Şimdi Ara

Metal Geari tatmadan olmeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ski safari bungie jumping bunlar birer deneyim ve hayatiniza 1 2 kere yasayabilecegniz seyler ben buma metal gearide ekleyin derim bu kadar muthis bir deneyim yasamaduni cunku ingilizceniz yoksa ogrenin ve tadin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ok
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

Ok

Metal Geari tatmadan olmeyin

Bu pohlu diziden 10 kat daha derin
  • Oyundan başka bir anlamı var mı ? diye baktım fakat yokmuş bir oyunla bungee jumpingi bir tutmak.
  • Metal Gear, bir video oyununa sığdırılamayacak zevkleri bir araya getirmiştir benim için.

Yeri çok ayrı. Bir şaheser, sanat eseri. Oyundan zevk almak sıfatının kesinlikle karşılığa koyulamayacak bir parçası.

Call of Duty edasıyla başladığım seriden Dostoyevski kafasıyla çıktım. (Ki daha çıkamadık, çünkü Metal Gear 5 gibi bir dünya da açılacak evimde inşallah. Bak heyecan bastı. )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle sanat eseri. oynamadan ölmeyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MhmtClk

Oyundan başka bir anlamı var mı ? diye baktım fakat yokmuş bir oyunla bungee jumpingi bir tutmak.

Dostum sen suç ve cezayı kitap olarak görüyorsan sorun sende bana göre
    Dönüşümü misal
  • Catastrophy. kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakma bu metal gear değil benim bahsettiğim.
    Benim bahsettiğim olan MGS1'den başlayan 4 ile biten felsefi olarak kitap film tanımayan solid serisidir
  • İmkanı olmayan varsa youtube'den izlesin bari.1'den başlayıp sonuna kadar bir şey atlamadan
  • Metal Gear Aşkın,Entrikalarıni,Dünyanın düzeninin(kimin yönettiği neler olup bittiği arkadan dönen olaylar ) vs çocuk askerliğinden her türlü konuyu işler yani mükemmeldir. İzlediğiniz hiç bir film bu kadar derin olamaz.Kitaplara değinmedim kitaplardan olan çıkabilir sallama yapmak istemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

Hocam kusura bakma bu metal gear değil benim bahsettiğim.
    Benim bahsettiğim olan MGS1'den başlayan 4 ile biten felsefi olarak kitap film tanımayan solid serisidir

Raiden > Solid Snake
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.