|
Hâlâ severek oynadığım, gelmiş geçmiş en iyi araba yarışı oyunu olduğunu düşündüğüm, zamansız çıkan , geç bulup çabuk kaybettiğim (birçok dlc ye erişimim yok malesef) , gerek müthiş hız hissiyatı ve sarsıntı (bence gelmiş geçmiş açık ara en iyi hissiyata sahip), gerek ışıklandırma, gerek materyal model kalitesi, gerekse muazzam sesleri , gerekse gerçekçi bile diyemeyeceğim düzeyde gerçeğin ta kendisi harika doğal pilot animasyonlarına sahip tam bir başyapıttır. Şu için iki seçenek var. ya mevcut fat ps5imi kırdırıp o şekilde full içeriğe ulaşacağım ya da daha ilerisi için umudumuz pc emulasyonunda. şimdilik temel oyun + birkaç dlcye kıymetli bir arkadaşım sayesinde erişebiliyorum. Gerçekten çok sıkıntılı bir çıkış gerçekleştirmiş baya sonradan öğrendim başına gelenleri. İlk aylarda insanların bir sürü ilerlediği save leri filan silinmiş, hava olayları sonradan gelmiş. temel oyun, dlcler olmadan çok yalın kalıyor. çok sağlam güncellemeler ve dlclerle müthiş bir şahesere dönüşmüş ama satışlar konusunda hedefi karşılamayınca, gran turismonun da önüne geçmemesi adına biraz da kasıtlı yaklaşımla evolution studios u dağıtmışlar. bikes ile igilenmiyorum, bikes harici dlclere erişebilmeyi çok çok isterdim. bunları öğrendiğimden beri 2 yıldan fazladır olabildiğince fazla içerikli driveclub hesabı arıyorum. ancak bulamadım. özellikle supercharged araçları kullanabilmeyi isterdim. keşke sony, son bir kez daha sunuculara erişme ve satın alma fırsatı verse. türlü türlü oyunlara güncellemeler tekrardan satışlar geliyor da şu başyapıtı adeta gömdüler çıkarmadılar bir daha. |
|

Yeni Kayıt

3 Mobil
Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt