Şimdi Ara

Metal Gear Solid V : Phantom Pain Türkçe Yama | 2025

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MGS 5 Türkçe Yama ve Kurulumu | 2025 (Calypso Çeviri)

Yama Bilgileri

Türkçe Yama orijinal son sürümle uyumludur.

Türkçe Yama bütün platformlarda çalışır.

Türkçe Yama Düzenlenmiş Yapay Zeka çevirisidir.

Türkçe Font eklenmiştir.

Doku çevirileri yapılmıştır.

Emeği Geçenler

Indra / Yunus / Sweaty / Yazed0071

Kurulum

Aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz Rar dosyasındaki Türkçe Yama exesini, oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak, Türkçe yama exesini çalıştırın. Oyunun ana dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz. Kurulumu tamamladıktan sonra rar dosyasının içindeki kurulum talimatlarındaki kurulum videosu linkine ulaşarak, videoyu izleyip sırasıyla bütün adımları yapmanız gerekiyor.

Yama Kaldırma

Yamayı kaldırmak için öncelikle rar içindeki kurulum talimatlarındaki yama kaldırma adımını uyguladıktan sonra, dosya konumunda bulunan MGS5_YamaKaldır.exe'sinden kaldırabilirsiniz.

NOT

NOT 1: Bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza aşağıdaki linkten gelebilirsiniz.

NOT 2 : Windows defender veya virustotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de virustotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve defenderin altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir.

NOT 3: Türkçe yamayı yüklemeye çalışırken erişim reddedildi hatası alanların "Yönetici Olarak Başlatması" gerekiyor. Bunun nedeni ise var olan dosyayı değiştirmek için gerekli izine sahip olmamasıdır. Bu yüzden de yama dosyasını, var olan dosyanın üstüne yazmak için yönetici olarak başlatmanız gerekiyor.

NOT 4: En güncel Türkçe Yama sürümleri için sitemizden indirebilirsiniz.

LİNKLER

MGS 5 Türkçe Yama İndir

MGS 5 Türkçe Yama İndir

Discord Link:

Katıl

Alternatif Link:

Alternatif Link

Kurulum Videosu

Metal Gear Solid V : Phantom Pain Türkçe Yama | 2025Calypsoyoutube
    Merhaba arkadaşlar, bugün Calypso ekibi olarak, son zamanlarda bizden çok istemiş olduğunuz MGS 5 Phantom Pain oyunu için hazırlamış olduğumuz Metal Gear Solid V Phantom Pain Türkçe Yamasını paylaşıyoruz. Bu videomuzda da Metal Gear 5 Phantom Pain Türkçe Yama Kurulumunu göstereceğiz. Herhangi bir sorun yaşamamak için, videoyu sonuna kadar dikkatlice izlemenizi öneriyorum. Metal Gear Solid V : Phantom Pain Türkçe Yama İndir https://www.calypsoceviri.com/turkce-yamalar/metal-gear-solid-v-phantom-pain-turkce-yama-indir Calypso Discord : https://discord.com/invite/9zJe7ttAjS Görüşlerinizi ve sorunlarınızı yorumlarda paylaşabilirsiniz. Daha fazla Türkçe Yama ve Türkçe Yama Kurulum videolarının gelmesini istiyorsanız, kanalımıza abone olmayı ve videomuzu beğenmeyi unutmayın. #metalgearsolidv #türkçeoyun #türkçeyama
    https://youtu.be/6xuVNRkmL5U

Oyun İçi Görseller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volktyson -- 19 Kasım 2025; 22:55:24 >

• Emekleriniz için teşekkür ediyorum elinize sağlık. Where Winds Meet oyunu için yama düşünüyor musunuz, oyun dosyaları bunun için elverişli mi?

Alıntı

metni:
    "Emekleriniz için teşekkür ediyorum elinize sağlık. Where Winds Meet oyunu için yama düşünüyor musunuz, oyun dosyaları bunun için elverişli mi?"

Merhaba, rica ederiz. Where Winds Meet için yama hazırlıyorduk ancak yabancı forumlarda, farklı dile çevirip kullanan oyuncuların 10 yıl ban yediğini gördüğümüz için, riskli bir durum geldi. Bu yüzden yapmama kararı aldık. Risk olduğu için böyle bir sorumluluk altına girmek istemiyoruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alttaki ekstra fontları ve karakter gölgelemelerini nasıl çözdüğünü merak edip incelemek için yamayı indirdim, o fontları yok sayıp temel fontlara çevirerek çözmüşsün, tabi bazı menülerde karakterler üst üste binmişler ama önemli değiller. Oyundaki çökme sorununu gidermek için de İngilizce değil daha geniş karakter sınırı kullanan Japonca seçilmiş, bu da çok önemli değil, sadece arada Japonca metinlere denk geliniyor. Olur da güncelleme gereği duyulursa altyazıların yer aldığı subp dosyalarında her satır için İngilizce alfabesinde yer almayan karakter sayısı hesaplanıp ilgili yere yazıldığında İngilizce arşivler de sorunsuz şekilde kullanılabiliyor.

• TheEndBeqins kullanıcısına yanıt

Ekstra font sorunu arapça yamasını yapan yazed0071 çözmüş ben de onun dosyasını kullandım, konuda ve kurulumda da bu yüzden credit verdik.

Başta Japonca üzerinden yamayı yapıyordum ama online kısımlar Japonca olarak çıktığı için İngilizce üzerinden yapayım dedim ama onda da dediğin gibi oyun çöküyordu, tekrar Japoncaya döndüm.

Şu an tek sinir olduğum şey, menüde kullanılan fonttaki ı ve i gibi ince harflerin tuhaf gözükmesi, İngilizce fontunda biraz daha düzgün duruyordu galiba oyun fonta ekstra gölge veriyor o yüzden ince harflerde o şekilde bir durum oluyor.

• Yaptığınız yöntem özelindeki sorunun kaynağı hakkında bir şey diyemem. Özgün fontlar özelinde konuşacak olursam... ffnt uzantılı fontlar tek paket onlarda sıkıntı yok, diğer .fnt adresleme kullanan font dosyalarını düzenlemek yeterli değil, bunların içerik olarak bire bir aynı olan birkaç parçacığı arşive yayılmış durumda. düzenlediğiniz fontların parçacıklarını bu arşiv parçalarıyla da değiştirmeniz lazım, içerikler düzgün çakıştıkları zaman renkler ve gölgeler belirginleşiyor. özetle bir fontun birkaç arşiv içinde .ftexs parçacıkları mevcut ve düzgün görünmeleri için içeriğinin aynı olması lazım. birinde olan doku diğer parçada olmayınca karakter eksik ya da silik çıkıyor. Altta bu duruma bir örnek bırakıyorum farklı klasörlerin içinde aynı fonta ait dosya parçaları mevcut. tüm fontları tespit edip düzenledikten sonra bunların tüm parçalarını tarayıp yerli yerine yerleştirmek gerekiyor.

Benim tespit edebildiğim font klasörleri şu şekilde belki yardımı dokunur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheEndBeqins -- 23 Kasım 2025; 13:29:1 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.