|
Rain is still broken in cockpit camera but at least its not very bad on chase camera in this track. https://www.youtube.com/watch?v=NgiMvI1b9Ps |
|

|
Rain is still broken in cockpit camera but at least its not very bad on chase camera in this track. https://www.youtube.com/watch?v=NgiMvI1b9Ps |
|
|
Şaka maka, oyun çıkalı 12 yıl oldu. Hala en iyi grafikli yarış oyunu Driveclub Forza Horizon 5, bazı yönleriyle öne geçebilir. Ama onda Driveclub'taki hava olayları ve atmosferik detaylar yok. Onun kadar vurmuyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Opel Grandland 1.2T Elegance AT8 '22 Lenovo LOQ 15IRH8 w/RTX 4060 || ROG Strix Scope II 96 Wireless || Razer Viper V3 HyperSpeed || Razer Hammerhead HyperSpeed LG OLED evo C3 48" || Samsung HW-Q800D || PlayStation 5 Pro Samsung Galaxy S24 Plus || Huawei Watch GT4 || Huawei FreeBuds 6i |
|
Geçen açtım yine oynadım ve onu düşündüm yahu yıl olmuş 2026 ve yağmur grafiğinde hala rakipsiz. Oyun çıktığı dönem bunu deseler kimse inanmazdı |
![]() ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti |
|
Sorma. Oyun çoğu konuda hala rakipsiz. Önceki sayfada, açık havada gün doğumu + sağanak yağmurla video çekmiştim. Bu hava şartları, videodaki "çakma remaster"la birleşince, hala efsane görünüyor Oyunun konu başlığı bir zamanlar boşuna CGI Racing Game değildi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 27 Ocak 2026; 20:19:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti |
|
ps4'ü aldığımda ilk oyundu, xbox 360'tan sonra apışıp kalmıştım |
|
İnş kurtarabilirsin hocam ehehehhehe! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philipp_Plein -- 28 Ocak 2026; 10:25:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam inş. Kurtarırsın Hepimiz hesabını kurtarıp DriveClub oynamanı bekliyoruz eheheh < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
hocam kurtardım ama 1 haftada uğraştım |
|
|
Önceki sayfalarada yazmıştım. İlk çıktığında çok sorunluydu, istenileni veremedi. Sonradan yamalarla, dlc'lerle kurtarmaya çalıştı ama istenilen başarıyı yakalayamadı. Yollarını sony ile ayırdıktan sonra bu firma motorstorm benzeri bir yarış oyunu çıkarttı (ONRUSH) Bildiğin yarım oyun çıkartmışlardı. Neredeyse hiç düzeltmedilerde. |
|
Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
|
|
Onrush , codemasters çatısı altında çıkmıştı. Driveclub ise evolution studios zamanında çıkmıştı. Sonra bu ekip dağılıp ,bir kısmı codemastersa katılmıştı. Bu katılan kişiler onrush oyununu geliştirmişti. Kötü bir oyundu. Çabucak unutulup gitti. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|