Şimdi Ara

Metal Gear Solid Fan Clup || 4. oyun hikayesi ve başka bir sürü yazı eklendi ! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
655
Cevap
19
Favori
63.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben ilk defa MGS serisinden bir oyun aldım (MGS4) ve PS3'de oyunu oynamaya başlıyacam. Bu oyunden yeterli zevki alabilmek için neler yapmalıyım, neleri öğrenmeliyim, nereleri okumalıyım?

Bi yardımcı olabilir misiniz?
  • Oynamaya başla ama yavaş yavaş sindire sindire çok keyif alacaksın ayrıca sana tavsiyem oyuna girdikten sonra briefing menüsünden yapabilinen hareketleri öğren iyi eğlenceler
  • quote:

Orjinalden alıntı: saitemre

arkadaşlar selam.

Ben ilk defa MGS serisinden bir oyun aldım (MGS4) ve PS3'de oyunu oynamaya başlıyacam. Bu oyunden yeterli zevki alabilmek için neler yapmalıyım, neleri öğrenmeliyim, nereleri okumalıyım?

Ana konuda oyunun hikeyesi de detaylı bi şekilde verilmiş.Bence zaman ayır oku konusunu daha da zevk alıcaksın oynarken.
  • quote:

arkadaşlar selam.

Ana konuda oyunun hikeyesi de detaylı bi şekilde verilmiş.Bence zaman ayır oku konusunu daha da zevk alıcaksın oynarken.
  • arkadaslar ben bu 3.bolumde ranging raven denen elemani bir turlu yenemedim, kac kere oynadim nafile. var mi bir kolay yolu?
  • arkadaslar ben bu 3.bolumde ranging raven denen elemani bir turlu yenemedim, kac kere oynadim nafile. var mi bir kolay yolu?
  • quote:

arkadaslar ben bu 3.bolumde ranging raven denen elemani bir turlu yenemedim, kac kere oynadim nafile. var mi bir kolay yolu?

Dostum youtube den aratırsan sana yardımcı olabilicek videolar bulabilirsin
  • kullanmam gereken özel bir silah var mı?

quote:

Orjinalden alıntı: ilker357

quote:

arkadaslar ben bu 3.bolumde ranging raven denen elemani bir turlu yenemedim, kac kere oynadim nafile. var mi bir kolay yolu?

Dostum youtube den aratırsan sana yardımcı olabilicek videolar bulabilirsin
  • işte bahsettiğim videolardan görebiliceksin zaten hangi silahları kullanman gerektiğini.Ben o boss u nasıl geçtiğimi hatırlamıyorum fazla.
  • en üst kata çık merdiven sonunda kapıdan çıkma biraz gürültü yap karşına gelecek böylelikle halledersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birol özsoy -- 13 Mart 2009; 11:38:23 >
  • arkadaslar bi yerde takildim kaldim lutfen yardim. Vamp'a siringayi vurdum sonra raiden geldi, ekran ikye bolundu. Raiden Vapmla kavga ederken ben de gekkolarla ugrasiyorum. Baya bi gekko indirdim yere fakat bi sure sonra anonstan self-destructin...... diye bi ses geliyor. 3'ten geriye sayiyor ve cart diye oyun bitiyor. Napcaz burda ya?
  • quote:

arkadaslar bi yerde takildim kaldim lutfen yardim. Vamp'a siringayi vurdum sonra raiden geldi, ekran ikye bolundu. Raiden Vapmla kavga ederken ben de gekkolarla ugrasiyorum. Baya bi gekko indirdim yere fakat bi sure sonra anonstan self-destructin...... diye bi ses geliyor. 3'ten geriye sayiyor ve cart diye oyun bitiyor. Napcaz burda ya?

oynaıdıgın bölümde gekko lar yanına geldikten sonra kendilerini imha ediyor.. yapman gereken yanına yaklasanları bi an önce yok etmen..
  • arkadaşlar dün ilk defa MGS4'de online oynamayı denedim. Ancak online ekrana girer girmez update istedi ben de p2p seçeneğini işaretledim ve update inmeya başladı. Ancak biraz yavaş olduğu ve saat de geç olduğu için inmesini beklemeden cancel dedim. Daha sonra tekrar açmaya çalıştığım zaman update download sayfası gelmiyor ve servera bağlanırken hata oluştu diyor. Bu update'i sorunsuz nasıl tekrar yükleyebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitemre -- 17 Mart 2009; 10:00:49 >
  • arkadaşlar oyunu bitirdim ve çok iyi anlıyorum, bu oyundan aldığımız zevki başka bir oyundan almamız çok zor ama burdan tecrübeli arkadaşlara soruyorum, mgs tarzında oynayabileceğimiz başka hangi oyun var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitemre -- 27 Mart 2009; 11:06:42 >
  • arkadaşlar oyunu bitirdim ve çok iyi anlıyorum, bu oyundan aldığımız zevki başka bir oyundan almamız çok zor ama burdan tecrübeli arkadaşlara soruyorum, mgs tarzında oynayabileceğimiz başka hangi oyun var?
  • act3 dü sanırım hani karlı bölge orada ilk oyunun geçtiği mekana girince bi şarkı çalıyor o şarkının adını bilen varmı
  • The best is not yet come
  • bu oyun benı o kadar cok etkıledı kı mgs 4 bıtırdıkten sonra hayatımın hatalarından bırı olan dıger bolumlerı oynamama cahıllıgıme bır son vermek ıstedım ve mgs 3 sneak eater ı aldım...oyunu oynamaya basladım henuz basındayım ocelot ve 8 askerını paket etme durumuyla karsı karsıyayım...arkadaslar gercekten ınanılmaz bır oyunmus bu dıyecek bırsey bulamıyorum o ustun grafıklı oyunadan sonra grafık olarak gerısınde kalan serının 3 uncu oyununu aynayarak bu kadar zevk alacagımı dusunememıstım..oynamaya devam ettıkce duygularımı belırtmeye devam edecegım...

tek sıkıntı kamera acılarına bır turlu alısamamam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: xavi06

bu oyun benı o kadar cok etkıledı kı mgs 4 bıtırdıkten sonra hayatımın hatalarından bırı olan dıger bolumlerı oynamama cahıllıgıme bır son vermek ıstedım ve mgs 3 sneak eater ı aldım...oyunu oynamaya basladım henuz basındayım ocelot ve 8 askerını paket etme durumuyla karsı karsıyayım...arkadaslar gercekten ınanılmaz bır oyunmus bu dıyecek bırsey bulamıyorum o ustun grafıklı oyunadan sonra grafık olarak gerısınde kalan serının 3 uncu oyununu aynayarak bu kadar zevk alacagımı dusunememıstım..oynamaya devam ettıkce duygularımı belırtmeye devam edecegım...

tek sıkıntı kamera acılarına bır turlu alısamamam..

kamera acılarından sıkıntı yasıyorsan mgs3 subsistence' ı oynayabilirsin kamera acılarını mgs4 gibi serbest yada mgs3 snake eater gibi ayarlayabilme imkanın var

• bende ninja gaiden sigmayı bitiriyim başlıcam mgs4 e kuzu kuzu duruyo kutusunda ama ninja gaiden biraz gck edebilio bazen 12 chapter dayım.benim sorunumda daha önce mgs nin hiçbi oyununu oynamamış olmam okuym araştrym diyorum ama okadar uzunki seri gözüm korkuyo
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.