Şimdi Ara

Reklamsız YouTube

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YouTube vanced kullanıyordum devre dışı kalmış sanırım, önerebileceğiniz bir apk var mıdır?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Reklamsız YouTube: Reklamlardan Arınmış Bir İzleme Deneyimi

YouTube'da reklamlardan bıktın mı? Reklamsız bir YouTube deneyiminin keyfini çıkarmak için çeşitli seçenekler mevcut.

Reklamsız YouTube Uygulaması

Reklamsız YouTube izleme deneyimi elde etmenin en kolay yolu, Reklamsız YouTube uygulamasını kullanmaktır. Bu uygulama, resmi YouTube uygulamasının reklamsız bir sürümünü sunar ve hem Android hem de iOS cihazlar için kullanılabilir.

Reklamsız YouTube APK

Reklamsız YouTube uygulaması resmi uygulama mağazalarında bulunmuyorsa, resmi olmayan bir APK dosyasını yüklemeyi seçebilirsin. Ancak, üçüncü taraf kaynaklardan APK dosyalarını indirmenin riskli olabileceğini unutmamak gerekir.

Android Reklamsız YouTube

Reklamsız YouTube deneyimi Android cihazlarda özellikle popülerdir. Resmi Reklamsız YouTube uygulamasının yanı sıra, Vanced gibi üçüncü taraf uygulamalar da reklamsız bir izleme deneyimi sunar.

YouTube Reklamsız

"YouTube Reklamsız" terimi, reklamları engellemek veya atlamak için kullanılan çeşitli yöntemleri kapsar. Bunlar arasında tarayıcı uzantıları, özel DNS sunucuları ve VPN'ler bulunur.

Avantajları

Reklamsız YouTube'un birçok avantajı vardır, bunlar arasında şunlar yer alır:

• Kesintisiz izleme deneyimi
    • Veri tasarrufu
    • Daha hızlı yükleme süreleri
    • Odaklanma ve dikkat dağıtma azalması

Dezavantajları

Reklamsız YouTube'un bazı potansiyel dezavantajları da vardır:

• Resmî olmayan uygulamaların veya yöntemlerin kullanımı güvenlik riskleri oluşturabilir.
    • Reklamlar, içerik oluşturucuları desteklemek için önemli bir gelir kaynağıdır.
    • Bazı tarayıcı uzantıları ve yöntemler, YouTube'un hizmet şartlarını ihlal edebilir.

Reklamsız YouTube izleme deneyimi, reklam yükünden bıkmış olanlar için cazip bir seçenek olabilir. Ancak, resmi olmayan uygulamalar ve yöntemleri kullanırken potansiyel risklerin farkında olmak ve içerik oluşturucuların desteklenmesini göz önünde bulundurmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • NewPipe diye bir uygulama var reklamsız gösteriyor ama vanced yerini alamaz bu arada vanced arada aktif oluyor video yada mesaj reportlamazsanız çakmıyorlar kullana bilirsiniz yada vanced'tan youtube hesabının çıkışını yapıp kullanın

• Sorunsuz hala kullanıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt

Hesabıma hiç giriş yapmadan yıllardır kullanıyordum ama ona rağmen bende ki de cortlamis. Artık kullanılmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Libretube

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/revanced-uygulamasi-ve-nasil-yuklenecegi--155622994

Vanced efsane youtubeden daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocalarım hepinize, revanced yükledim çok memnun kaldım.

• adblock plus ile ublock originsi beraber kullanıyorum hiç denk gelmedi

• Fethi Eren F kullanıcısına yanıt

Revanced bende kurulmuyor sürekli paket ayrıştırılmasında hata oldu diyor kapanıyor indirdiğiniz apk atma şansınız var mı ?

• AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın attığı linkten kurcaladım biraz, size de tavsiye ederim. Bende de başta kurulmamıştı.

• Arkadaşlar Android TV için tavsiye edermisiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.