Ağ'dan DLNA sunucu ile sorunsuz çalışan ve çok kullanışlı bir player. Neredeyse tüm oynatıcıları denedim. En sorunsuz ve düzgün çalışanı bu. Gözden kaçmış olabilir. |
Meta Quest 3 [ANA KONU] (11. sayfa)

-
-
Merhabalar ben ürünü bu salı aldım ve aktif ettim bana yardımcı olabilir misiniz acaba salıdan önce alabilmem için rica etsem yarın akşam gibi müsait olurum ve sabah size de uyarsa yardımcı olur musunuz
-
30$ referral için neler yapmalıyım
-
Selamlar, pm attım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güvenilir, özellikle ölü piksel çıkması gibi bi durumda sorun yapmıycak satıcı arıyorum tüm gün ama biçok mesaj attığım kişi tam kesin konuşamadı. Sizler nereden aldınız acaba?
-
Öyle bir dünya yok maalesef, çünkü "x teknoloji mağazası"nda satılanların bile yanlış bilmiyorsam Türkiye distribütörü yok. Garanti durumunda ne yapıyorlar çok merak ediyorum. Birebir çıkarıp yenisini vermiyor/veremiyorsa hiç bir anlamı yok, zaten servis verilebilecek bir şey de değil.
Bunlar bile işin bu kısmını çözememişken, Doğubank dükkan satıcısı size hem açılmamış kutuyu açtıracak, aa ölü piksel çıktı tüh diye yandan bir tanesini daha verecek... Zor, baya zor
-
Aynen o yüzden kararsız kaldım baya. 2. El alsam benim yaşadığım ilde fiyatı aynı hemen hemen sözde kutusu açılmamış olanlarla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 2. el kullanılmış olarak aldım. Uluslararası garantisi de var görünüyor ama yok gibi düşünmek lazım. Gidip yurtdışından almaktan farkı yok. Sıfır olmak zorunda değil, sorunsuz ise bütçenize de uygunsa alıp kullanın.
-
Genelde ölü piksel muhabbeti bunlarda pek olmuyor gibi, Q3'leri bilemiyorum tabi.
Ben en son Q2'yi satmadan 1-2 hafta önce 1 tane yakaladım, onu da verirken alana söyledim adam göremedi bile
Yurtdışı gidip-gelme imkanı oluyorsa yurtdışından alıp faturasını saklayarak bir sorun olması halinde değişim vb yaptırılabilir belki bi ihtimal.
-
ölü piksel düşüncesi bende de vardı. Cihazı aldım ortada bir yeşil nokta var. Daha doğrusu var yada yok gibi birşey. Ölü piksel gibi görünüyor. Yani kafaya takılacak birşey değil hiç belli olmuyor.
-
16000-16500 e 2. el alınır mı arkadaşlar.
-
üzerine 1-2 daha konur sıfır alınır
-
Temiz ve az kullanılmış ise alınır.
-
Merhaba quest 3ü bugün satın almış bulunmaktayım. Referans ile 30 dolar olayı hala var mı? Vpn filan lazım sanırım, cihaza mı kuracağız yoksa telefona mı yardımcı olabilecek var mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pm attim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
program güzel fakat türkçe karakterler gözükmüyor. ş,ğ,ü gibi harfler yok doğal olarak izleme keyfini baltalıyor. Çözümü var mı?
-
Ben filmleri DLNA sunucu üzerinden izliyorum. Bu şekilde harici altyazıları (SUB ve SRT) göstermiyor.
Dahili altyazılarda ise Türkçe karakter sorunu yok, normal görüntüleniyor.
Skybox player ve DeoVR Video Player'da denedim. Onlar da aynı şekilde. Dahili de sorun yok, harici altyazıları görmüyor.
Quest kullanım diliniz Türkçe yerine İngilizce olabilir mi?
-
Dahili altyazılarda sorun olmayabilir denemedim. Harici altyazı ekleyince bigscreen ve sizin programda türkçe karakterler gözükmüyor. skybox ta sorun yok ama o kadar para vermek istemediğim için aldım ve iade ettim. quest dili türkçe ewt.
-
Harici altyazıyı harici bellek üzerinden mi deniyorsunuz? DLNA sunucu üzerinden altyazılar desteklenmiyor. En azından benim sunucumda.
Kodi kurup oradan test ettiğimde dahili ve harici altyazılar sorunsuz bu arada.
Edit: USB belleğe bir tane film yükleyip OTG ile kullandım. Harici altyazılarda da karakterler normal. Bir sorun yok.
Kullandığınız harici altyazı dosyasının kodlamasında bir sorun olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 17 Ocak 2024; 16:2:0 > -
Kodi ve dlna sunucuyu denemedim direk başlığın içine altyazı ve filmi atıyorum player ile gördürmeye çalışınca oluyor ve her filmde oluyor. bir de bu iki yolu deneyim teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xit -- 17 Ocak 2024; 15:32:13 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X