Herhangi bir sorun yok. Ben sorunsuz yükledim. Belki de eski sürümdür. Rookie çok güncelleme aldı. |
Meta Quest 3 [ANA KONU] (96. sayfa)

-
-
Selamlar, meta quest 3 aldım, kullanırken herkes ter
İçinde, fan veya üfleme özelliği var sanırım ama açamamış olabilirim. Çok makale de bulamadım, bilgi verebilir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle bir özellik yok.
-
Hocam zaten rookie yo açar açmaz en son sürüme gincelliyor o konuda sorun yok ama nedenini bilmiyorum büyük boyutlu oyunlarda sorun yaşıyorum. Başka bir PC ye gecicem bakalım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sideloader da bulunan mutlaka denenmesi gereken neredeyse AAA kalitesinde tavsiye edeceğiniz oyunlar nelerdir? Örneği Resident Evil 4, Arizona Sunshine 2, Into the Radius, Riven(VR da bulmaca çözmesi zevkli ama VR için adaptasyonu çok iyi değil) gibi. VR ın hakkını veren, poligon grafik olmayan, hikaye tabanlı oyunları denemek istiyorum. Başlıkla çok fazla vakit geçiremesem de bu yazdığım oyunları bitirdim şuan oynayacak yeni oyunlar arıyorum.
-
Samsung
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Takip
-
Skybox VR uygulamasında youtube a giriyorum ama videoyu tıkladığımda çalışmıyor, neden olabilir?
-
-
Merhaba,
Facebook veya Instagram ile giriş yapmayı denediniz mi?
-
Face ve instagram hesabımı seçiyorum ileri diyorum tekrar mail adresi soruyor sonra da o uyarıyı veriyor.
Bende o şekilde bir bildirim gelmemişti, kusura bakmayın yardımcı olamadım. Umarım çözersiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokcank -- 28 Ekim 2024; 17:6:4 > -
Bardır heralde bir çözümü mutlaka 😊 şu an kaldım böyle ilerlemiyor
Wifi kapatınca mobil uygulamaya girebildim
Quest Games Optimizer a v71 ile beraber dynamic refresh rate özelliği gelmiş, yapımcı oyunların çok daha akıcı göründüğünü söylüyor. Yeni profiller yakında.
Hocam cihazı yeni aldım, bu uygulamayı rookie de göremedim. Her oyuna/uygulamaya etki ediyor mu? Isınma vb gibi problemler oluyor mu
Isınma yapar ve pili hızlıca tüketir ama vr da netlik çok önemli oluyor, ben ekstra harici pilli başlık kullanıyorum beni 2-3 saat idare ediyor oyun oynarken. Program ücretli bazen indirimler oluyor, halloween indirimi vardı %50 düşmüştü, belki black friday indirimi de gelir kim bilir. Noel ve yılbaşı da indirim yapabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulwi -- 28 Ekim 2024; 23:38:27 >
Bu quest optimizer uygulamasını meta cash ile ödemek mümkün mü?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kredi kartı olması lazım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X