Şimdi Ara

Messi'yi ne zaman kendisi gibi oynatabilecez?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fifa'da Kaka,valencia,kuyt,maicon'u bile çok daha iyi oynatıyorum.. messi'nin sadece hız ve şut özelliğinden yararlanıyorum.
    Pes'de de böyle sanırım? 1, bilemedin 2 kişi geçince acaip zevk alıyorum ama genelde adamın biri bi koyuyo, messi yerde..faul falanda yok.

gerçekte messi bildiğiniz gibi çoğu maç tutulmuyor.. sizce oyunlardaki sorun ne? acaba çok az insanmı messi'yi kendisi gibi oynatabiliyor?
    varsa biri çıksın..evra ile beni 1 maçta 2 kez geçsin helal diyecem

• C.Ronaldo ile oyna o zaman adama yaklasamiyorsun ile hattayi adam nerden sut cekerse gol oluyor
    abimle oynuyoruz butun real takimindan topu aliyorum bi tek su ronaldodan alamiyorum adamdan sadece
    e basip aliyorum o zamanda zaten ,hakem kirmizi kart verip bize yedek kulubesi vizesi veriyor
  • Messi yi Fifa da messi gibi kullanamassın. Pes te kullanabilirsin çünkü peste 1 e 1 de herhangi bi hareket yapmadan dribbling çalımı atma imkanın var ama pesin fiziği bana göre çok kötüleştiği için zevk vermiyor
  • Yoo peste gayet herkezi geçip gol atabiliyorsun.Daha bugün ps3 cafede şahit oldum.Ne kadar çok Messici doldu ortalık ilginç.
  • bu senin oyunculuğundan dolayı bence yani bende çok aşırı iyi geçemeyorum ama illa takır takır geçen vardır herkesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: LilxE07

C.Ronaldo ile oyna o zaman adama yaklasamiyorsun ile hattayi adam nerden sut cekerse gol oluyor
    abimle oynuyoruz butun real takimindan topu aliyorum bi tek su ronaldodan alamiyorum adamdan sadece
    />
    e basip aliyorum o zamanda zaten ,hakem kirmizi kart verip bize yedek kulubesi vizesi veriyor

Tahminimce defansa yapmakla ilgili kimseden topu alalamazlık yaşamadım daha hani olur 1 geçer 2 geçer 3.cüde kesin alırım bence kimseyi çok abartmayın

• peste çalım atmak çok kolay yön tuşu+hızlı koşma tuşu
    ama fifada böyle değil daha klas bilek hareketleri vs. yapman gerekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşte ismailin bir rakibi daha :D
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pes te çalım atmak kolay messiyle herkesi geçip gol atıyorum. Fifa da çalım atmak daha zor. Paslı oynamak gerekiyor. Bu yüzden Fifa da gercek messi gibi oynamak zor. Ben iki oyunu da sevenlerdenim ikisinin de tadı bir başka.
  • bir de mesela savunmada hani adamın üstüne gidersiniz ya
    'ya basıp

işte bazen ben gitmiyorum adam şöyle bir şaşılıyor yada üstüne gidince kanattaki adam ara pası atacak ya adamın üstüne gitmiyorum kanattaki adamda bekliyorum falan yani taktik meselesi

bir de o an ki duruma bağlı yani bence gerçekte de hiç kimse tüm sahayı her seferinde geçemez bir olur 2 olur ama yani sonunda gerçekte messide top kaptırıyor böyle düşünmek lazım

• fifanın sevmediğim yönü bu. çalım atmak çok zor oyunda vücut çalımı denen birşey yok resmen.bence otomatik presin gücünü biraz azaltmaları lazım yoksa konami 3-4 yıl önceki gibi pes çıkarırsa tekrar pese dönerim şahsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

fifanın sevmediğim yönü bu. çalım atmak çok zor oyunda vücut çalımı denen birşey yok resmen.bence otomatik presin gücünü biraz azaltmaları lazım yoksa konami 3-4 yıl önceki gibi pes çıkarırsa tekrar pese dönerim şahsen

Gayet var L2+R2.

Skilled Dribbling, kullanmasını bilen kadar yakın oyunda her türlü çalım var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

quote:

fifanın sevmediğim yönü bu. çalım atmak çok zor oyunda vücut çalımı denen birşey yok resmen.bence otomatik presin gücünü biraz azaltmaları lazım yoksa konami 3-4 yıl önceki gibi pes çıkarırsa tekrar pese dönerim şahsen

Gayet var L2+R2.

O zaman napiyoruz arkadaşa youtube dan skilled dribbling diye aratip izlemesini tavsiye ediyoruz .. Fifada çalim atarken sanki maçta kendim çalim atmişim gibi haz aliyorum .. Çalimlar bilene gercekten süper oyunda

• quote:

Orijinalden alıntı: Miex

quote:

Gayet var L2+R2.

sağol arkadaşım 3 aydır oynuyorum yeni öğrendim bir denicem bakalım
  • L2 icin fazla zorlamadan da calim atilabiliyor. Depardan, R2den eli cekme ve gaza basma icin mukemmel zamanlama gerekiyor. Alismasi zor gorunebilir ama alistiktan sonra en kolay adam eksiltme metodu bu. Ha, kesinlikle L2den alinan zevki bu yontemden alamazsiniz, soyleyeyim. :)
  • Bence sen yanlış düşünüyorsun arkadaşım.Bu tek futbolcu ile oynama devri neyse ki pes 2010 ile biraz kapandı gibi.Adam gelip alıyodu iyi bir futbolcuyu eto mesela herkesi çalımlıyor kimse yetişemiyo adama gidip gol atıyo sonra..İşin asıl böyle zevki olmuyo.Pes 2010 un sevdiğim yanlarından biri bu bireysel oynama olayı biraz bitmiş gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pardahun8
    Bence sen yanlış düşünüyorsun arkadaşım.Bu tek futbolcu ile oynama devri neyse ki pes 2010 ile biraz kapandı gibi.Adam gelip alıyodu iyi bir futbolcuyu eto mesela herkesi çalımlıyor kimse yetişemiyo adama gidip gol atıyo sonra..İşin asıl böyle zevki olmuyo.Pes 2010 un sevdiğim yanlarından biri bu bireysel oynama olayı biraz bitmiş gibi.

Nerde bitti ? Hala aynı.
  • Ne biraz bitmesi. Zerre kadar bitmemiş. Arkadaşlarımla PES oynarken ayda bir filan bir tanesi sadece Barcelona'yla oynayabiliyor. Diğer takımlarla beceremiyor. Messi'ye top geldi mi bitti zaten. Maç bitiyor ya golü İbrahimoviç ya da Messi atmıştır. En iyi ihtimalle Messi attıttırmıştır... Messiyle orta sahadan kale dibine kadar çalımımsı diriblingler yaparak gidebiliyoruz. İbrahimoviç te ayrı manyak zaten. Orta sahanın biraz ilerlinden bile kaleyi tutturabiliyor...
  • Messi yi Messi gibi oynarım

''onu av tüfeği ile kovalamak lazım'' demiş zaten Zaragoza Teknik direktörü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Ne biraz bitmesi. Zerre kadar bitmemiş. Arkadaşlarımla PES oynarken ayda bir filan bir tanesi sadece Barcelona'yla oynayabiliyor. Diğer takımlarla beceremiyor. Messi'ye top geldi mi bitti zaten. Maç bitiyor ya golü İbrahimoviç ya da Messi atmıştır. En iyi ihtimalle Messi attıttırmıştır... Messiyle orta sahadan kale dibine kadar çalımımsı diriblingler yaparak gidebiliyoruz. İbrahimoviç te ayrı manyak zaten. Orta sahanın biraz ilerlinden bile kaleyi tutturabiliyor...

+1000 Messi ye

• peki messiyi kendi yerindemi oynatıyosnuz yada barcelona taktiğiniz nasıl ben kendi taktiğini kulanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canawar_ -- 1 Nisan 2010; 9:11:28 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.