Şimdi Ara

MESELE HAKEM HATALARI DEĞİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesele iyi giden Beşiktaş'ı tepetaklak yapmaktı zaten.Taraftarlarda hepsi 30 yaş üstü insanlar senelerce neler yapıldıklarını bildiği için tepki gösteriyorlar.

• Taraftar kendi arasında kavga etti. Yenilincede, sinirleri gerildi karttan sonra sahaya daldılar. Bahaneye gerek yok. Bjkli holiganlar asıl kulübü yaktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanarsın şampiyonlar ligi şampiyonluğu kaybedildi
  • Bu at gözlüğü bedava mı satılıyor nedir?
  • ya dimi sahaya atlayanları da dışarıdan ayarladılar. yarardan çok zararınız var belki duran top gol olacaktı.
  • Ntvspor'da Rıdvan Dilmen olayların siyasi sloganla başladığını söyledi. Anladığım kadarıyla melonun yaptığı insanlık dışı hareketle alakası yok, ya da tuz biber oldu.

Kişisel görüşüm hakemin skora etki etmediğidir, sadece ufak faullerde, kartlarda oyunun akışında gs lehine kararlar verdi: Biraz uyuz davrandı biraz gıcık davrandı bjk ye ama bu bence bahane değil. Beşiktaş kendi maçı verdi.
  • bi maçtada gs lehine skora etki eden hata olmasa şaşarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hatalar hep Galatasaray’a mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şunu eklemek isterim : Beşiktaşın daha çok pişmesi lazım. Bazı konularda çok amatörler mahalle takımı gibi davranıyolar. Gs ile Fener ise bir adım önde görünüyorlar fakat defans anlayışları rezalet.

Aslında üç büyüğümüzde rezalet top oynuyor. Gerçekten.
  • Orada 76 bin taraftar var, bir kısmı oyuna dalıp taraftarımızı kötü gösteriyor. Allah belalarını versin bunların. Planlı şekilde beşiktaşı sindirecekler. Bu arada galatasarayı tebrik ediyorum çok iyi oynadılar. Zevkli bir lig olacağını düşünmüştüm ama o şerefsizler hem maçı verdirdi hem de hükümeti tahrik etti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bajk

bi maçtada gs lehine skora etki eden hata olmasa şaşarım

ilk dakikalarda ceza sahasında beşiktaşlı oyuncudan el vardı, gs li oyuncu dokundu dediler, sabriyi biçtiler nerede penaltılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.