Şimdi Ara

Meta Quest 3 [ANA KONU] (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: PSDN915 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.715
Cevap
147
Favori
121.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3d yazıcı ile falan VR GUNSTOCK yapan var mı grupta acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece Amerika'ya açıktı, herkese açılmış.

meta.com/tr-tr/experiences/meta-horizon-hyperscape-demo/7972066712871980/

Merak edenler için;

YourLifeVRyoutube
    Today we're taking a look at some AMAZING next level gaussian splatting in virtual reality via Meta Horizon's hyperscape. We'll be touring Rebecca Fox's metal work studio, and learning a little about the artist in the process. I hope you have fun, enjoy! Note: Special thanks to commenter @Nobody-Nowhere who informed me that, "It most likely uses gaussian splatting, not photogrammetry." Unfortunately I had to re-upload this video to eliminate the tearing on the left side, and his comment was lost... =/ I hope he finds the new vid again! #gaming #virtualreality #vr #technology #fps #quest3 #metaquest3 #fun #fyp #rebeccafox #art #photogrammetry
    https://www.youtube.com/watch?v=oMc-NM9OfeU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 29 Ekim 2024; 11:43:13 >

• Burada verilen kabloya ulaşamadım bu uygun mudur acaba?

• Arkadaşlar selam, konuyu bir süredir takip ediyorum. Quest 3'ün incelemelerine almaya niyetlendiğim için detaylıca baktım, hatta 2'nin de incelemelerine bakıyordum arada sırada ama çok ilgimi çekmemişti o dönemlerde.

Bu cihazın doğru fiyat bandı nedir sizce, dolapta fiyatlar avantajlı gibi geliyor ama uygulamaya aracılık yaptığı için para ödüyoruz, taksit için yine vade farkı var zaten. Açıkçası dolap/sahibinden gibi uygulamalarda bu zamana kadar hiç yüksek fiyatlı alışveriş yapmadım, güvenilir gelmiyor, ürün kapakı kutu yazar gelmez vs riskli işlemler sonuçta mağazadan aldığımız gibi olmuyor. Media markt fiyatı zaten gözardı sebebi. Sizce en mantıklı ve nispeten güvenilir nereden hangi fiyat aralığına almak lazım.

Bunu sormamın sebebi konunun içinde biri aldığı fiyatı söyleyince başkalarının ben şurdan ucuza aldım demesi aslında. Yüksek fiyat boşuna vermeye gerek yok ama ucuz alanlar sahibinden ya da dolapta risk alıp ucuza denk getirdikleri için olabilir bu fiyat farkları.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• manesnuc kullanıcısına yanıt

Valla hocam bildiğim kadarıyla Avrupa satış fiyatı 512 GB için €550, 128 GB için ise €480. Bu fiyatlar hâlihazırda gerçekten uygun fiyatlar. 128 GB üzerinden bakarsak 18 bin lira civarı ediyor ki bu fiyata en yakın ne kadara bulabilirseniz iyidir. Resmî olarak ithal edilen bir cihaz değil bildiğim kadarıyla dolayısıyla satan yerler de muhtemelen buna yakın bir fiyattan alıp üzerine kâr marjı koyuyor. Vade farkı kargo ücreti vs. vs. derken biraz yükseliyor. Ona göre siz kafanızda ölçün biçin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 29 Ekim 2024; 22:9:18 >

• Quest Games Optimizer ile Dynamic Refresh Rate denemesi, 3322x3522 çözünürlükte açıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulwi U kullanıcısına yanıt

Yaklaşık 10-12 kişilik grubumuzdan genelde 6-8 oyuncu ile oynuyoruz. Tüm topları ve golf sopalarını topladık. Yeni bir bölüm çıkarsa hemen alıyorlar. Bir kaç gün önce 8bit bölümü eklendi. Hemen alıp hediye olarak yollamışlar. Tabi topları ve sopayı da açtık. Neredeyse tüm atışları biliyorlar. Her oyun -13 -16 ile bitiriyorlar.

Ben de onlara bahsettim grafikler QGO ile harika görünüyor diye ancak geçen gün oyunun sonlarında oyun dondu ve kendi kendine kapandı. Çok zorlamamak lazım.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Online için dediğin gibi sıkıntı olabilir ama Single için bence güzel.

• ulwi U kullanıcısına yanıt

Game optimizer mağazada yok mu neden bulamıyorum hocam

• 18.Bayezid kullanıcısına yanıt
    Malesef yok, buradan bakabilirsin:
    itch.io
    Quest Games Optimizer by Anagan79
    https://anagan79.itch.io/quest-games-optimizer

Geliştirici hesabı kullanmanız ve Sideload olarak haricen kurmanız gerekiyor.

• manesnuc kullanıcısına yanıt

Ben de dolap gibi uygulamalara güvenmedim bir de ikinci el almak istemedim dün Turkcell Pasaj üzerinden 512gb olanı 27bin liraya aldım vade farksız dört taksit yaptı.

• kandan kullanıcısına yanıt

Ben çok sık alışveriş yapıyorum oralardan hocam, değerlendirmeleri düzgün satıcılardan

Sarı siteden 15 bine aldım, Nisan 24 te hepsiburadadan alınmış kullanılmamış pek , tercih meselesi biraz da. Cihaz şaşırtıcı derece iyi değil mi? Beni çok şaşırttı bu kadar düzgün bir görüntü beklemiyordum açıkçası. Kolların takibi falan müthiş, bir haftadır oyundan çok iptv izlemek için kullandım ama yine de muhteşem

• Teşekkürler hocam, kredi kartı ile ödeme sıkıntı olmaz sanırım.

@mcgoktug geliştirici hesabı açmıştım rookie için, eklentiyi istediğimiz zaman kaldırmak mümkün mü acaba? Root gibi bir şey mi

Tek bir apk dosyası. Bilinmeyen kaynaklarda diğer uygulamalar Gibi listeleniyor. Kendini güncelleyebiliyor. Dilerseniz kaldırabiliyorsunuz.

Ben o fiyatlara bulamadım 20 civarı vardı sarı sitede elden almak istedim bir de. Ben de çok beğendim ama daha pek bişey yapamadım. Vakit bulup apk yüklema kısmına falan bakmam lazım. Bigscreen de sinema salonunda film izlemek çok ilgimi çekti ama daha bakamadım. Biraz uğraşmam gerekecek sanırım 😊

Ben geçen yıl 1 hafta kullanılmış 2el. cihazı Dolap'tan peşin fiyatına 6 taksitle almıştım. Alıp kullanamayan ve satışa çıkartan çok kişi oluyor. Sıfır almaya gerek yok.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

Aynen hocam ben de by şekilde alıyorum hep, genelde insanlar alır almaz hoşnut kalmayıp satıyor çoğu ürünü. Bu şekilde steamdeck ve asus rog ally aldım çok çok uygun fiyatlara

• quest-games-optimizer indirime girmiş yeniden. merak ettiğim bu senelik lisans mı yoksa tek sefer aldıktan sonra mür boyu sana mı ait oluyor? hoş olmazsa olmaz lardan birisi bu ve virtual desktop sanırım. yeni aldım ve daha çok kurcalayamadım. forumu baştan sona okuyacam elbette ama indirim kaçmadan quest-games-optimizer ı sormak istedim.

• semsengineer S kullanıcısına yanıt

Ne yaptımsa kredi kartımı kabul ettiremedim

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.