Bildirim
Metal Geari tatmadan olmeyin
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ok -
quote:
Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta
Ok
Bu pohlu diziden 10 kat daha derin -
Oyundan başka bir anlamı var mı ? diye baktım fakat yokmuş bir oyunla bungee jumpingi bir tutmak. -
Metal Gear, bir video oyununa sığdırılamayacak zevkleri bir araya getirmiştir benim için.
Yeri çok ayrı. Bir şaheser, sanat eseri. Oyundan zevk almak sıfatının kesinlikle karşılığa koyulamayacak bir parçası.
Call of Duty edasıyla başladığım seriden Dostoyevski kafasıyla çıktım. (Ki daha çıkamadık, çünkü Metal Gear 5 gibi bir dünya da açılacak evimde inşallah. Bak heyecan bastı.)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
kesinlikle sanat eseri. oynamadan ölmeyin -
quote:
Orijinalden alıntı: MhmtClk
Oyundan başka bir anlamı var mı ? diye baktım fakat yokmuş bir oyunla bungee jumpingi bir tutmak.
Dostum sen suç ve cezayı kitap olarak görüyorsan sorun sende bana göre
Dönüşümü misal -
Hocam kusura bakma bu metal gear değil benim bahsettiğim.
Benim bahsettiğim olan MGS1'den başlayan 4 ile biten felsefi olarak kitap film tanımayan solid serisidir -
-
Metal Gear Aşkın,Entrikalarıni,Dünyanın düzeninin(kimin yönettiği neler olup bittiği arkadan dönen olaylar ) vs çocuk askerliğinden her türlü konuyu işler yani mükemmeldir. İzlediğiniz hiç bir film bu kadar derin olamaz.Kitaplara değinmedim kitaplardan olan çıkabilir sallama yapmak istemedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Opricnik
Hocam kusura bakma bu metal gear değil benim bahsettiğim.
Benim bahsettiğim olan MGS1'den başlayan 4 ile biten felsefi olarak kitap film tanımayan solid serisidir
Raiden > Solid Snake
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X