Şimdi Ara

Metal Gear Solid Fan Clup || 4. oyun hikayesi ve başka bir sürü yazı eklendi ! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
655
Cevap
19
Favori
63.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar burada skill farklarini gorebilirsiniz
    http://www.youtube.com/view_play_list?p=A8C6832CC593454C
  • @Anar
    müthişsin sağol
  • Veee an itibariyle MGS efsanesinin sonuna geldim.Allah herkeze bu oyunu gördükten,oynadıktan sonra ölmek nasip etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Since1903 -- 27 Ocak 2009; 3:45:51 >
  • amin . ama oyunun sonu zaten adamı üzüntüden öldürüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoSt3am

amin . ama oyunun sonu zaten adamı üzüntüden öldürüyor

Kesinlikle doğru söylüyosun dostum.Zaten gözlerim dolmadı desem yalan olur
  • arkadaslar ben su anda act4 un hemen basındakı boss tayım(crying wolf) bu boss u bır turlu gecemedım youtube dan bı dunya vıdeo ızledım ama gecenler bır sılah kullanıyor ama o sılah maalesef benım drebın shop ta gorunmuyor yardımcı olurmusunuz?
  • Şöyle bir takitk vereyim;
    Alana girer girmez sağ tarafta bir APC var. Onun altında pusuya yat ve herhangi bir sniper (SVG'yi tavsiye ederim) ile pusuda bekle. Solid Eye da mutlaka NV da olsun. Biraz sabır istiyor ama kayıpsız haklayabilirsin Crying Wolf'u.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kuzgunn

Şöyle bir takitk vereyim;
    Alana girer girmez sağ tarafta bir APC var. Onun altında pusuya yat ve herhangi bir sniper (SVG'yi tavsiye ederim) ile pusuda bekle. Solid Eye da mutlaka NV da olsun. Biraz sabır istiyor ama kayıpsız haklayabilirsin Crying Wolf'u.

ustad sagol aksam deneyecegım eve gıdınce..pekı bu sılah alma olayını nasıl yapacagım...mesela RAİL GUN diye bır sılahla youtube da dogruyo cocuk boss u..

http://www.youtube.com/watch?v=Kk9G94dlhzI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xavi06 -- 28 Ocak 2009; 17:51:31 >
  • Rail Gun'ı Wolf'tan alıyorsun zaten. O videodaki elemanda ilk oynayışında kaydetmemiştir o görüntüyü.
  • ama nasıl oluyor anlamadım raıl gun u alıp wolf u tekrar mı ölduruyor...neyse dedıgını yapacagım hanımın dızılerı bıtsın hayırlısı ıle
  • quote:

Orjinalden alıntı: xavi06

ama nasıl oluyor anlamadım raıl gun u alıp wolf u tekrar mı ölduruyor...neyse dedıgını yapacagım hanımın dızılerı bıtsın hayırlısı ıle

oyunu bitirip son save den tekrar başlayınca daha önceki silahlar sende kalıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

quote:

Orjinalden alıntı: xavi06

ama nasıl oluyor anlamadım raıl gun u alıp wolf u tekrar mı ölduruyor...neyse dedıgını yapacagım hanımın dızılerı bıtsın hayırlısı ıle

oyunu bitirip son save den tekrar başlayınca daha önceki silahlar sende kalıyor

anladım ustad..sagolasın
  • arkadaslar big boss un selam durusunu yuksek kalite resimini nerde bulabilirim.
    cok aradim, solid snake in resmini buldum ama big boss un yok.
  • Mgs 4 konusunu hariç (çünkü daha bitirmedim :D) hemen hemen hepsini okudum geberdim yalnız oku oku bitmedi mübarek :D.

Metal Gear evrenini kavradım sayılır ne olağanüstü birşeymiş şu metal gear serisi, çok geç kalmışız çook...
  • Ya arkadaşlar şu olaya biri açıklık getirebilir mi mgs 1'de meryl silverburg denen bayan sniper wolf tarafından öldürülüyordu 4'te nasıl hayatta anlayabilmiş değilim
  • Ölmüyorki (iyi son kötü son olayı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 14 Şubat 2009; 2:14:57 >
  • Metal Gear Solid 3 aldım hayran kaldım.Çok şeyler kaçırmışım.
  • ben 1'inci oyunu bitirdiğim zaman sonunda solid snake ve otacan kar motoruna binip gidiyorlardı meryl geberik vaziyetteydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THX -- 14 Şubat 2009; 8:44:29 >
  • mgs4 serinin son oyunumu yoksa devamı gelecekmi?
  • Snaki konu almıyacak artık ama MGS 5 üzerinde çalışmaya başlamışlar Big Bossun hayatını ele alacak oyun.
    Ve arkadaşlar ne ünvanı aldınız oyunu bitirince.Ben Solid Snakete bitirdim ve Eagle unvanını aldım.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.