Şimdi Ara

Meslekler ve aldığınız maaşlar nedir? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
2.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Söylemesen farkında değilim, maaşı yazmayı unutmuşum, 2.6 üniversite ortalamamdı

3200 net alıyorum, bir de koç firmasında çalışmıyorum, koç mezunuyum sadece. Java developerım, web uygulaması yazıyoruz.

Edit: yazmışım ilk mesajda maaşı, direk ikinci mesaja baktın herhalde. Forum çöp olmuş yine, hangi mesaj hangi mesaja cevap olarak yazılmış gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 29 Ekim 2018; 19:43:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • uchiha69 kullanıcısına yanıt
    Modern kölelik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Söylemesen farkında değilim, maaşı yazmayı unutmuşum, 2.6 üniversite ortalamamdı

3200 net alıyorum, bir de koç firmasında çalışmıyorum, koç mezunuyum sadece. Java developerım, web uygulaması yazıyoruz.

Edit: yazmışım ilk mesajda maaşı, direk ikinci mesaja baktın herhalde. Forum çöp olmuş yine, hangi mesaj hangi mesaja cevap olarak yazılmış gözükmüyor.
    Hmm anladım hocam. Koç grubu 2.6 k veriyor diye düşününce küçük çaplı bir sinir krizi geçirdim de bir an.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    meslek: yok
    eğitim: yok lise terk
    sevgili: hiç olmadı
    tip: yok
    intihar: meyilli
  • Kaynak Mühendisi - 12000 + Ev + Araba + Sigorta + 3 öğün yemek + Özel hariç tüm giderler
  • İşsizim sevmiyorum çalışmayı DH premuimdan 600-800 geliyo arsa borsa derken aylık gelirim 50-60k

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeo Müh. 1600 TL
  • polis 4800
  • Part time cigolo +2.000 TL
  • Meslek: baba parası yemek

Aylık 1550 lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenciyim aylık ortalama 700 tl kazanıyorum ancak anlamadığım şekilde bitiyor

• Adım Serdar. 27 yaşındayım. Ameleyim. İssizim maaş 0

• Roket bilimciyim, hobi olarak yazlari astronotluk yapiyorum, bos zamanlarimda Dunya capinda universitelerde konferanslara katiliyorum. Federal devletin bana ayirmis oldugu butceyle hayatima devam edip maas almiyorum.

• Öğrenciyim müzik prodüksiyonu ile uğraşıyorum. 65 liraya çöp rapçilere beat satıyorum rekorum ayda 8 beat. Genelde 200-300 arası kaldırıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zurnalog

mühendis + müzisyen 7-10k arası

bu para ne sıklıkla nerde sahne aldığıma göre ve aldığım özel programlama tekliflerine göre deişiyor

kendi projelerimde var ama zaman ayırmaya değermi bilmiyorum
    Ooo epsilon piyanist şantörsün ha.
  • Dh premium bu ay yatmamış o kadar da mesaj attık ayıp ya. Diğer ay toplu yatırın bari

• quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Hocam samimiyetinizi gördüğüm içişin size sormak istedim

Koçtan mezun olmasaydınız da şu anki sahip olduğunuz işe sahip olabilir miydiniz? Çok bir şey fark eder miydi? Üni ismine baktılar mı mesela o işte alırken?

• syntaxerroroccurred S kullanıcısına yanıt
    Yine bu çevrede iş bulurdum, ama burası olmayabilirdi, çünkü burayı kendim bulmadım, eleman bulmak için tuttukları biri bana mesaj attı koçtan mezun olmuşsun, şöyle bir şirkette çalışmak ister misin diye.

Çalışan sayısı fazla şirketler bu kadar ince eleme yapmıyor, bizimki 20 kişi bile değil ve muhtemelen zeka kabiliyet vs yanısıra adayın şirket kültürüne uyumlu olmasını istiyorlar, yazılımcıların yarısı Koç ve Sabancılı burada. 100 civari çalışanı olan şirkette çalışıyor arkadaş, onlarda çok daha karma.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.