Şimdi Ara

Metal Gear serisi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta sonra Ps3 alacağım fakat hayatımda hiç Metal Gear oynamadım . Herkes fanı olmuş , çok övülen bir oyun . Fakat ben hiç oynayamadım ps2 olmadığı için . Üzülüyorum da böyle büyük bir oyunu oynayamadığım için . Şimdi ps3 almadan önce ikinci el ps2 alıp bu oyunları bitireyim mi ? Yoksa hikayeyi okusam yeter mi ?

Ayrıca Ps2 ye çıkmış olan Metal Gear serisinin tüm oyunlarını oynarsam tüm hikayeyi öğrenir miyim ? Galiba metal gear 2 ve metal gear 3 var ps2 için . Metal gear serisini bilenler yardımcı olursa sevinirim . Gerçi bilmeyen yok ama

• ben biraz okudum ve mgs4u oynadim
    cogu seyi anladim zaten mgs4de cogu seyi anlatiyor zaten flashback fln
    ingilizcen iyi ise adamlarin dedigini dinlersin anlarsin hikayeyi fln
    bu arada ps3 alicaksan bence uncharted 1-2yi oynamalisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jolly_RogeR

Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta sonra Ps3 alacağım fakat hayatımda hiç Metal Gear oynamadım . Herkes fanı olmuş , çok övülen bir oyun . Fakat ben hiç oynayamadım ps2 olmadığı için . Üzülüyorum da böyle büyük bir oyunu oynayamadığım için . Şimdi ps3 almadan önce ikinci el ps2 alıp bu oyunları bitireyim mi ? Yoksa hikayeyi okusam yeter mi ?

Ayrıca Ps2 ye çıkmış olan Metal Gear serisinin tüm oyunlarını oynarsam tüm hikayeyi öğrenir miyim ? Galiba metal gear 2 ve metal gear 3 var ps2 için . Metal gear serisini bilenler yardımcı olursa sevinirim . Gerçi bilmeyen yok ama

PS1 oyunlarını oynatabilen çipe sahip bir ps2 al. Taş çatlasın 2.el olarak 150 lira. sonra 1-2 ve 3 ü bitirir 4 e başlarsın. Millet 4 ü direkt oynayıp niye bunda bukadar video var diye sitem ediyor sonra Ps2 almışken de mgs ile kalmaz. misal Devil May Cry, God Of War, Silent Hill, GTA gibi seri oyunların tümünün geçmiş bölümlerini de oynarsın Bu aralar PS1-PS2 de bu tip oyunları bitiriyorum. Senin gibi ileride PS3 almaya niyetim var böyle oynayınca daha bir güzel gelir yeni oyunlar.

• uncharted 1 ve mgs 4 ü al baslangıc olarak zaten o anda aşık olucaksın ps3 e
  • quote:

Orijinalden alıntı: LilxE07

ben biraz okudum ve mgs4u oynadim
    cogu seyi anladim zaten mgs4de cogu seyi anlatiyor zaten flashback fln
    ingilizcen iyi ise adamlarin dedigini dinlersin anlarsin hikayeyi fln
    bu arada ps3 alicaksan bence uncharted 1-2yi oynamalisin

Her oyunun MGS4 kadar derin olduğunu düşünürsek, sadece MGS4 ile diğer oyunları anlayamazsın.

Bir MGS fanı olarak, MGS4'ten seriye giriş yapmanızı önermiyorum. Çünküsü; MGS4'te çok büyük şokları geçirecek, oyunun her bölümünde geçmişle ilgili bildiğiniz şeyler vereceğiniz "vay anasını pazarda donla satayım" tepkisiyle, tam tersi olduğunu göreceksiniz. Ya da daha sonra diğer oyunlara döndüğünüzde "bunu biliyorum ya!" deyip yığınla spoiler arasında kaybolacaksınız.

PC'de MGS1 ve 2 var. Bir gamepad bağlayıp, rahatlıkla oynayabilirsin(ps2'in yoksa tabi). Hatta canım bir de geçtiği tarih bilgilerini vermek istedi. Yani, MGS4 bile çoğu soruyu cevaplamıyor :)

Metal Gear Solid 3: Snake Eater(1964 - Çıkış Tarihi:2004 - Platform: PS2)
    Metal Gear Solid: Portable Ops(1970 - ÇT: 2007 - P: PSP)
    Metal Gear Solid: Peace Walker(1974 - ÇT: 2010 - P: PSP)
    Metal Gear(1995 - ÇT: 1987 - P: MSX2/NES)
    Metal Gear 2: Solid Snake(1999 - ÇT: 1990 - P: MSX2/NES)
    Metal Gear Solid (2005 - ÇT: 1999 - P: PS1)
    Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty(2007 - ÇT: 2001 - P: PS2)
    Metal Gear Solid: Rising(NA - ÇT: NA - P: PC, PS3, X360)
    Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots(2014 - ÇT: 2008 - P: PS3)

Kronolojik sıra bu şekilde :). Valla o kadar seviyorum ki seriyi, bunları yazarken bile zevk alıyorum...

• forumda arattır metal gear diye tum hıkayeyı ve karakterleri yazan bır baslık var
  • PSN de Mgs 1 var ordan edinebilirsin. Grafik biraz icini bayar ama oyun oynatir kendini.
    MG 2 bana aklirsa direk atlanabilir (en bayan oyunu oydu beni Raiden den dolayi sanirim)
    MGS 3 bence serinin en baba oyunu 4 ten bile iyi derim kendi adima
    MGS 4 bir kere bitirdim kenara koydum. Halbuki her mgs oyununu en az 2-3 kere bitiririm. Bende 3 teki zevki vermedi 2 den biraz daha iyi.

Elbette serisi sirasina sadik oynamaya caliski aldigin zevk artsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metal Gear Solid 4 Yama İstek
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MGS2 atlanamaz. Serinin kilit oyunudur mgs2. MGS4'te göreceğiniz çoğu şey MGS2'den kalmıştır. + Raiden hakkındaki gerçekleri öğrenince yüzünüzdeki afallama ifadesini şimdiden görebiliyorum :)
  • İşe MGS 4'ün demosunu indirerek başlayabilirsin. Eğer hoşuna giderse DEVAM !
  • quote:

Orijinalden alıntı: takeru

quote:

Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta sonra Ps3 alacağım fakat hayatımda hiç Metal Gear oynamadım . Herkes fanı olmuş , çok övülen bir oyun . Fakat ben hiç oynayamadım ps2 olmadığı için . Üzülüyorum da böyle büyük bir oyunu oynayamadığım için . Şimdi ps3 almadan önce ikinci el ps2 alıp bu oyunları bitireyim mi ? Yoksa hikayeyi okusam yeter mi ?

PS1 oyunlarını oynatabilen çipe sahip bir ps2 al. Taş çatlasın 2.el olarak 150 lira. sonra 1-2 ve 3 ü bitirir 4 e başlarsın. Millet 4 ü direkt oynayıp niye bunda bukadar video var diye sitem ediyor sonra Ps2 almışken de mgs ile kalmaz. misal Devil May Cry, God Of War, Silent Hill, GTA gibi seri oyunların tümünün geçmiş bölümlerini de oynarsın Bu aralar PS1-PS2 de bu tip oyunları bitiriyorum. Senin gibi ileride PS3 almaya niyetim var böyle oynayınca daha bir güzel gelir yeni oyunlar.

en iyi öneri bu

• Arkadaşlar kusura bakmayın cevap yazamadım modemim bozuldu , eski bir şeydi zaten . Gittim yeni modem aldım bugün :D . O zaman bir ps2 alayım . Peki bu Substance ler nedir ? Metal gear 2 ve üçün Substance diye ayrı oyunları var .
  • Bu Metal Gear Solid serisine lanet olsun 1998'de oynamaya bi başladım seriye, ben diğer oyunlardan tat alamamaya başladım beni bu derece sardı aşkı
  • dün teknosada ps2 ler 160 tl den satılmış. haberin olsun
  • Hangi teknosa hocam İstanbul'da ise gidip alabilirim tabi kaldıysa
  • mgs 4'te videolar çok uzun bayıyor, en iyi oyun bence mgs 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THX -- 30 Ekim 2009; 20:58:41 >
  • quote:

Hangi teknosa hocam İstanbul'da ise gidip alabilirim tabi kaldıysa

Forum İstanbul olsa gerek.Bayrampaşa ıkea nın yanındaki galiba
  • abi videolar bayıyor ne demek ya, her salisesi dahi dolu dolu o videoların
  • quote:

Jolly_RogeR
    Hangi teknosa hocam İstanbul'da ise gidip alabilirim tabi kaldıysa

yeni teknosa açıldıya orası işte. xbox 1000 tl olunca millet ps2 ye saldırmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.