Şimdi Ara

Meslek seçimi yardım:D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler DH.Yardımınıza ihtiyacım var..Lise seçimlerine 1-2 ayım kaldı.Ve ben hala kararsızım.Yaklaşık 420puan ortalamam olucak.
    Aklımda aşçılık,gazetecilik ve veterinerlik var..
    Eğer aşçılık mesleğine karar verirsem aşçılık meslek lisesine gider ve üniversitede rahatlık çekerim diye düşünüyorum.
    Sizce hangi meslek daha iyi?Bazıları aşçılıkta çok para var diyor ama

• bence veteriner ol.memlekette hayvan çok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazeyns

İyi günler DH.Yardımınıza ihtiyacım var..Lise seçimlerine 1-2 ayım kaldı.Ve ben hala kararsızım.Yaklaşık 420puan ortalamam olucak.
    Eğer aşçılık mesleğine karar verirsem aşçılık meslek lisesine gider ve üniversitede rahatlık çekerim diye düşünüyorum.

OFF İlkokul Detected
    Ya bi git annen baban hiç bi tavsiye vermiyor sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Deep

quote:

İyi günler DH.Yardımınıza ihtiyacım var..Lise seçimlerine 1-2 ayım kaldı.Ve ben hala kararsızım.Yaklaşık 420puan ortalamam olucak.

OFF İlkokul Detected

Annem veteriner yada aşçı ol diyorr.
    Babam gazeteci ol diyo.
    Tavsiye verin abiler:D

• sevdiğin işi yap
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 4Deep

quote:

OFF İlkokul Detected

Annem veteriner yada aşçı ol diyorr.
    Babam gazeteci ol diyo.
    Tavsiye verin abiler:D

Benim annem doktor,öğretmen ol
    Babam Subay ol diyordu ama ben inş. İnşaat mühendisliğine giricem
    Kendin ne istiyorsan o mesleği seç
    Mesela ben kendimi şantiyenin yağmuru çamuru soğu sıcağı tozu toprağı içinde rahat hissediyorum .

• Bu 3işide beğeniyorum.Kendinize göre daha iyi olan meslek hangisi bunu sordum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp ders seçiminde yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fark etmez.3ü de aynı her türlü işsizsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rotarian

fark etmez.3ü de aynı her türlü işsizsin.

Hiç dışarı çıkmadın heralde:d
  • Aşçılık için becerin yoksa boşa girme. Son yıllarda reklamını yapa yapa iyice popüler ettiler. Şimdi meslekte yetişen doğru düzgün adam yok. Popüler diye kurslarda eğitim alıp aşçıyım diye geçinip birşey yapamayan çok. Yeteneğin ve ilgin yoksa parası bol diye düşünüp başlama hiç. Arka planda hiçte kolay ve gösterişli bir iş değildir aklında bulunsun.
  • Hemşirelik
  • ben meslek lisesi son sınıf öğrencisiyim.Sana tek bir lafım var Türkiyede meslek lisesi YETERSİZ.Ne bir doğru düzgün alet var nede yeterli öğrenme şansı ayak işleri yaparsın okuldayken.Stajda ise sabah 8.30 akşam 7,8 bazen 6'da çıkarsın sevinirsin 6'da çıktım diye.Aldığın parada en fazla 300 milyon birşey olur zaten.Kız düşkünüysen sakallı kızlara bile vurulmak zorunda kalırsın.Tavsiyem ben yaptım sen yapma genç.Düz oku üniye hazırlan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EwRe31

Hemşirelik

staj raad ama çalışınca nasıl olur bilemem
  • Daha 14 yaşındasın fikrin ve hoşlandığın şeyler çok değişir . İleride pişman olma. Git güzel bir anadolu lisesine öss gelene kadar kendini iyice tanı ne hoşuna gidiyor. İyi yönlerin neler vs. Ona göre bir meslek seçersin. Şimdi aşçılık okuluna gitsen.Belki 4 sene sonra pişman olacaksın.
  • kesinlikle fikrin değişir ben sana gazeteci olarak şunu tavsiye edebilirim sadece tanıdığın yoksa bu işlerde çok çok çok zorlayarak kazarak bir yerlere gelebilirsin bu mücadeleye üniversite 1. sınıftan başlayabilirim dersen gazetecilik zevklidir ama onun dışında çok okuman çok geliştirmen gerekir kendini
  • quote:

Aşçılık da neymiş .Gazeteci ol tabikide.
  • Butterflyman
    Çavuş

Bugün; 21:44:02

Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=61238468
    Yeni mesajlar yok Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.
    ben meslek lisesi son sınıf öğrencisiyim.Sana tek bir lafım var Türkiyede meslek lisesi YETERSİZ.Ne bir doğru düzgün alet var nede yeterli öğrenme şansı ayak işleri yaparsın okuldayken.Stajda ise sabah 8.30 akşam 7,8 bazen 6'da çıkarsın sevinirsin 6'da çıktım diye.Aldığın parada en fazla 300 milyon birşey olur zaten.Kız düşkünüysen sakallı kızlara bile vurulmak zorunda kalırsın.Tavsiyem ben yaptım sen yapma genç.Düz oku üniye hazırlan.

adam haklıı kardesım turızım meslege gıdeceksın o puanla sakın gıtme derım ama katsayı falan kaldı artık yogun talep var ama genede sen bılırsın meslekten zor üni

• Babamda gazeteci bu aradaxD
    Bizim burda turizm meslek lisesi var içinde aşçılık eğitimi veriliyormuş sanırım.Puanı 340.Rahatça girebilirim ne dersiniz?
    (Akşam yemeklerini artık ben yapıyorumxD)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.