Şimdi Ara

Ekran Kartı Alıcam Kararsız Kaldım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Sapphire R9 270X Vapor-X mi ?

Ya da asus alsam cok fps farkı olurmu.

|| Asus Tuf Gaming Z590 Plus Wifi || Intel i9-10850K @ 48/45@1.2v || Corsair H100i 240mm || Corsair Dominator Platinum 32GB 3200MHz CL16 || Asus Tuf RTX3060 V2 Gaming || 2x SanDisk Ultra 1TB NVMe ||
    || Corsair RM 750x Gold || Corsair 4000X iCUE with Commander Pro || Asus Tuf VG279Q1R || Logitech Z-2300 2.1 || Asus Rog Chakram X Origin || Asus Rog Strix Scope II 96 || Seagate STEL6000200 || Schneider BVX 1200VA UPS ||
  • R9 280 Derim Bende Senin Gibi 270x Alacaktım Önce Forumdaki İncelemeler Falan Okudum Ve 1 Aydır Kullanıyorum Çok Güzel Bir Kart Tavsiye Ederim Yanlız Sapphire Al
    Aman Diyim Asusa Bulaşma Topuğuna Sıkma !
  • Alacağın kart ne olursa olsun hemen hemen aynı fps yi alırsın asus olması yada sapphire olması bir şey değiştirmez sonuçta gpu aynı ancak üreticilerin kullandıkları ek malzemeler kartın kalitesine etki eder yani daha iyi bir marka sana daha uzun ömür, daha stabil çalışma ve daha fazla oc olarak geri döner.Ben olsam arada çok az fiyat farkı olduğu için r9 280 alırdım bugün vatan fiyatları, Asus R9 280 DirectCU II TOP 641 lira, Sapphire R9 270X VAPOR-X 605 lira tabiki başka yerlerde daha uygun fiyatlar olabilir örnek olması açısından vatanı yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -VesselaM- -- 27 Ağustos 2014; 15:36:45 >

Orijinalden alıntı: DouChpX

Asus R9 270X DirectCU II Top mu ?

Sapphire R9 270X Vapor-X mi ?

Ya da asus alsam cok fps farkı olurmu.

sapphire
    Sıfır ekran kartı önerisi
    2 ay önce açıldı
    yeni ekran kartı alacağım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sapphire türkiyede hangi yetkili servis bakıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel Core i5 4460 3.2 GHz İşlemci // MSI Z97 PC Mate Intel Anakart // Asus GTX960 ROG STRIX 2GB GDDR5 128Bit DX12 Ekran Kartı // WD 1 TB BLUE HDD //Kingston 8GB Hyperx Savage RED DDR3 1600MHz CL9 Ram // Zalman Z5 MidT Kasa // XİGMATEK X-CALİBRE 80PLUS 600W PSU // SAMSUNG S22D300H 21.5 MONİTÖR // A4 TECH Bloody B2100 Q USB Siyah Multimedya Gamer Set

MSİ GAMİNG NOTEBOOK - GL72 PRO

İPHONE 8

Kocaeli Üniversitesi - Bilgisayar Mühendisliği
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.