Şimdi Ara

Mesnevi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Mesnevi'yi hangi yayınevinden okumalıyız. Ve ayrıca konusu vesaire nedir. Neyi anlatır.

Malın kölesi olmayın , mal sizin köleniz olsun. Opel Astra K 1.6 Cdti 2016 75.000 km.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cazador1453

Yayınevini bilmem ama güzel bir kitap.Hatırladığım kadarıyla içinde kısa kısa hikayeler vardı ama kitabı karıştırıyo olabilirim :)

Wikipedia'dan baktığım kadarıyla Hz.Mevlana 6.cilt yazmış. Ve ilknokta'da bunu buldum ve alacağım herhalde ciltli olmasıda ayrı cezbedicihttp://www.ilknokta.com/kitap/118876/Mesnevi-Tam-Metin.html
    Malın kölesi olmayın , mal sizin köleniz olsun. Opel Astra K 1.6 Cdti 2016 75.000 km.
  • Mesnevi yi iyice araştırarak doğru bir yayınevinin kitabını bularak okumalısın, ben araştırıp bulmuştum fiyatı baya tuzluydu vazgeçtim. Sanırım o 6 ciltlik olanıydı, bazı yayınevlerinin yan tarafında açıklaması olanlarda var; kitapyurdundanda ki yorumlar yardımcı olacaktır sana

DEÜ JEOFİZİK MÜHENDİSLİĞİ

• Yok vazgeçtim. Çünkü doğru olanını bulmak zor olacak. Yanlışını okumaktansa okumam daha iyi. Bu yüzden İş Bankası'nın felsefe kitaplarına yöneldim. Platon, Nietzsche falan.
    12 yıl önce açıldı
    Alamut Kalesi Kitapları
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.