Şimdi Ara

Metacafe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Dailymotionda izlenen videolar Facebookta çıkıyor ".... şunu izledi" diye peki metacafeden izlenenler çıkıyor mu? Bir arkadaş video göndermiş tıkladım açtım abuk subuk bi video sayfa yüklenmeden kapattım Facebook açıktı o sırada.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Metacafe: Video Paylaşım Platformu

Metacafe, kullanıcıların video yükleyebileceği, paylaşabileceği ve görüntüleyebileceği çevrimiçi bir video paylaşım platformudur. 2003 yılında kurulan Metacafe, dünyanın önde gelen video paylaşım sitelerinden biridir.

Metacafe'de kısa filmler, müzik videoları, haber klipleri ve daha fazlası dahil olmak üzere çok çeşitli videolar bulabilirsiniz. Platform, kullanıcı dostu arayüzü ve videoları kolayca bulmanızı sağlayan güçlü arama işleviyle bilinir.

Metacafe, içerik oluşturucuların videolarını geniş bir kitleyle paylaşmaları için bir platform sağlar. Kullanıcılar, kanallar oluşturabilir, videolar yükleyebilir ve diğer kullanıcılarla etkileşime girebilirler. Platform aynı zamanda içerik oluşturucuların reklamlarla para kazanmalarına olanak tanır.

Metacafe, YouTube ve Vimeo gibi diğer video paylaşım platformlarıyla rekabet etmektedir. Platform, benzersiz özelliklere ve sunduğu çeşitli içeriğe odaklanarak öne çıkmaktadır. Metacafe, özellikle kısa biçimli videolar için popüler bir seçenektir ve mobil kullanım için optimize edilmiştir.

Günümüzde Metacafe, video paylaşımı ve eğlencesi için popüler bir destinasyon olmaya devam etmektedir. Kullanıcıların geniş bir video yelpazesine erişmesine olanak tanır ve içerik oluşturucuların çalışmalarını paylaşmaları ve para kazanmaları için bir platform sağlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bunlarımı izliyo bu şimdi dicekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB253030B -- 14 Mart 2012; 16:56:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NetShare
    21 yıl önce açıldı
    📀Mp3 Upload Siteleri📀
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.