Şimdi Ara

Metal Gear Rising PC için Duyuruldu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu oyunu MG evrenine uymuyor diğer oyunlara hakaret diye kötülemenin anlamı yok zaten oyunun öyle bir amacı yok en başından beri oyunun amacı , nasıl bir oyun olacağı belliydi.Hem her zaman karizma , gizemli bir karakter olan Raiden'ı oynamanın keyfi bir başkaydı.Hiç konsola bulaşmamış ama Raiden'ın hikayesi yerine gerçek seriyi oynamak isteyenler içinde hali hazırda Metal Gear Solid 2 var zaten.

    Parry sistemide genelde Japon oyunlarında bulunana oyuncunun yeteneğine , reflekslerine dayanan iyi bir sistem.Tabi günümüzde çoğu popüler oyunda ne zaman bastığımız fark etmeden tek bir tuş ile her şeye savunma yapmaya alıştığımız için ilk başta galip geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 18 Mayıs 2013; 0:10:06 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

    Metal gear'ı böyle tanıyacaklarsa oynamasınlar daha iyi . 1 oyununu bile oynamamış adam şimdi bu oyunu pcsinde oynayacak doğal olarak beğenmeyecek ve efsane seriyi eliyle buruşturup çöpe atacak (shift + delete) .

    MG ya baştan beri pcye/xboxa gelmeliydi ya da hiç gelmemeliydi.

    ben anlamadım metal gear ne zaman ps exc idi ? veya daha çok işi oynamasının zararı nedir?
    metal gear 1 = nes
    metal gear 2= nes
    mgs 1= pc,ps1,gamecube
    mgs2=xbox,pc,ps2
    mgs3=ps2 idi sonradan xbox ve 3ds
    mgs 4 = ps3(donanımdan dolayı duygusal bağdan değil)
    mgs 5 = xbox360,ps3,
    ?
  • -'llemişler ama gösterin bana platinum gamesten daha iyi aksiyon oyunu yapanı çok aksiyon oyunlarına benzemiyor tek tuşla ara sahne gelsin xe bas geç
    http://www.metacritic.com/game/xbox-360/bayonetta
    90 ortalaması var
    bayonetta oynamayan oynasında gelsin bi
    oyun görsün oynanış nasıl olur görsün
  • Ps3 de domosunu oynadım aksyon kesme dinamikleri falan çok iyi yani yoklukta gider öyle söyliyim oyunların olmadığı bir zamanda vakit öldürmek için oynanır.

    Ama birşey var oyun asla bir MGS değil bunu kafanıza sokun.Bu oyunun kısaca adı Rasing MGS çıkarın atın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 17 Mayıs 2013; 23:58:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erkank53

    @lostplanet
    mgs 1 ve 2 pc ye çıktı. 3. oyunda emulator ile oynanabiliyor. bilip bilmeden yorum yazmayın. oyuna gelicek olursak tabiki mgs evreniyle alakalı bir oyun değil. ama aldığı puanlarla ne kadar kaliteli oyun olduğu ortada. yukarda bir arkadaşın dediği gibi başka bir isimle çıksa bu kadar tartışılmazdı.

    1. ve 2. oyunlar bir an aklımdan gitmiş affedersiniz.
  • Aldığım en müthiş haberlerden biri şu ana kadar.Bi zamanlar "PC version is cancelled"haberleri çıkmıştı ve üzülmüştüm.Şimdi mutluluktan havalarda uçuyorum :D.

    Fakat anlamadığım kontroller ve oynanış nasıl olacak?Zandatsu,Blade Mode,Parry vs.. Fare ile oynamak biraz zor gibi geliyor bana?Neyse çıkınca görecez...

    Bu arada,şu "MGS serisiyle alakası yok"diyen arkadaşlar için söylüyorum.Oyunun Konami tarafından geliştirilen sürümünde adı "Metal Gear Solid:Rising"idi.Fakat,oyunu Plantium Games üstlenince adı "Metal Gear Rising:Revengeance" olarak değişti.Yani kısacası,oyunu seriyle alakası yok diye kötüleyemezsiniz,bir kere adı MGS:Revengeance bile değil!

    Ha şu Parry sistemi hakkında da bilgi vereyim:Parry sistemi genellikle Japon oyunlarında bulunur ve reflekse dayalıdır.Ha bir de derseniz "Niye o zaman tek bu oyunda var?!"Dust:An Elysian Tail"ı oynayın.Oynarsanız görürsünüz,orda da Parry sistemi mevcut.Bence oyunu bu nedenden dolayı kötülemeniz biraz saçma bence :/.Ha tamam kullanılması zor o doğru :D.

    Son sözüm ise,umarım port olmaz,ha olursa umarım rezalet olmaz!




  • Ne oldu bu oyun ses yok hala iptal filan mı oldu acaba ? En son Kojima yakın bi zamanda çıkacak demişti ama 1 ay geçti galiba üstünden başka bi açıklama yok.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.