Şimdi Ara

Mesut Çevik ile Canlı '2013'ün En'leri' bu akşam saat 21:00'da sizlerle (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
1
Favori
4.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesut abi sitenizi yenilemeden sadece yorumlar kısmını yenileyebileceğimiz bir şekilde ayarlayabilir misiniz? Son yorumları görebilmek için siteyi yenilemek gerekiyor o zaman da aktif olan video gidiyor ve tekrardan başlatmak ve beklemek gerekiyor. Eğer varsa (cahilliğime verin) söyleyebilir misiniz? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

• akıllı gözlük bence çok önemli,çünkü fotoğraf veya video çekeceğimiz zaman telefonu çıkarmak bence anın keyfini alıyor.Gözlük andan kopmamızı engelliyor.

• Reis Twitter da yoksun cvp alamıyoruz

• biraz önce eğimli telefonlar eğimli bataryaya sahipse önemlidir dendi, lg g flex 'te eğimli bir batarya kullanılıyor
  • Abi r9 280x mi 770x mi ?? lütfen cevap ver abi ??

• abi asus yarışmasına bir arkadaşımla beraber katıldık o benim vidyoma yardım etti ben onunkine yani iki filmde ikimizde görüyoruz kurallarla ilgili sorun olurmu

• Mesut abi satışa çıkardığın fifa 14 ne oldu?

• Yaparsa böyle yapsın canımızı yesin..
    Mesut Çevik ile Canlı '2013'ün En'leri' bu akşam saat 21:00'da sizlerle

• tamda bende x box wan sorcaktım ps4 inceleme gıbı olması lazım dıye teşekkurler açikladınız musut çevık amerıkaya gıtçeksen bana bı ps4 veya x box wan getırsen ne kıyak olur , tabi bu imkansiz soylemedim sayın son olarak canli cevap yaptınız için teşekkurler.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 2k 4k oynatabilen ekran kartı :) yahu şöyle basit yorumlar yakışmıyor , oynatmak var birde oynatmak var nvidia bunun için kasıyor G-sync çıkarıyor ( önemli olan oyunu hangi frame değerleri ile nekadar akıcı oynayabildiğimizdir ) siz de şöyle internet kafeci ağzı ile konuşmayı bırakın artık

dediğiniz ekran kartları 2k ve 4k da , özellikle kafa oyunlarda akıcı oyun deneyimi sunmaktan uzak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 25 Aralık 2013; 22:32:34 >
  • DX 12 İLE İLGİLİ HERHANGİ BİR SÖYLENTİ VAR MI?YOKSA YENİ KONSOLLARLA BERABER UZUN BİR ZAMAN DX 12'Yİ DUYMAZ MIYIZ?

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

2k 4k oynatabilen ekran kartı :) yahu şöyle basit yorumlar yakışmıyor , oynatmak var birde oynatmak var nvidia bunun için kasıyor G-sync çıkarıyor siz de şöyle internet kafeci ağzı ile konuşmayı bırakın artık

G-Sync 4 k oynatmak için geliştirilen bir teknoloji değil ;)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş çok konuşuyo boş konuşuyo

• mesut abi asus bilgisarımı ateşle katılım formunu gönderdikten sonra mail gelmedi sıkıntı olurmu

• Geciktim galiba
  • Mesut abi Donanım habere üye oldum fakat giriş yapamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: smalsrol

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

2k 4k oynatabilen ekran kartı :) yahu şöyle basit yorumlar yakışmıyor , oynatmak var birde oynatmak var nvidia bunun için kasıyor G-sync çıkarıyor siz de şöyle internet kafeci ağzı ile konuşmayı bırakın artık

G-Sync 4 k oynatmak için geliştirilen bir teknoloji değil ;)

ben öyle bir şey mi dedim ? G-Sync oyunları daha smooth oynatmak için geliştirilen bir teknoloji yani Nvidia artık 60hz monitorde 40-50 fps ile bile akıcı oyun oynanmadığını kabul ediyor , dediğim gibi oynamak var birde oynamak var

o dediği kartların hiç biri bana göre 2k 4k için uygun değil şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 25 Aralık 2013; 22:14:18 >
  • Merhaba
    Yeşil perde ile canlı yapmak için kullandığın programlar nelerdir ? kısaca nasıl yayın yaptığını acıklarmısın ?
  • Mesut abi asus yarışmasındaki emek konusunu biraz açarmısın.

• Yılın oyunu GTA OF SHOCK
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.