Şimdi Ara

meslek lisesi 12.sinif 2.donem aol gecmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler sinava hazirlaniyorum dershaneden. fakat okula gidince hic calisamiyorum. okuldaki ogrenciler sagolsun. adamlarin umrunda degil sinavmis felan. bende 2.donem aciga gecmek istiyorum dershaneden devam ederim. aol a gecebilir miyim? ama mesleki aol degil normal olana. bide suan staj yapiyorum onda sikinti cikar mi? ne yapmak gerekiyor aciga gecmek icin? annem babamada danisamiyorum beni anlamiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne okuyorsun?

Açığa geçersen eğer mtok imkanını kaybedersin.

Hiç olmadı mezuna kal.

• staj yapman gerekiyorken staj yapmıyorsan diploma vermeyebilirler.

• ganker kullanıcısına yanıt
    simdi suan da staj devam ediyor. mtok salla hocam cokta etkisi yok sadece adi var. benim kastettigim 2.donem aol e gecersem su staj direk iptal olmuyor mu? yani zorunlulugu kalkmiyor mu? birde basvurmak icin okul mudurune gitmem gerekiyor mu? direk halk egitime gitsem orda halletsem islerimi. cunku ailemden gizli yapmam gerekiyor.

+ olarak kredi neye gore hesaplaniyor? (2.donem gecicem)2.donem direk mezun olabilir miyim normal liselerdeki gibi. not ort larim iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberZone12 -- 24 Aralık 2017; 18:28:51 >
  • kaç kurtul.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartanx

kaç kurtul.

:D

• Sınav zamanı şunlarla uğraşma bence anladığım kadarıyla hedefleri olan birisin. Ama şu anda büyük ihtimal istediğin sıralamayı yapamayacaksın. Zaten seneye tekrar çalışacaksın. Şimdi güzel bir temel atmaya bak fazla kasmana gerek yok. Mantıklarını öğren.

MTOK meslek liseliler için çok güzel bir şans bence bunu kaybetme kenarda durur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. mezun
    6 yıl önce açıldı
    Tıp 1.sınıf nasil
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.