Şimdi Ara

Mesajlaşılan erkeğin bir anda mesaj atmayı kesmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mesaj atmaya değmeyecek biriyle mesajlaştığını anlayıp, küçük bir aydınlanma ile iletişime son vermesi durumudur. Sizce?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mantığıyla hareket etmeye başladığı an.
  • Kalp krizi yada anksiyete bozukluğu olabilir, atak geçiriyordur, sara hastası olabilir. Bu yüzden bir süre sonra iletişime geçmeye çalışmalısınız.

Mesaj atmaya değmeyecek biriyle mesajlaştığını anlamak bir erkeğin aklına gelebilecek en son şeydir. Seviyor, hoşlanıyorsa bunu önceden belli eder işi çıktığını, meşgul olduğunu belirtir ve sonra geri döner.

Bu gibi durumlar sadece karşı cinse has bir oluşumdur. Kadınlar erkeklerden daha zeki, daha ince fikirli, daha şeytandır.

• Selam bağyan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlık yanlış olmuş bence bana hiç böylesi denk gelmedi. bunu genelde kızlar yapar
  • Nasıl ya, 'bana buradan ekmek çıkmaz' dediğiniz olmadı mı hiç hocam :D

• Öf şu ekşici agzindan nefret ediyorum dunyanin en itici insanlarisiniz varya suratiniza yarım vole vurmak istiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABSOLUT.

Kalp krizi yada anksiyete bozukluğu olabilir, atak geçiriyordur, sara hastası olabilir. Bu yüzden bir süre sonra iletişime geçmeye çalışmalısınız.

Mesaj atmaya değmeyecek biriyle mesajlaştığını anlamak bir erkeğin aklına gelebilecek en son şeydir. Seviyor, hoşlanıyorsa bunu önceden belli eder işi çıktığını, meşgul olduğunu belirtir ve sonra geri döner.

Bu gibi durumlar sadece karşı cinse has bir oluşumdur. Kadınlar erkeklerden daha zeki, daha ince fikirli, daha şeytandır.

Yazdıklarının hiçbiri doğru değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Pırlanta Gibi Çocuk

Öf şu ekşici agzindan nefret ediyorum dunyanin en itici insanlarisiniz varya suratiniza yarım vole vurmak istiyorum

yarım vole niye vuruyorsun? tam vur

• Kizin sisko oldugunu anladigi andir.

• Herşeyin bir alıcısı vardır nasip diye beklemeye devam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rossalind

başlık yanlış olmuş bence bana hiç böylesi denk gelmedi. bunu genelde kızlar yapar

Ben yapıyorum
    Anlaşamadığım biriyle neden konuşmayı sürdüreyim ki? Merak edenlere de anlaşamadığımı fark ettim zorlamadım diyorum
  • ekşi mi lan bura

defol

bu forumu terket

• Manyakmısınız olum erkek erkeğe mesajlaşıyorsunuz.

• shkoksal kullanıcısına yanıt
    ben kızım hocam:(
  • Evet bayağı ekşici ağzı olmuş... Yine de bu benim dh'ci olduğum gerçeğini değiştirmez. Bu kadar yermenize gerek yoktu hocam sohbet amaçlı konuşuyoruz şurada.

• Gerçek hayattan tanıdık birazda uzaktan akraba milf bir abla ile baya muhabbet ediyordum yanıma gelmeyi düşünüyordu falan :)

sonra wowun yeni paketi çıktı ben hiç durmadan oyun oynuyorum kadınada tek mesaj atmıyorum.

Mesaj atmış görüşemiyoruz 3 gündür bir selam atayım demiş. Bende karşılık verdim 3-5 konuştuk sonra wowa geri döndüm. Diğer gün gene yazmadım.

Hiç yazmadım oyun oynuyordum hep. Oyuna satmıştım kadını. Bu arada cidden güzel biriydi.

Yaptığı başka birşey daha mutlu ettiği içinde bırakabilir erkek
  • ABSOLUT. kullanıcısına yanıt
    Son cümleye dikkat beyler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.