Şimdi Ara

MESLEK LİSESİ BÖLÜM YARDIM !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR BEN 9.SINIFA GIDIYORUM SIMDI KAFAM COK KARISIK SIMDI DICENIZ ISTEDIGIN BOLUME GIT DIYE AMA BIRAZ GELECEĞİMİ DÜSÜNMEM LAZIM ONUN ICIN SIZCE ELEKTIRIKE MI GIDEYIM YOKSA BİLGİSAYAR BÖLÜMÜNEMI UNIVERSITEYEDE GIDICEM HIC SAYIFIM YOK ILK DONEM TAKDIR ALDIM GELECEK HUUZUR PARA ACISINDAN HANGI BOLUME GIDEYIM ELEKTIRIK VEYA BİLGİSAYAR ? GELECEK TE İŞ BULMA + İYİ PARA ALMAM ÖNEMLİ !YARIMDIMLARINIZ İÇİN COK TEŞEKKUR EDERIM SIMDIDEN

• inşaat,bilgisayar,metal,mobilya gibi bölümlere gitmeye çalış. Teknik bölüm bazlı meslek liselerinde en çok iş imkanı ve en çok para bu bölümlerde var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 16 Nisan 2015; 17:39:48 >
  • neden insaat mobılya bızım oranın en kotu bolumu mobılya :D
  • inşaat,bilgisayar,metal,mobilya gibi bölümlere gitmeye çalış. Teknik bölüm bazlı meslek liselerinde en çok iş imkanı ve en çok para bu bölümlerde var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 16 Nisan 2015; 17:40:11 >
  • peki gelecegımde ıs bulabılrımıyım ıyı ısler elektırıkde
  • Dediğim bölümlerde çok rahat iş bulursun. İşlerin genellikle iyi ortamlarda olur. Alacağın parada genellikle 2-3 bin civarı olur. Bu bölümler teknik bazlı meslek liselerindeki en iyi bölümlerdir. Bu dediğim bölümlere gitmek istemezsen başka alternatiflerinde var. Nedir bu alternatifler sayayım. elektrik,elektronik,otomasyon,mekatronik gibi. Ama bu alternatif olarak saydığım bölümlere gidersen işlerin genellikle gürültülü,stresli,pis ortamlarda olur. Alacağın para ise asgari ücret olur. Ve iş bulmanda çok çok zor olur. Bir sürü mezunu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 17 Nisan 2015; 23:44:04 >
  • Meslek lisesiyle alakalı konularda aklına takılan bir şey olursa çekinmeden bana danışabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 16 Nisan 2015; 17:52:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pekı ben bunun 4 yıllık unıv gıtsem dıyelım yanı kaç parayla ıse baslarım sonucta suan elektrık 4 yılımı verııcem ustune unıv okucam bakım veo narım gıt dıyorlar tesısat koaly ogrenırısn dıyorlar falan yanı ne bıleyım kaç para kazanırım dukkan acsam veya yabancı ulkelerde falan çalıssam bırde ıngılızce dılım olsa
  • Çok komik ve çocukca sorular soruyorsun. Konuda öyle. Olması gerekende o yaşın itibariyle zaten. Ben diyeceğimi dedim. O sorduğun sorular için 1 dakikamı mı bile ayırmaya tenezzül etmem, vaktime acırım. 10 sene sonra açtığın bu konuya ve mesajlarına bak sende güleceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 13 Nisan 2015; 18:33:29 >
  • çoğu kişi, parayı getirenin meslek olduğunu sanıyor, ama asıl etken kişinin kendisidir. her iki alanda iyidir, ama özveri isterler. düz mantıkla okursan, belgeyi alabilir, ama kullanamazsın. ilk senelerde istediğini kazanamasın, ama deneyim kazandıkça, kendini geliştirdikçe ve piyasayı tanıdıkça kazancın artar. bunun içinde, seçtiğin alanı benimsemelisin. yoksa meslekleri rantlarına göre seçersen, beklentilerini karşılamayabilir.

basit bir örnek vermek gerekirsek, puanı tıbba yeterli olan ve kan görmeye dayanamayan bir kişinin doktor olabilmesi çok zor bir şeydir. olur da, bir şekilde mezun olursa, o diploma evinin duvarını süsler. ama yaralanmalar veya cerrahi ile uğraşmayacağı bir alan seçerse, eksikliği ona engel olamaz. işte bu yüzden, sana hangisi daha yatkın geliyorsa, onu seçmelisin.
  • dergul D kullanıcısına yanıt
    tama sizde haklısınız ben bu sene elektırıge cok merak ettım boyle yanı heveslendım bıseylerle falna ugrasıyorsun falan yanı demek ıstedıgım suan 9 za gıdıyorum yanı bunun ılersınde ıs olanaklar nasıl olur falan dıe yanı sordum
  • kendini geliştirir, deneyim kazanır ve piyasada çevre edinirsen, geleceğin açık olur. ama bunu bir senede başaramazsın. sabırla hareket edersen, karşılığını alırsın. piyasada hızlı başlayanın, düşüşü sert olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.