Şimdi Ara

Messinin Arkasında Xavİniesta var yeaaaa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kaka,Diego,Faibano,J.Cesar,Lucio,Alves,Maicon vardıda biz mi görmedik.Bu takımı bile zar zor 4-3 le geçiyorlar.Ama Messiye bir şey diyemem adam 3 gol attı.Brezilya bence yıldızları olsa kazanırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butterflyman

Kaka,Diego,Faibano,J.Cesar,Lucio,Alves,Maicon vardıda biz mi görmedik.Bu takımı bile zar zor 4-3 le geçiyorlar.Ama Messiye bir şey diyemem adam 3 gol attı.Brezilya bence yıldızları olsa kazanırdı.

Kaka, Diego, Fabiano, Lucio mu kaldı artık? O gördüğünüz kadrodaki adamların hepsi olmasa da yarısı falan 2014 kadrosunda da olacak muhtemelen. Rafael, Danilo, Juan, Casemiro, Romulo, Oscar, Lucas, Damiao bunlar hep o turnuvaya yönelik yatırımlar. Bunlara Alves, Thiago Silva, David Luiz, Ganso, Pato ve belki Hernanes (Şu adam da Brezilya milli takımına düzenli olarak giremiyor ya, ne diyeyim ben. O yüzden önüne belki ekledim.) eklenir işte al sana Brezilya'nın yeni kadrosu. Devrimsel bir değişiklik olmayacak yani ama bu Olimpiyat kadrosu olduğundan normalde o kadroda olmayacak bazı gençler de mevcut, evet. Tabii bu demek olmuyor ki dün gördüğünüz kadroya oranla devrimsel bir değişiklik olacak. 2014'te de bir sakatlık olmazsa ileri uçları Neymar, Pato(Damiao) ve Hulk olur büyük ihtimalle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya arkadaş neyin tartışması yaşanıyor ya da sorun ediliyor bu konuda birisi açıklasın? Kimisi Messi'yi beğenir ona göre en iyi o'dur kimisi Ronaldo'yu beğenir, bu kadar basit olay. Herkes kendi doğrusunu kabul ettirmeye çalışıyor. Ben Ronaldo daha iyidir derim başkası Messi der ama adama gidipte nasıl Messi bilader diye sormanında manası yok. Memleket meselesine çevirmeyin herşeyi çünkü kimseye bir yararı yok.
  • messinin 4.golü neydi öyle. o golden sonra hakem maçı bitirmeliydi bence
  • Ben stoch diyorum.
  • Ronaldo Messi'nin yarı çapında bile değil zaten.
  • Messi'yi Ronaldo'ya her zaman tercih eden biriyim ama oynadığı futboldan ziyade efendiliğiyle, daha doğrusu Ronaldo biraz fazla gösterişçi, kendini beğenmiş tavırlarını hiç sevmiyorum. Ama bu demek değil ki konuyu açan arkadaşa da katılıyorum, her büyük futbolcu eğer oynadığı takım iyiyse asıl performansını gösterebilir, bu nedenle Ronaldo bazı maçlarda yeterli yardımı alamadığında sap gibi kalırken bazı maçlarda coşabiliyor. Eskidendi tek bir futbolcunun bütün maç tek başına takımını sırtlaması, tüm rakibi çalıma dizip golü atması, maçı kazandırması, Pele'nin, Maradona'nın zamanlarıydı onlar ama artık bitti. Bugün Messi'nin de Ronaldo da çok kaliteli oyuncuların yardımına ihtiyaç duyuyorlar. Yoksa eski yıllardaki gibi bir tek adam misyonu yüklenmeye kalkılırsa Messi'ye (yine konuyu açan arkadaşın verdiği örnekten gidelim) son dünya kupasındaki Almanya-Arjantin maçındaki gibi olur sonuç. O meşhur maçta Maradona kendi yıllarını hatırlayıp tüm oyun planını Messi üzerine kurduğunda takım oyunu oynayan Almanya karşısında bu sistemin nasıl çöktüğünü kimse unutmadı.

• Brezilya u21 ile çıktı.Olimpiyatın da favorisiler ayrıca hatta hiç yorulmasınlar direk madalyaları teslim etsinler Brezilya'ya, ikincilik için oynansın diğer maçlar..

Yine de bir Messi gerçeği var ama.Hem Ronaldo'yu hem Messi'yi severim ve izlerim.
  • arkadaş biraz kafayı çalıştırın ya, her sene brezilya gereksiz bir maça yedek kadroyla hatta sadece denemek istediği futbolcularla çıkar onda da ucu ucuna arjantin yenebilir, tam kadro çıktığı an da 3 farktan aşağı yapmaz brezilya, messi iyidir kötüdür değil mevzu bence de messi ronaldo dan daha iyi ama arjantin takımı takım olarak brezilya nın hatta xavi iniesta nın oynadığı ispanya nın çok gerisinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

arkadaş biraz kafayı çalıştırın ya, her sene brezilya gereksiz bir maça yedek kadroyla hatta sadece denemek istediği futbolcularla çıkar onda da ucu ucuna arjantin yenebilir, tam kadro çıktığı an da 3 farktan aşağı yapmaz brezilya, messi iyidir kötüdür değil mevzu bence de messi ronaldo dan daha iyi ama arjantin takımı takım olarak brezilya nın hatta xavi iniesta nın oynadığı ispanya nın çok gerisinde

Batuhan senin hiç olumlu yorumunu göremedem göç edicem bu diyardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

arkadaş biraz kafayı çalıştırın ya, her sene brezilya gereksiz bir maça yedek kadroyla hatta sadece denemek istediği futbolcularla çıkar onda da ucu ucuna arjantin yenebilir, tam kadro çıktığı an da 3 farktan aşağı yapmaz brezilya, messi iyidir kötüdür değil mevzu bence de messi ronaldo dan daha iyi ama arjantin takımı takım olarak brezilya nın hatta xavi iniesta nın oynadığı ispanya nın çok gerisinde

Batuhan senin hiç olumlu yorumunu göremedem göç edicem bu diyardan

e brezilya ve ispanya için olumlu yorum işte

• Pampalar olimpiyat kadrosu ile sahaya çıktı her iki takımda. Arjantin'de Agüero, Messi, bir de Higuain vardı galiba. Brezilya'da da 3 tane 23 yaş üstü futbolcu vardı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.