Şimdi Ara

Mesut artık 10 numara!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Real Madrid, Türk asıllı Alman Milli futbolcusu Mesut Özil'e 10 numaralı formayı verdi
    Real'de artık 10 numaralı formayı taşıyacak olan Mesut'un 23 numaralı formasını da bundan böyle Manchester City'den transfer edilen golcü Emmanuel Adebayor taşıyacak.

Almanya'da yetisen ve Bundesliga ekibi Werder Bremen'den sezon başında 18 milyon Euro karşılığında Real Madrid'e transfer olan Mesut Özil takımında artık 10 numaralı formayla sahaya çıkacak. Aynı zamanda Alman Milli takımı orta saha oyun kurucusu olan Mesut'un şimdiye kadar ünlü İspanyol ekibinde taşıdığı 23 numaralı formayı ise İngiltere Premier Ligi ekibi Manchester City'den transfer edilen santrafor Emmanuel Adebayor taşıyacak.

10 NUMARAYI HAK EDİYOR

Real Madrid'e kısa zamanda uyum sağlayan ve oynadığı futbolla her maçta dahada büyüleyip değerine değer katan Mesut´u daha iyi pazarlamak isteyen Real Madrid Kulübü "Takımda 10 numaralı formayı en teknik futbol zekası yetenekleri üstün futbolcular taşır. Mesut da bunu hak ediyor" açıklaması yapıldı. Ünlü kulübün vazgeçilmezleri arasında yer alan ve taraftarların gönlünde taht kuran Mesut ise "Hep 10 numaralı formayı düşlerdim. Bana layık görülen 10 numaralı formayı en layıkıyla taşımak için çok ama çok çalısacağım. Hedefim İspanya şampiyonluğu yanında kupayı da havaya kaldırıp çifte zafer kazanmak" dedi.

Genellikle oyun kurucu, çok teknik meziyetleri yüksek futbolcuların taşıdığı 10 numaralı formayı Real'de dünya futbolunun ünlüleri Macar Ferenc Puskaş, Alman Günter Netzer ve Danimarkalı Michael Laudrup gibi isimler taşımıştı.

6 NUMARA BOŞALDI

Takımda 6 numaralı formayı taşıyan Mahamadou Diarra'nın Fransa'da AS Monaco'ya transfer olmasının ardından 6 numaralı forma boşaldı. Bu forma şimdiye kadar 10 numaralı formanın sahibi olan ve orta sahada defansif bölgede oynayan Lassana Diarra'ya verildi.

• real madrid'in 10 numarası Mesut...

vayy beee
  • Lass'ın 10 numara olmasına hiç anlam veremezdim.İyi olmuş Mesut'un alması hakediyordu zaten.
  • Sezon başında kaydedilen bir numara başka bir oyuncuya verilemiyor.İspanya Federasyonu farklı bir kural uyguluyor sanırım
  • her 10 numara süper adam değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiCkBuLaMaDıM!! -- 29 Ocak 2011; 13:45:35 >
  • o zaman imzamızı güncelliyelim

@Cris.. İspanyada öyle bir kural yok ve çogu kişi bilmez ama Real Madrid'te numaralar 1'den başlar futbolcu sayısına göre sıralı verilir. Öyle 99 muş 55 falan filan numara alamaz futbolcular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRİD

o zaman imzamızı güncelliyelim

@Cris.. İspanyada öyle bir kural yok ve çogu kişi bilmez ama Real Madrid'te numaralar 1'den başlar futbolcu sayısına göre sıralı verilir. Öyle 99 muş 55 falan filan numara alamaz futbolcular.

Real Madrid'de öyle birşeyin olduğunu biliyordum da İspanya'da böyle bir kuralın olmadığını bilmiyordum.Lass'a noldu bu arada?Mamadou Diarra'nın gittiğini biliyorum da Lass da mı gitti ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • KAKA varken ?!

KAKA alsaydı 10 numarayı abi. Mesut'a 8 iyi giderdi.
    Adebayor da alsın 23'ü başına çalsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris..

quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRİD

o zaman imzamızı güncelliyelim

Real Madrid'de öyle birşeyin olduğunu biliyordum da İspanya'da böyle bir kuralın olmadığını bilmiyordum.Lass'a noldu bu arada?Mamadou Diarra'nın gittiğini biliyorum da Lass da mı gitti ?

onu göndermezler çünkü alonso sakatlanırsa ön liberosuz kalırlar.

• @Cris..

Lass'a 6 numaralı formayı verdiler.

@FeArLeSs1907

Xabi'nin alternatifi olarak Gago'da var sadece Lass değil.
  • adebayor 6 numara
  • Çok saçma numaraların sınırlandırılması.
  • İspanya futbol federasyonu devre arası'nda forma numarası değişimine izin vermediği için 10 numara'nın Mesut'a verilemediğini biliyorum.

Artık sene sonu değişimi yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeArLeSs1907

her 10 numara süper adam değil.

mesut bir alex değil güntekin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: talaria

quote:

Orijinalden alıntı: FeArLeSs1907

her 10 numara süper adam değil.

mesut bir alex değil güntekin..

Mesut artık 10 numara!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

İspanya futbol federasyonu devre arası'nda forma numarası değişimine izin vermediği için 10 numara'nın Mesut'a verilemediğini biliyorum.

Artık sene sonu değişimi yaparlar.

Her ligde böyle oluyor ama arkadaş İspanyol Federasyonu'nun bunu uygulamadığını söyledi.
  • http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/Home.htm

Resmi sitede Adebayor 6 numara olarak gözüküyor.
  • Karıştı iyice
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.