Şimdi Ara

Meta Quest 3 [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.617
Cevap
139
Favori
113.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende Chromecast özelliği çalıştı. Kamera uygulamasına girince Fotoğraf Çek'in solunda Yayın butonu var onu tıklayınca TV yi gördü ve ekranı yansıttı, oyunlarda falan da çalışıyor. Bilmiyordum bu özelliği sayenizde insanlara telefon ekranından gözlüğü takanın ne gördüğünü gösterme zahmetinden kurtuldum :)

Ama canlı yayınla ilgili herhangi bir menü yok. (facebook ve instagram kurulu değil)

• **BlackTower** kullanıcısına yanıt

Zaten yansıtma amacı da o. Başlığı yeni kullanan birine verince ekrana bakarak yönlendirmek daha kolay oluyor.

TV'ye direkt yansıtma olmadığı için orada çıkan diğer 2 seçeneği kullanıyorum.

1 tanesi önce telefona yansıtıp telefonu da televizyona yansıtmak.

2. Televizyondaki tarayıcıyı açıp giriş yapmak ve oraya direkt yansıtmak.

Her ikisi de çalışıyor olsa da görüntüde gecikmeler ve bozulmalar çok oluyor. Chromecast özelliği direkt olarak çalıştığı için en verimlisi o ama ben de bir türlü aktif olmuyor. En kötü ihtimalle sıfırlayacağım.

Edit: Sıfırladım ama düzelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 21 Ocak 2024; 23:22:28 >
  • yayın kısmı bende de yok. o nasıl açılıyor ki? chromcastçalıştı bende iyi gibi

• Merhabalar aranıza yeni katıldım 30$ referral olayını nasıl yapacağımı anlatabilecek birisi varmı ?

• PYROX kullanıcısına yanıt
    Pm attim hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • NePhThYs kullanıcısına yanıt

Hocam bana da atabilir misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackheart B kullanıcısına yanıt
    Attım hocam

bana da atar mısınız?

• Arkadaşlar bugün kurulum yaptım. Asgard's Warth 2 hediyesi geldi eposta ile ama almaya çalıştığımda "Sorgu gerçekleştirilirken hata oluştu" uyarısı veriyor. VPN ile mi eklemem lazım bunu ?ürün ingiltere prizli .

Bir de 30$ refarans linki yollayabilir misiniz

• yvztr kullanıcısına yanıt
    Tabi ki :)

• Bu hatayı ilk defa duydum. Normal uygulama içinde mağazada Asgard 2 ücretli mi gözüküyor? Ben sanki hiç Email ile uğraşmadan mağazadan hallettim diye hatırlıyorum.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

İlginç doğrusu başka bir cihazda televizyonun chromecast yada ekran yansıtma özelliğini kullanabiliyor musunuz? TV ile Q3 aynı ağda olduğu halde mi Q3 de TV gözükmüyor?

2 farklı televizyon, 1 tvbox, 1 kablosuz görüntü alıcı ile deneme yaptım. 2 farklı Router, 2.4Ghz, 5Ghz, misafir ağı, farklı şifreleme ve şifresiz ağ ile deneme yaptım. ağ yada cihazlarda hiç bir sorun yok.

Hatta telefondan hotspot oluşturup Quest ve televizyonu bağladım. Direkt iletişim olsun diye. Yine fark etmedi.

Aynı ağda olması telefona uygulama ile yansıtmak için şart ama chromecast için ağ bağlantısı şartı yok aslında. Wi-Fi direct olduğu için cihazlar direkt birbirine bağlanıyor.

Evdeki diğer tüm cihazlar koşullar ne olursa olsun chromecast aktarmayı buluyorken ve akıcı şekilde çalışıyorken, Quest bulmuyor.

Zaten benzer durumu yaşayan çok. 2. Hesap ekleyip sadece orada çalışıyor yazanları görünce onu da denedim ama fayda etmedi. Sıfırlama yapmak da sorunu çözmüyor. V62 gelene kadar yapacak bir şey kalmadı. Belki yeni yazılım ile sorun çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 23 Ocak 2024; 8:27:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Mağazada direk bakınca ücretli ama başlığa gelen bildirimden girince ücretsiz. Orda da hata veriyor.

Ürünün garantisi de henüz aktifleşmemiş görünüyor meta sayfasında, belki onla alakalıdır bilemedim.

Ekleme: bugün yine bildirim geldi. Tıkladığımda hata vermedi , aldım oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mattack -- 23 Ocak 2024; 19:2:11 >
  • ürünün garantisini hangi sayfadan konrol edebiliyoruz?

• Virtual Desktop satın almak için davet bağlantımı kullandığında alışverişinde %25 indirimden yararlanabilirsin

Uygulama gerçekten çok iyi.Steam Vr konusunda da çok iyi iş cikariyor Steam link uygulamasına kıyasla ama tabi PC illaki gibabit ethernet veya wifi 6 ac destekli bir routerda en iyi performansını veriyor ben telefonla denemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİLALBİLAL_58 -- 23 Ocak 2024; 13:32:26 >

• Quest de Steam Link gibi bir uygulama var mı? Epic Games kütüphanesindeki oyunları başlıktan oynamak istiyorum ama ücretsiz bir çözüm bulamadım. VR oyunlar için değil tüm oyunlar için Steam Link gibi çalışan bir uygulama arıyorum.

• BİLALBİLAL_58 B kullanıcısına yanıt

Teşekkürler bağlantı için kuponu aldım ancak belli bir süresi var mı?

Virtual Desktop bu cihaz için olmazsa olmaz bir uygulama. Ben indirimde yakaladığımda 16 Dolara aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 23 Ocak 2024; 17:25:38 >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt

Konuyu takip edenler için ek:

2 gün önce sıfırladıktan sonra telefon ile yansıtmada da sorunlar olmaya başladı. Mecburen bugün tekrar sıfırladım. Sıfırlama sonrası Geliştiriciler için katılım yapıp v62 sürümüne geçiş yaptım.

Sorun devam ediyor, bir şey değişmedi.

Bu arada sıfırlama ile görüntünün düzeldiğini okumuştum. Sanki telefonu ve bilgisayarı daha net görür oldum. v62 öncesi ve sonrası netlikte bir değişiklik yok. Zaten mikrofon ile ilgili geliştirmeler içeriyor.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.