Şimdi Ara

MetaHuman'dan nasıl para kazanabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Unreal Engine'nin çıkartmış olduğu bulut tabanlı sanal insan yaratma programı MetaHuman kullanıyorum 1 haftadır. Çok hoşuma gitti zevkle yapıyorum. Nasıl para kazanabilirim bu programdan? Yol gösterebilir misiniz?

• pspsexer kullanıcısına yanıt
    Senin hayal gücü baya geniş. Her konuya uygun bir videon var . Helal olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pspsexer kullanıcısına yanıt
    yoktan var etme anlamında yaratmaktan bahsetmemiş herhalde yukarıdaki kişi. önemli olan niyet olduğu için yanlış kullanılan kelimeler yüzünden cehennemlik olacağımızı sanmıyorum. sürekli kullanılan bir kelime olduğu için farklı anlamları oluşmuş sonuçta zamanla. arapçada böyle değil bu. yaratmanın Allah'a mahsus olduğunu söylüyorlar çünkü kullandıkları kelime daha çok "yoktan var etme" gibi anlamlara geliyor. bizim dilimizde iki üç tane farklı anlamı var yaratmanın. he "nasıl yoktan var ederek para kazanırım" deseydi niyeti belli olacağı için günaha girmiş sayılabilirdi ama açtığı konuda anlam karmaşasından başka bir şey göremiyorum.

ekleme: müslümanım. troll müsünüz bilmiyorum, bazıları öyle olduğunuzu söylüyor. umarım boş yere ciddiye alıp uzun uzun yazmamışımdır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.