Bildirim
Sapphire HD6870 1 GB 256Bit GDDR5 16X
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bnde var her oyunu high - ultra arasi oynuyorum daha med e dusmedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
R7 260x al 2 gb vram yeni nesil bide fiyatıda pahalıda değill
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Biri 200 digeri 300 ikinci el almayacaksa dedigin gibi olur ama ikinci else mantiksiz
Ama galiba hd 6870 ler omrunu dolduruyor sorun orda.
2.el alcaksa hd5850 alsın daha ucuza gelir
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
HD6870 i ne kadara alacaksın sıfır almak mantıksız olur ikinci el ise al gayet performanslı kart. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: AreYouMyMommy
Sapphire HD6870 1 GB 256Bit GDDR5 16X nasil beyler iyi mi
2.elmi alacaksın kaça alacaksın hangi sisteme alacaksın bütçen nedir ?
bunları yaz_____________________________ Windows 11 24H2 ANA KONU | W10 22H2 ANA KONU - Hızlı ve Sansürsüz Net için DNS!
TR'nin En Büyük Amazon Rehberi | ASUS Modem Rehberi | Corsair Global RMA Rehberi
Samsung Android Rehberi | Türksat 4A Uydu Rehberi | Sandisk Global RMA Rehberi
SPLASH Full HD Dizi, Film İzlemek | İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.
Teknik Destek Referanslarım 12.yıl | İkinci El Referanslarım 10.yıl |IG/MuhendisMuratt -
0 aldim 310 liraya aldik 0 dan kasa topladim ram islemci de yazicam simdi onlari da degerlendirirseniz sevinirim
Alalı 1 haftayı geçmediyse yanlış aldım de r7 260x al onu geri ver
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 26 Ağustos 2014; 18:54:12 >_____________________________ -
Bana göre gereksiz, hd 6870 daha eski bir kart ama daha performanslı kart. (En yeni nesil oyunlar hariç.) _____________________________ O kadar çok şey sattım ki artık liste tutmuyorum. -
Bence alsın ilerde dx12 saçmalığınada yakalanmaz e bundan sonra çıkıcak oyunlarda hep yeni nesil
_____________________________ -
O da var tabi..
_____________________________ O kadar çok şey sattım ki artık liste tutmuyorum. -
O vatan az çakal değil boşuna hd6870 i tutmuo orda 

_____________________________ -
Bende r7 260x alacaktım, üst düzey oyunlar için bu sistem var deyip hd 6870 aldım 1-1.5 ay önce. Benim için bir sıkıntı yok açıkcası, bu bilgisayarda renderle uğraşırken yan pc de kafama göre oyun oynuyorum
_____________________________ O kadar çok şey sattım ki artık liste tutmuyorum. -
Performansları arasında fark yok tabide yeni hd6870 aldım dediklerinde gidin değiştirin diyorum ya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt