Bildirim
MetaHuman'dan nasıl para kazanabilirim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Senin hayal gücü baya geniş. Her konuya uygun bir videon var . Helal olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yoktan var etme anlamında yaratmaktan bahsetmemiş herhalde yukarıdaki kişi. önemli olan niyet olduğu için yanlış kullanılan kelimeler yüzünden cehennemlik olacağımızı sanmıyorum. sürekli kullanılan bir kelime olduğu için farklı anlamları oluşmuş sonuçta zamanla. arapçada böyle değil bu. yaratmanın Allah'a mahsus olduğunu söylüyorlar çünkü kullandıkları kelime daha çok "yoktan var etme" gibi anlamlara geliyor. bizim dilimizde iki üç tane farklı anlamı var yaratmanın. he "nasıl yoktan var ederek para kazanırım" deseydi niyeti belli olacağı için günaha girmiş sayılabilirdi ama açtığı konuda anlam karmaşasından başka bir şey göremiyorum.
ekleme: müslümanım. troll müsünüz bilmiyorum, bazıları öyle olduğunuzu söylüyor. umarım boş yere ciddiye alıp uzun uzun yazmamışımdır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X