed- kullanıcısına yanıt
    Nerf bufflar şampiyonaya göre yapılıyor.oyuncu kitlesi durumu var bide mesela bronze liginde kata terör estiriyor ama master ve chada cöp.ben oyuna ilk geldimde tristinadan tiksiniyordum 2 sene olmuştur hala tiksinirim insanlara söylediğimde dengeli deniyordu adam oyun başı 1.75 saldiri hizina ulasiyor tam bir saćmalik.nami hakkinda soylediklerin kismen hakli kırılgan ama millet runelerle bunu kapatiyor buda onu kusursuz yapiyor.bide nocturne var adamlar vurun olmedi deyip vurdular simdi ulti atarken çekiniyorum.Manawiz camp o kadar cok eklendiki insanlar artik mavi almiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saekobusujima -- 10 Ocak 2015; 11:31:21 >
  • malphite çok op bu aralar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.