Huawei markası nasıl sence mesut abi gelecegi parlakmı
Mesut abi 5 dolara 8 oyun mu alınıyor yoksa 5 dolara bu oyunlardan sadece 1 tanesini mi alabiliyoruz ?
Mesut abi Blackberry satılıyormuş ne düşünüyorsun?
Beats Solo hd kulaklık almak istiyorum.Ebay'den alsam bir sorun yaşarmıyım ?
Mesut abi S4'ün kulaklığının htc one'ın kulaklığından daha iyi olduğunu söylediğimde inanmıyorlar bir de sen söylermisin?
Mesut Abi,siz Experin yerel oyun Pc'si videosunda normal toplamanın daha ucuz olduğunu söylemiştiniz,ama bundan önceki 2si1 programında ROG un yeni pcsi içinde aynı şeyi ima ettiniz.
Ben şöyle bişey duydum,işlemciler fabrikadan çıkınca test sonuçlarına göre i3,i5 ve i7 olarak sınıflandırılıyormuş yani i7 bile alsak bazı farklar oluyormuş.
Asus ROG'da bir sürü 4770k alıp,ens üst seviye performans verenlerini Oyun Pclerine koyuyormuş.Bu konu doğrumudur?Ne düşünüyorsun?
Sorum var hocam. Gün ve Kaan beraber Program yapıyorlardı. Şimdi gün var ne kaan. Hatta kaan haber bile yazmıyor ne oldu bu adamlara
Mesut abi, Erdi beyin sesi daha yüksek geliyor.
erdi abide süper :))
Yayın bitrate'i fazla galiba çok takılıyor
Erdi Amerika da mi ? nerede
Erdi abinin sesi biraz boğuk geliyor
biraz kesik geliyor git geller yaşanıyor gibi
slm mesut bey sizi ne zaman tv kanalları keşvedek çok merak ediyorum çok başarılı yayın yapıyorsunuz erdiyede slm.
S4 incelemesinde one vs s4 gelecek demiştiniz gelmedi. Gelecek mi acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: decas
Mesut abi 5 dolara 8 oyun mu alınıyor yoksa 5 dolara bu oyunlardan sadece 1 tanesini mi alabiliyoruz ?
Hepsini alıyorsun 5 dolara.
Seste Sorun yok
Erdi'nin sesi boğuk geliyor biraz.
mesut abi yeni s4 aldım ve ilk android deneyimim.açıkçası canım çok sıkıldı.çözüm öneriniz var mı?