Şimdi Ara

Metal kordonlu saat mi yoksa deri mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler sizce hangisi erkekte daha iyi duruyor ? Hem günlük tshirt kot kombinleri için hemde gömlek kumaş pantolon tarzı olarak taktığımız saatlerde ?
    Merak ettiğim şey sadece kordon. Kesinlikle saatin tasarımı üzerindeki işlevler rengi vs kriterlerini kenara atarsak. Hem karşı cins için hemde kendi görünüşümüz için metal kordon mu deri kordon mu ?

Siz ne tercih ediyorsunuz ve gelen yorumlar ne oluyor genelde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence metal ,bu saati kullanıyorum 2.5 yıl oldu alalı. İlk başlarda biraz ağır gibi gelıyor ama sonra hissetmiyorsun bile

• Güzelmiş hocam. Bende metal kordondan yana sanki bi erkek için daha klas daha ciddi duruyor gibi. Tabi saatine göre değişir deriyi eleştirmiyorum ama gömlek giyiyorsak özellikle metal kordon daha iyi gibi

• Ne giydiğine ve yaşına göre değişiyor. Gömlek filan giyerken metal daha iyi duruyor. Tshirtlerde genellikle deri daha iyi duruyor.

Mesela okula gidicem liseliyim okul üniformasinin üstüne metal kordon takarsam komik durur. Defacto'da satılan saatler var ucuz ve hoş duruyor saatin yuvarlak kısmı çerçevesi büyükse onlardan alıcam bende.

• Metal daha iyi ama ağır. Deri de hafif ama kokuyor.

• Metal kordonlu saat mi yoksa deri mi ?

• Deri kordunlu bi frank müller saat aldım geçenlerde ilkten kordonu sevmedim ama simdi cok sevdim deri kordun kola yapısıyor hem uğraşmıyorum fazla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu anda bu var, kordonunu açık kahverengi yaptım daha hoş duruyor hem sportiflik katıyor.
    Büyük parçalı metaller bana hoş gelmiyor acayip itici geliyor. Metal kordonlu saat mi yoksa deri mi ?

Şu tip bir metal tasarımına aşığım, saatin mekanizması bozulduğundan dolayı da bundan almayı düşünüyorum zaten. Belki farklı renk olur ama skagen kesinlikle işi biliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

Şu anda bu var, kordonunu açık kahverengi yaptım daha hoş duruyor hem sportiflik katıyor.
    Büyük parçalı metaller bana hoş gelmiyor acayip itici geliyor. Metal kordonlu saat mi yoksa deri mi ?

Şu tip bir metal tasarımına aşığım, saatin mekanizması bozulduğundan dolayı da bundan almayı düşünüyorum zaten. Belki farklı renk olur ama skagen kesinlikle işi biliyor

çöb.

• İkisi de lazim,gidecegin yere giyecegin kiyafete gore secersin.Ben ama ilk etapta metal almayi dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

İkisi de lazim,gidecegin yere giyecegin kiyafete gore secersin.Ben ama ilk etapta metal almayi dusunuyorum.

bjk_kaan

• Beyler bu saati degistir ek icin sagda bulunan alet benim aldigim saatte solda. Cakma falan degildir di mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

İkisi de lazim,gidecegin yere giyecegin kiyafete gore secersin.Ben ama ilk etapta metal almayi dusunuyorum.

bjk_kaan

lys+bjk+ksk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.