Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Canlı TEKRAR YAYIN 'Soru-Cevap Seansı' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
0
Favori
7.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aaron Paul

Mesut, abi...

1 Hafta senin belirlediğin konu...

Diğer, hafta soru - cevap. Konusu şeklin de devam etmeli.

2 Hafta da bir, Bu format da devam edersen çok güzel ve etkili olur.

Kolay Gelsin...
    Buradan haber spikerliğine geçermişsin yayını da merhaba ben mesut çevik diye açarmışsın hocam , Atv de Star da görürsem şaşırmam ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: KFCTAVUGU

Gerçekten güzel bir uygulama olmuş devam etmeli
    Mesut Bey!

Ekran boyutu, kapalı bir sistem olması (günde bir kere ROM değiştiririm de ) nedeniyle iPhone modellerini düşünmüyorum. Telefon işi tamam biraz ihtiyaca yönelik olacak ama benim öncelikli ihtiyacım stabilitedir. Keyfimden her gün ROM değiştirmiyorum. Eğer ki Nexus 4 alırsam aldığı son güncellemeye kadar stabil bir Android telefonum olur mu? Yoksa Lumia 820 alıp Stabiliteyi garanti altına mı alayım? Nexus 4 alıp güncelleme yapmasam en fazla 10 uygulama falan yüklesem klavyede, menüde kasma-şişme olur mu?

En kısa haliyle iOS-WP8 stabilitesini Android'de yakalamanın bir yolu var mı? (en f/p yolu hangisi ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Meakka

Mesut Bey!

Ekran boyutu, kapalı bir sistem olması (günde bir kere ROM değiştiririm de ) nedeniyle iPhone modellerini düşünmüyorum. Telefon işi tamam biraz ihtiyaca yönelik olacak ama benim öncelikli ihtiyacım stabilitedir. Keyfimden her gün ROM değiştirmiyorum. Eğer ki Nexus 4 alırsam aldığı son güncellemeye kadar stabil bir Android telefonum olur mu? Yoksa Lumia 820 alıp Stabiliteyi garanti altına mı alayım? Nexus 4 alıp güncelleme yapmasam en fazla 10 uygulama falan yüklesem klavyede, menüde kasma-şişme olur mu?

En kısa haliyle iOS-WP8 stabilitesini Android'de yakalamanın bir yolu var mı? (en f/p yolu hangisi ;)

Bitmediniz hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Mesut Bey!

Bitmediniz hala

Dalvik sistem mi ne kullandığından dolayı 50 gb ram de olsa bir süre sonra kasma yapacaktır, sistemin çalışma mantığı böyle yapıyor diyenler var. bu doğru mu yani onu soruyorum. stabilite istiyorsak kendimizi ıos ve WP ye mi şartlamalıyız?

• sayın meseut çevik birşey sormak istiyorum acaba neden hiç AMD incemelerı gormuyoruz sızden kaynaklanan bırsey mı yoksa AMD fırmasından kaynaklanan bırseymı cunku artık gunumuzde AMD urunu kullanan bır cok kullanıcı var son 3 yılda cok ıyı bır cıkıs yaptı dıye dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: burty123

sayın meseut çevik birşey sormak istiyorum acaba neden hiç AMD incemelerı gormuyoruz sızden kaynaklanan bırsey mı yoksa AMD fırmasından kaynaklanan bırseymı cunku artık gunumuzde AMD urunu kullanan bır cok kullanıcı var son 3 yılda cok ıyı bır cıkıs yaptı dıye dusunuyorum
    kaçmaz bu program
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Meakka Mesut Bey! Ekran boyutu, kapalı bir sistem olması (günde bir kere ROM değiştiririm de ) nedeniyle iPhone modellerini düşünmüyorum. Telefon işi tamam biraz ihtiyaca yönelik olacak ama benim öncelikli ihtiyacım stabilitedir. Keyfimden her gün ROM değiştirmiyorum. Eğer ki Nexus 4 alırsam aldığı son güncellemeye kadar stabil bir Android telefonum olur mu? Yoksa Lumia 820 alıp Stabiliteyi garanti altına mı alayım? Nexus 4 alıp güncelleme yapmasam en fazla 10 uygulama falan yüklesem klavyede, menüde kasma-şişme olur mu? En kısa haliyle iOS-WP8 stabilitesini Androidde yakalamanın bir yolu var mı? (en f/p yolu hangisi ;)
    Bitmediniz hala
    Dalvik sistem mi ne kullandığından dolayı 50 gb ram de olsa bir süre sonra kasma yapacaktır, sistemin çalışma mantığı böyle yapıyor diyenler var. bu doğru mu yani onu soruyorum. stabilite istiyorsak kendimizi ıos ve WP ye mi şartlamalıyız?

aynen öle stabilite istiyorsan ios,wp dalvik sürücüsü çok hantal yapıda olduğu için istediğin kadar ram koy yinede kasıcak o androidli telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: Konungariket Sverige

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Meakka Mesut Bey! Ekran boyutu, kapalı bir sistem olması (günde bir kere ROM değiştiririm de ) nedeniyle iPhone modellerini düşünmüyorum. Telefon işi tamam biraz ihtiyaca yönelik olacak ama benim öncelikli ihtiyacım stabilitedir. Keyfimden her gün ROM değiştirmiyorum. Eğer ki Nexus 4 alırsam aldığı son güncellemeye kadar stabil bir Android telefonum olur mu? Yoksa Lumia 820 alıp Stabiliteyi garanti altına mı alayım? Nexus 4 alıp güncelleme yapmasam en fazla 10 uygulama falan yüklesem klavyede, menüde kasma-şişme olur mu? En kısa haliyle iOS-WP8 stabilitesini Androidde yakalamanın bir yolu var mı? (en f/p yolu hangisi ;)
    Bitmediniz hala

aynen öle stabilite istiyorsan ios,wp dalvik sürücüsü çok hantal yapıda olduğu için istediğin kadar ram koy yinede kasıcak o androidli telefon
    Kesinlikle kaçırmayacağım

• Soracaklarinizi yazip vermistir zor olmasa gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: 3SRN

D900i var satıp 6600 almak symbian oldugu ıcın vista teması felan kurup takılmak ıstıyorum ne dersın sence fp olarak mantıklı mı

Çalışan 6600'ı nereden bulacaksın?

• quote:

Orijinalden alıntı: crashday

quote:

Orijinalden alıntı: 3SRN

D900i var satıp 6600 almak symbian oldugu ıcın vista teması felan kurup takılmak ıstıyorum ne dersın sence fp olarak mantıklı mı

Çalışan 6600'ı nereden bulacaksın?

Alıntıları Göster
    Mesut bey ////(yardımmm edin )////

öncelikle tebrikler sisteminiz çok iyi umarım sürekli devam eder
    Benim notebook umla problemim var pc: SONY VAİO VPC F22M1E/B bilgisayar süekli takılmalar yapıyordu neredeyse her zaman klasör açıgığda 5-10 saniye sonra geliyor
    Google yazı yazdığımda yazmıyor birden yazıyor veya geç yazıyor du sanki fps atlaması gibi bişey oluyor format attım(d bölümünü formatlamadan) halen devam ediyor acaba sebebi nedir hiç başınıza geldimi

şimdiden teşekkürler.

mesut bey bu arada viris programı ve combofix denedim.

• Mesut Abi İntel Core İ5 3.20 GHz Turbo BOOST 3.40 Ghz İşlemci Ati Readon HD 6570 Series Ekran Kartı Foxconn Ana Kart Kingston 4GB Ram Özellikli Bir Bilgisayaraım Var Buna Ne Gibi Rutuşlar Yapabilirm

• quote:

Orijinalden alıntı: Worps

Mesut Abi İntel Core İ5 3.20 GHz Turbo BOOST 3.40 Ghz İşlemci Ati Readon HD 6570 Series Ekran Kartı Foxconn Ana Kart Kingston 4GB Ram Özellikli Bir Bilgisayaraım Var Buna Ne Gibi Rutuşlar Yapabilirm
    Mesut ÇEVİK kardeşim sorum şu :

kamera çekimi karanlıkta da iyi olan
    müzik keyfi -iyi- sayılabilen
    androidli telefon tavsiyelerini öğrenmek istiyorum.

hemen alıcam

teşekkürler başarılar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 15 Ağustos 2013; 21:13:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hard-step

Mesut bey ////(yardımmm edin )//// öncelikle tebrikler sisteminiz çok iyi umarım sürekli devam eder Benim notebook umla problemim var pc: SONY VAİO VPC F22M1E/B bilgisayar süekli takılmalar yapıyordu neredeyse her zaman klasör açıgığda 5-10 saniye sonra geliyor Google yazı yazdığımda yazmıyor birden yazıyor veya geç yazıyor du sanki fps atlaması gibi bişey oluyor format attım(d bölümünü formatlamadan) halen devam ediyor acaba sebebi nedir hiç başınıza geldimi şimdiden teşekkürler. mesut bey bu arada viris programı ve combofix denedim.

yanlış anlamayın ama en iyisi teknik servis

• quote:

Orijinalden alıntı: birmezun

Mesut ÇEVİK kardeşim sorum şu : kamera çekimi karanlıkta da iyi olan müzik keyfi -iyi- sayılabilen androidli telefon tavsiyelerini öğrenmek istiyorum. hemen alıcam teşekkürler başarılar dilerim

bütçe belirtirseniz daha iyi olacaktır diye düşünüyorum ...

• quote:

quote:

quote:

Bitmediniz hala

nexus 4 kullanıcısıyım bi tane takılma görmedim 2 gb yerim kaldı o kadar doldurdum telefonu 3 tane 1 buçuk gb lık oyun var..

• mırıldanmaya başladı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarım saat test yayını biraz fazla değil mi Mesut abi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jestia

mırıldanmaya başladı
    kalite mükemmel, ses iyi herşey iyi.
  • GTA V hakkinda ne dusunuyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.